Prelude 3g, ST202 - schades
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak ted pokud tam máš
195/45..tak ti to dává=>cca 8,8cm výšku gumy....(profil 50 má 9,8cm)
205/50=10,25cm:)
Já bych se tìch 205/50 nebál...nevypadá to tak hroznì...ale nevidíme fotky,jak pøesahuje guma oproti hranì ráfku(kolika palcové je to kolo?),takže bych tam možná dal i ty 195/50
195/45..tak ti to dává=>cca 8,8cm výšku gumy....(profil 50 má 9,8cm)
205/50=10,25cm:)
Já bych se tìch 205/50 nebál...nevypadá to tak hroznì...ale nevidíme fotky,jak pøesahuje guma oproti hranì ráfku(kolika palcové je to kolo?),takže bych tam možná dal i ty 195/50
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
Njn, ale vypada to celkem dobreschades píše:Tak to já nejsemTo je ještì od bejvalýho majitele, sundal tušim zajíce a asi nemohl sehnat blikny, tak vyrobil tohle
Zatim je mi to jedno celkem...Blinkry s pozièkama mám doma rùzný (èirý, neèirý, prasknutý) ale žádný k sobì nesedìj
Tak me tak napada, nebylo by to s nima vic nedotacivy?Ryba píše:kola jako takový samozøejmì pìcka, ale na preludu maj moc brutální šíøku a et. Navíc poøád 15" takže díra mezi blatníkem poøád stejná a s tìma rozmìrama tìhle 15" to vypadá dost smìšnì a odost hùø jak s watanabe.
Navíc dávat na pøedokolku do zadu široký kola je ponìkud... ehm:D
A druha vec -- kdyz jsem se na to koukal, tak mi to prislo sirsi nez 225 co mam na mazde. Pak mi doslo, ze to je tim rafkem -- tak si rikam, k cemu je dobre natahovat tu gumu jako zajice? Mozna kdyz se to velmi mirne natahne, tak to muze zlepsit bocni tuhost, ale tohle mi prijde dost -- nehrozi pak treba, ze se guma svlikne?
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE