willy2.0 podruhé - CTR vs Clio

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 06 lis 2009, 15:15

je pravda, ze v testech si u Clia stezuji na zpetnou vazbu od volantu, a to jak u soucasne, tak i predchozi generace. Ale jinak by to byla pro me pravdepodobne jasna volba, v dane kategorii a i kdyz francouze nesnasim... :)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 06 lis 2009, 15:51

willy2.0 píše:nejsi ty ten se civikem 1.6?:))
kazdy jezdi necim... tohodle bych se nechytal
willy2.0 píše:Já sem na zaèátku popsal perfektnì obì auta...po té nejdùležitìjší stránce.
problem je ze univerzalni nejdulezitejsi stranka neexistuje, kazdy preferuje jine veci na aute, nekdo radsi todle, jiny zas to...
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 21:04

Too Blesk:
Kéž by reagoval takhle každej...

ad1)První by se mìl pustit pøedek....

Ne to je nežádoucí u pøedokolky,min.na okrsce pak máš auto,které mùže mít a má problémy s nedotáèivostí...(na okruh,kopec zas budu chtít hodnì mrtvý auto na spodek,tvrdý,abych jel èistou stopu to je jasnéale poøád by se nemìl pouštet pøedek první)...
jde o to kam a na co to chceš...
Pro mì je to,že pøedek se u pøedokoly trhá první dost velká slabina(tohle znaj bìžné hothatche,spotøební...Golf,Cupra apod. a proto sou jakoby prùmìrnìjší,ikdyž sou to furt slušný auta,nebudou to ty nej nikdy dík tomu...)...Stejnì tak funguje tohle,když dáš tìžkej motor dopøedu pøeci...u pøedokoly.
Je to první náznak toho,že podvozek je špatnì udìlaný...že auto si musíš hodnì hlídat abys nebyl nedotáèivej...
Nevadí mi že je u CTR tvrdý ani tak(jak všude omílali v testech furt) a že odskakuje dík tomu...(vem to èert,prostì si ohlídáš nìkterý silnice a holt to musíš prodat nìkdy),ale tohle mi vadí hodnì.Když dáš dozadu silnìší stabík ještì víc to zvýrazníš nejzákeønìjší nemoc pøedokolek...
Nicménì se s tím musíš smíøit(proto není zábavné a nikdy nebude tak),ale jakmile si tohle ohlídáš,dìje se tak jen ve vraceèkách jakoby,v nižší rychlostech naštestí-tak do kila øeknìme hlavnì(na okruhu i ve vyšších rychlostech)...Když jedeš víc,nastupuje kupodivu zadek ke slovu(je to fakt zvláštní a šalamounský auto:) a to je zase super,páè víš,že tì auto podrží,v rychlostech kdy to mùže bolet víc...mùžeš se na nìj spolehnout!!!
CTR vyžaduje proti Cliu,vyloženì èistou stopu hlavnì...
Prostì to první si ohlídáš(do kila,abys nebyl nedotáèivej) a budeš v zatáèce rychlej a rychlejší malinko jak Clio furt(byt to tedy nemùžeš rozhazovat plynem,ale dobøe funguje skandinávskej švih-doporuèuju na to CTR slyší!!!:),ale nad kilo pøijde to co se mi na nìm zas líbí hodnì a èím si mì získalo nakonec,auto tì podrží-je klidné,zároven však mùže vyskoèit zadek slušnì,ale v klidu to ustojíš ikdyž je to ve 150 a vejš klidnì!(v Cliu sere.š. tou dobou do gatí-to se mi stalo na závodech v cca 160-170).....auto tì podrží prostì skvìle,Clio taky,ale kdyby se mìlo nìco stát budu si v CTR vìøit malinko víc,je klidnìjší...ale nesmí to bejt rozbíjeèka,pak odskakuje a je to nastejno mezi nima:)))!
V Cliu musíš bejt v tu chvíly ostražitej,je menší a kdyby se ti mìl v nìm utrhnout zadek do strany ve vyšších rychlostí je to prùser,vìtšinou se už pøetoèíš a nic s tím neudìláš,ale ono drží jako èert bavím se fakt o extrému kterej se mi nestal(prostì v nìm naštestí furt víš,kam až mùžeš zajít)....
Spíš se ti tohle stane(Clio) v rychlosti okolo,do kila,kdy vletíš do zatáèky a pustíš plyn prodce...to se stalo mì(auto pøedemnou šlo na brzdy-moje chyba chtìl sem ho object a lekl se mì-velké ponauèení,moje chyba ne auta) a pøetoèil sem se,musel sem zašlápnout brzdu a otoèit se do koleèka(Clio se otoèilo normálnì o 180 zastavilo o obrubník,rozbil sem elektron-mám ho na pùdì na památku,stejnì jako proraženej Enkei z CTR:-))
A ted to nejdùležitìjší nakonec:pøedokolka má bejt ideálnì pøetáèivá a nedotáèivá zároven,zní to blbì ale je to tak...musí bejt vyvážená,neutrální to Clio splnuje jako jediné ze všech,ten zadek s tím si mùžeš hrát nebo ne neboj se toho že je to snad Baworák:)
Záleží na tobì,jestli ti to dá nebo nedá a chceš se bavit:)pojedeš tøeba nájezd na dálnici a nìkolikrát auto nádhernì rozvlníš pìknì,doslova pøidáváš...když zaènì vlát zadek,cejtíš že je nejistej už... normálnì cejtíš nádhernì že se pouští,hamtneš na to víc a už jen pak ubíráš a pøidáváš a auto se vlní jako káèa...bok,normál,bok,normál nebo taneèek:))...ale z pruhu nevyletí prostì,neboj prostì se bavíš jako krá..va,CTR by šlo ven bylo by nedotáèivé s ním to nejde a nemá to v plánu to sem psal.Podrží tì moc klíštì neboj,zároven když chceš pobaví prostì,není tøeba øešit jiný podvozky pokad to nechceš na závody...
Ale ve vyšších rychlostech pak,musíš bejt prostì ostražitej a pak je lepší CTR...Je klidnìjší,není to chuligán,je to stroj na krájení setinek sekund,vodit to jako skalpel:)
Proto ani CTR není vùbec špatné(nikdy sem to neøekl) a obì sou na tom dobøe furt,až tak...že se mùžu stotožnit s britskejma testama-øíct,že zbytek konkurentù na nì prostì nemá...Obì auta tì neskuteènì podržej.A to je strašnì dùležitý vìdìt,nechci kompromis,potøebuju vìdìt,že když poletím,auto funguje a to tyhle dvì pøedokoly splnujou.
Prostì ikdyž je CTR mrtvejší na spodek a postrádá citu ve volantu(spíš má hlavnì volant poèet otáèek velkej jak bus,mìlo by bejt strmìjší,to je chybka hlavní jeho)...u nìkterejch aut je to tragedie hned,ale ono nakonec jako celek opravdu funguje zapomeneš na to pøi jízdì...a dá se øíct,že u CTR sou to spíš prostì chybyèky,auto to dožene,nevnímáš to prostì.
....
ad2)..Øízení

