Jo, ke konci roku mam z toho zas deprese, neb poslední vyjížïka 2009 skonèila ve škarpì a je jaksi pochroumanej pøední nárazník a lízátko a mlhovka a bùchví co ještì a já ještì netušim, kde zas budu škemrat, aby mi to dal nìkdo do kupy ...a to nemluvì o tom, kde na to vyhrabat nìjaký drobáky...
Opravy samodoma nebo service?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Raduna MX5
Opravy samodoma nebo service?
Nazdar chlapi! Jak jste na tom s manuální zruèností a s opravami na svejch autech? Já si neudìlám vùbec nic a to mì štve, neb když to nìkomu dáte, tak byste u nìj museli stát stejnì porád za zadkem, aby výsledek byl podle vašich pøedstav. Takže to nikdy není úplnì ono a ještì to stojí balík...Kdybych byl rentier a nemusel vydìlávat, znova bych šel na autoklempíøe, automechanika, autoèalouníka, autoelektrikáøe, autolakýrníka...atd. 
Jo, ke konci roku mam z toho zas deprese, neb poslední vyjížïka 2009 skonèila ve škarpì a je jaksi pochroumanej pøední nárazník a lízátko a mlhovka a bùchví co ještì a já ještì netušim, kde zas budu škemrat, aby mi to dal nìkdo do kupy ...a to nemluvì o tom, kde na to vyhrabat nìjaký drobáky...
-
Raduna MX5
Mlhovku zatim žádnou...nevypadá rozbitì, jako sklo, ale je nìjaká jako nalomená, vohnutá v uchycení...
Tak ja si nadìlim k novýmu roku oprávárenskej manuál k NB (mám ho slíbenej od kámoše z Mazdy), ale asi to bude jen na pìkný ètení, než abych podle toho tøeba sundal pøední nárazník....nìjak jsem ustrnul u Merkura...
. A tìd jsem v záchvatu oprávárenský nálady vyhledal na Aukru stavitelné podpìry, že bych se jako aspoò pod to auto podíval, pøece jen, když mi to stálo na MX5kovym heveru a já se pod to soukal, tak jsem z toho nemìl mooooc dobrej pocit.. 
Tak ja si nadìlim k novýmu roku oprávárenskej manuál k NB (mám ho slíbenej od kámoše z Mazdy), ale asi to bude jen na pìkný ètení, než abych podle toho tøeba sundal pøední nárazník....nìjak jsem ustrnul u Merkura...
-
Raduna MX5
- Lukáš 325e
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
To je samozøejmí je to poøád nový auto. Ja jen mluvim z vlastní zkušenosti jak je to s autama r.v. 2001 a vejš, co vím tak je to u všech znaèek hlavnì modelù støední tøídy. Prvních 7 let jezdí jako víno a pak je to past vedle pasti, a je to VW nebo Pežout , Mazda nebo Kia, je to všechno stejný, liší se jen cenou dílù. U starejch pekáèù jako mam já, se ještì opravuje, u tìch novejch jenom mìníš.Davidoff píše:Koudy mám r.v. 2004 a mùžu ti vyjet co kdy bylo na tom autì dìlaný a vìø že kromì servisních prohlídek a jedný opravy po nehodì tam nic jinýho nenínajeto 245tkm