vypdaji luxusne.. sakra tohle si obout
Prelude 3g, ST202 - schades
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Mam tyhle bbs rad jsou pecka ale na prelude jak bylo posano vyse vypada to hrozne hlavne ale asik kvuli tomu sirokemu zadku Ackama a taky prilis nizkemu profilu v pomeru k sirce... watanabe s 205/55 nejvetsi pecka... ty bbs uzsi na siro pecka popr uzsi a vyssi gumou a na prelude by tez nevypadali zle...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Re: Prelude 3g - schades
Tak jsem si dneska něco dovezl
Seriovou ST202, cestou domů najeto přes 200 kiláků a docela fajn pocit z toho auta
Jediný co, tak je tam nějakej výfuk, co dělal Idaho, ale co přesně to ani nevim
Možná jsem to čekal trochu živější na seriově udávaných 129kW, ale na druhou stranu je to kus auta
Lepší fotky udělám časem
Každopádně Honda půjde pryč, když by si někdo rychle přijel, tak bych se o ceně klidně pobavil
http://img815.imageshack.us/i/img3018.jpg/
Jinak co bude v plánu?? Asi nic velkýho, aby se to auto dalo normálně používat. Takže určitě kola, nějakej podvozek...
Lepší fotky udělám časem
http://img815.imageshack.us/i/img3018.jpg/
Jinak co bude v plánu?? Asi nic velkýho, aby se to auto dalo normálně používat. Takže určitě kola, nějakej podvozek...
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prelude 3g, ST202 - schades
Gratulace!! Má to přední SS nápravu?? Jinak kola to chce. Je to červená barva?? Tak bílé kola
Lepší fotky pak nahoď
Už se těším, až ji uvidím naživo.
a ja myslel ze chces dvoukilo
kakzdopadne nahod naky citelnejsi fotky. at vime co si poridil 

pekne Michale...!
on to dvoukilo jednou poridi... casu ma dost:D ,)
on to dvoukilo jednou poridi... casu ma dost:D ,)
shatsu.cz
radradradish.tumblr.com
radradradish.tumblr.com
Je červená no, takže kola budou buď bílý nebo bronzový, ale to je stejně ještě času dost. Teď musim udělat nějakej základní servis a zadní brzdy. Jestli jsem dobře koukal, tak SS nápravu nemá. Pořádně jí prohlídneme snad příští týden. Ke dvoukilu: je to pro mě no.1, ale přemejšlel jsem, že dvě auta nechci kvůli financím. Najezdim dost kiláků po Praze a často i krátký vzdálenosti, tak bude lepší atmo motor
Ráďa: seš ještě v Austrálii?
Ráďa: seš ještě v Austrálii?
jsem za bronz kola
a ano... furt mezi klokanama:D
a ano... furt mezi klokanama:D
shatsu.cz
radradradish.tumblr.com
radradradish.tumblr.com
Zaloz si novy topic na novy auto 
To auto ma SS napravu, byvaly majitel to teda aspon tvrdil. Jinak dobra koupe. Byl jsem se na ni kouknou tak 3 hodky pred tebou a chtel sem pro ni jet ve stredu ale holt si byl rychlejsi 
GS300 Daily
K11 Super S cityDaily
MIATAsupercharger For Fun
P10GT small project
240Z big project
K11 Super S cityDaily
P10GT small project
240Z big project
Bývalý majitel to sice trvdil, ale moje laické oko vidělo obyčejnou nápravu s klasickym ramenem
Tak to jsi byl ty? No řikal, že asi budeš zklamanej..třeba se nějaká zase objeví
Tak to jsi byl ty? No řikal, že asi budeš zklamanej..třeba se nějaká zase objeví
tak aspon ze to nekoupil nakej tuzer 
GS300 Daily
K11 Super S cityDaily
P10GT small project
240Z big project
K11 Super S cityDaily
P10GT small project
240Z big project
Asi za hodinu, ještě jí umeju, ať se ti líbí u baráku, až přijedeš z práce 
no nekecejmaca píše:Tak Prelude uz ma na 99,9999999999% noveho majitele
93´Rx-7 FD
jo je to jak píše maca..dál o ní bude pečovat jeho tatínek
to auto se k němu hodí, když jsem koukal, jak odemě poklidnou jízdou odjížděla se staženym oknem..takovou pohodu
ale málem slza ukápla
je to zvláštní, tohle auto jsem měl nejradši, ale nemůžem bejt zaseklý furt na jednom
Doufám, že bude sloužit stejně dobře jako mě
a maco ty se ještě u mě můžeš stavit pro ty hromady dílů 
Doufám, že bude sloužit stejně dobře jako mě
a zasvini mi to kufr, to urcite
no mel si videt jak jezdil s SX, to auto skoro nevedelo co je to boost
ale budu muset na nej dohlidnout protoze co je ted starsi tak je z nej vetsi lempl co se tyce zakladni udrzby
GXE10
je to v krabicích
Tak jsem fakt čuměl blbě, je tam SS náprava
Takže do tý ještě trošku vyteču
Zítra bude mít Celica nový zadní brzdy, který jsou total KO, předky jsou nový. Zatim nebudu řešit nějaký lepší, půjdou tam Feroda a kdyby mi to časem nestačilo, tak půjdou jiný komplet. Každopádně je tam v háji i ručka, zůstává to přibržděný a páka je úplně volná. Jsou tam brzdový čelisti na rukáv a když jsem si to v hlavě tak spočítal i s lanovodama, tak mě napadá rovnou hydro
ale zase k čemu 
Tak jsem fakt čuměl blbě, je tam SS náprava
Tak po menší odmlce, kdy jsem byl po večerech zevřenej v dílně a klel nad tim autem, mám pár novinek
NA zadek nahozený nový brzdy (kotouče, desky, pakny na ručku). Pak z ničeho nic autu začli kolísat otáčky, vyblikal jsem si chybový kódy a chyby byly lambda a A/F tak lehnu pod auto a lambda odpojená.
Tak jsem jí zapojil a diagnostika OK. Jenže zase pořád držela moc vysokej volnoběh a auto žralo jak protržený. Vytrhal jsem všechny podtlaky a natahal nový Samco. Problém furt stejnej. Až po výměně čidla vody a termostatu, se to sklidnilo. Mezitim jsem ještě vyměnil olej a dál se budu autu věnovat až po vejplatě
Ještě jsem ho trochu spláchnul a normálně vyfotil...mobilem

NA zadek nahozený nový brzdy (kotouče, desky, pakny na ručku). Pak z ničeho nic autu začli kolísat otáčky, vyblikal jsem si chybový kódy a chyby byly lambda a A/F tak lehnu pod auto a lambda odpojená.

Gratuluji k celice, snad už nad ní nebudeš muset klít 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Dlouho jsem tu ohledně auta nic nepsal, ikdyž se toho ani nějak moc nedělo.Trochu jsem si hrál s vybledlym lakem. Nějaký kotouče padly, pasty, ale celkem to prokouklo
No a pak už se jen dělalo na přední nápravě. Pravou stranu dělal ještě předchozí majitel jenom z origo toyota dílů. Mně začla mlátit ta levá, tak jsem to dal dohromady taky z toyota dílů. Žádný repase ramen
Auto teď funguje dobře, ale do něčeho jsem se zakoukal
Takže je tu ta samá písnička
Zatím nikde neinzeruju, ale asi to přijde. Kdyby někdo chtěl, tak pustim. Zaplacená eko daň, el. okna+zrcátka, klima, černý folie, nový brzdy, ta náprava (není dělaná úplně komplet celá, ale většina spíš těch dražších ramen tam je), tlumiče jsou tam asi rok a půl starý,STK ještě nějak přes rok. Nedostatky- přední nárazník by chtěl nalakovat (pod světlem je odřenej), ještě jsem se nedostal k předělání výfuku, při startu nebo přejetí nějaký větší nerovnosti zacinká o nápravu...jinak mě nic moc nenapadá...Cena: tak 65 000,- dohoda