Koudy - 200SX S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Jo jsou od Lukaashe, oproti tìm Alutecùm (tuzing ala feldamaca píše:to sou ty enkeie od lukashe?
jinak nasli se ty klice na zizkove?
mají snad polovièní váhu.
Ty klíèe se našli, vypadly mu z kapsy na parkovišti a zastavila na nich
Ochcávka pøímo kolem, èapli jsme ji za blatník a nadzvedli, byla to
z prdele klika
Jó s klíèema je vždy sranda, nejvíc od auta plnýho materialu,maca píše:![]()
my sme takhle s tatikem jednou zustali stat u autobazaru v Holesovicich, kdyz ztratil klice od Volva
ale taky se nesli.
Tak aspon ze tak no.
jnak tyhle enkeie se mi taky moc libi, uz se tesim az to budes mit hotovy
kterej zrovna potøebuješ...
P.S. Já se taky jakš takš zaèínám tìšit až vyjedu, momentálnì
mì spíš tìší každá krabièka co pøijde, jak se to pomalièku rýsuje
To jsou helly, jo? Tak to je mozna dela vic vyrobcu, ty moje staly novy 800(pres Sybiho na hondaclubu) a byly to tusim nejaky polsky kousky... Na pohled vypadaly ale uplne stejne... Do jednoho zatejkalo a pak prasklo, koupil jsem je znova a pred mesicem prasklo zas
. A to tam mam nekolik let stary slaby zarovky... Tak mozna kaminek...
to Lukáš 325e: Jo je fajné, ty budeš turbit? Když tak bych ti mohl nechat T25 - najeto 2000 km +- .
to Vik_: Mapovat si to budu asi sám pøes NIStune.
to maca: yess, pøišly.
Zaènu skládat, až bude teplo, ale napøed musím pøipravit pøedek(vyvaøit, vystužit, probodovat spoje, vybrousit, nastøíkat) a pak už by to mìlo jít, jak na drátkách.
A s Hondicí se jezdit nestydím, ale byl bych rád, aby na jaøe byla pryè, je to jenom lákadlo k ježdìní. Pùvodnì jsem chtìl s Nissanem vyjet na jaøe s pùvodním setupem, ale když už je motor venku, tak mu pøidám pod kotel.
Zaènu skládat, až bude teplo, ale napøed musím pøipravit pøedek(vyvaøit, vystužit, probodovat spoje, vybrousit, nastøíkat) a pak už by to mìlo jít, jak na drátkách.
A s Hondicí se jezdit nestydím, ale byl bych rád, aby na jaøe byla pryè, je to jenom lákadlo k ježdìní. Pùvodnì jsem chtìl s Nissanem vyjet na jaøe s pùvodním setupem, ale když už je motor venku, tak mu pøidám pod kotel.
Koudy píše:to Lukáš 325e: Jo je fajné, ty budeš turbit? Když tak bych ti mohl nechat T25 - najeto 2000 km +- .
na Kameni i ve Vsechove si se s ni stydel jezdit
GXE10