Peca - Nissan 200SX S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
willy2.0
Gratuluji ke koupi naprosto fantastickýho auta.
Až zaèneš jezdit kudlu, budeš muset prodat Nissan a koupit koneènì ten daily car...
Dneska sme se byli svézt s kamarádem, sedìl sem v nìm po roce a pùl a jede to prostì fantasticky...
Pokad se tohle auto udìlá na 190ps(na kolech výkon) a mírnì odlehèí bude øezat i upravený CTR a ITR.
Tøeba èasem ukážu.
Užívej ho a hlavnì protahováky na 4ku a 5tku dìsí spolujezdce...
Ahoj!
Až zaèneš jezdit kudlu, budeš muset prodat Nissan a koupit koneènì ten daily car...
Dneska sme se byli svézt s kamarádem, sedìl sem v nìm po roce a pùl a jede to prostì fantasticky...
Pokad se tohle auto udìlá na 190ps(na kolech výkon) a mírnì odlehèí bude øezat i upravený CTR a ITR.
Tøeba èasem ukážu.
Užívej ho a hlavnì protahováky na 4ku a 5tku dìsí spolujezdce...
Ahoj!
Tak další OT aneb menší srovnání Clia a SX kdyby to nìkoho zajímalo 
Jednak jsem si dal v Cliu Pezinskou babu, kde to auto funguje neskuteènì, a vèera starý Masarykùv okruh. Je to motokára a ve srovnání s SXem je to už z fabriky "hotové" auto, nenapadá mì co bych na nìm mìnil...až na výkon samozøejmì, ten pøestane staèit døív nebo pozdìji u každého auta
Podvozek, brzdy, motor, sedaèky, volant, pedály, vše je sladìné a funguje nádhernì. Pøedokolku mám poprvé, takže zatím se uèím, ale je sranda projíždìt zatáèky po tøech a pøi ubrání plynu mávat zadkem
Taky bohužel musím øíct, že ve srovnání s SXem mi dává vìtší jistotu, snadno se hledají limity a napø. cit ve volantu je oproti SX jiná liga. Se sériovým 200SX je to nesrovnatelné, moje SX je urèitì rychlejší, má lepší trakci, je to vìtší adrenalin a hlavnì RWD je RWD, ale oboje má nìco do sebe 
http://www.youtube.com/watch?v=1DJQCLXIo7g
0-160kmh
http://www.youtube.com/watch?v=GyJK-AaEUDo

Jednak jsem si dal v Cliu Pezinskou babu, kde to auto funguje neskuteènì, a vèera starý Masarykùv okruh. Je to motokára a ve srovnání s SXem je to už z fabriky "hotové" auto, nenapadá mì co bych na nìm mìnil...až na výkon samozøejmì, ten pøestane staèit døív nebo pozdìji u každého auta
http://www.youtube.com/watch?v=1DJQCLXIo7g
0-160kmh
http://www.youtube.com/watch?v=GyJK-AaEUDo

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Takze dnes jsem zas srovnaval (kdyz me to tak bavi 
1. Infinity G37 coupe (diky Speedy)
2. 200SX
3. Clio Sport
Trasa cca 15km, okrsky, celkem rozbite, ale nic hrozneho.
Infinity bylo fajn, motor ze Zka je perla, tahne moc pekne. Rizeni je, jak uz to tak u novejsich aut byva, docela odtazite, ale i tak dava dost informaci na to aby se dalo jet na jistotu a pritom svizne. Razeni me prijemne prekvapilo, takovy skoro-shortshift
Je to tezke auto, ale ani to moc neni znat. Podvozek je tvrdsi, ale aspon se auto moc nenaklani, dobry kompromis, samozrejme na nejakou kudlu to neni. Proste moc schopne GT. Na tehle ceste 7/10
Nissan: Nejvic hardcore zazitek ze vsech, clovek sedi skoro na zemi a bohuzel taky citi kazdy kaminek na ceste. Podvozek, nastaven na stupen 2/15 tvrdosti, odhaluje hrby o kterych jsem v infinity nevedel. Prumerna rychlost byla podobna, ale mel jsem pocit ze jedu tak o 50kmh vic
Trakce od poloslicku luxusni, nizka vaha je znat, auto je mrstne, brzdy parada, rizeni mrtvejsi, ale jelikoz uz vim co od toho cekat, tak pohoda. Na tehle horsi ceste jsem se ale vic bal nez bavil, a pritom jsem nebyl o nic rychlejsi nez v G37 a v..
Clio: Porad jeste nevim co vytknout, s kazdym kilometrem zkousim vic a vic a porad nenachazim hranice
Cista, neredena zabava, nadherny zvuk pri sportovni jizde. Mel jsem uz i krizovku - cca ve 140 odskocil zadek, ale jelikoz jsem s tim vzhledem ke zpetne vazbe pocital, zadne drama. V nissanu uz bych sahal pro hajzlak
Perfektne vyladene ABS, zasahuje az opravdu kdyz je potreba
Uz je mi trapne to tu vychvalovat, takze stacilo
9/10
Takze tak. Nutno ale rict, ze kdyz jsem s SXem pak vyrazil na hladsi silnice, zas to byla jina kava. Ale na one rozbitejsi C-road bych hodnotil takhle.
Willy 3.0
1. Infinity G37 coupe (diky Speedy)
2. 200SX
3. Clio Sport
Trasa cca 15km, okrsky, celkem rozbite, ale nic hrozneho.
Infinity bylo fajn, motor ze Zka je perla, tahne moc pekne. Rizeni je, jak uz to tak u novejsich aut byva, docela odtazite, ale i tak dava dost informaci na to aby se dalo jet na jistotu a pritom svizne. Razeni me prijemne prekvapilo, takovy skoro-shortshift
Nissan: Nejvic hardcore zazitek ze vsech, clovek sedi skoro na zemi a bohuzel taky citi kazdy kaminek na ceste. Podvozek, nastaven na stupen 2/15 tvrdosti, odhaluje hrby o kterych jsem v infinity nevedel. Prumerna rychlost byla podobna, ale mel jsem pocit ze jedu tak o 50kmh vic
Clio: Porad jeste nevim co vytknout, s kazdym kilometrem zkousim vic a vic a porad nenachazim hranice
Takze tak. Nutno ale rict, ze kdyz jsem s SXem pak vyrazil na hladsi silnice, zas to byla jina kava. Ale na one rozbitejsi C-road bych hodnotil takhle.
Willy 3.0