Omlouvám se,špatnì sem to napsal
Clio nemá volant upovídanej vyloženì,je takový gumový to øízení",ale proti CTR má aspon strmìjší øízení...Hodnì se mì to zlepšilo,když sem dal pak ještì menší volant od OMP,bylo i malièko citlivìjší hned na rukou"...
Ale øízení nic moc to je jasné(nej sem snad zažil ve Ford Puma!)..
Cit...Myslel sem to tak,že auto nìjakým zpùsobem tak funguje,že motor,podvozek,brzdy sou tak sehranej celek....že auto jako takové dává hodnì info k tomu,že mu pak šílenì vìøíš,máš pro nìj cit,ste tandem" a víš co ti udìlá vždy pøedem varuje,takhle sem to myslel...blbe sem to napsal,sorry.
Napsali to ted i o tom new Cliu...je to prostì celek,krásnì sladìnej,auto je jedno velký info"který má navíc potøebu ti furt øíkat:tlaè na mì víc,budu ještì lepší...a to mì moc baví...Popohání tì.Je to zábava velká.
Hele nikdy bych to do nìj neøekl,na ulici to starší málokdo pozná...ale když si ted vzpomenu co sem s ním obèas dìlal a jak mì dostalo vždy...
Øeknu to takhle CTR mi dìlalo radost,druhej splnìnej sen,èekal sem od nìj ještì víc....Ale to byla mýlka" moje,latka byla nastavená hodnì velká.
Ale øek sem si pøesnì tohle nakonec:je to rovnìž skvìlý auto,ale nìjak se z nìj nemùžu,už pos...t,nìjak mi neumí vykouzlit úsmìv na tváøi...Ale s odstupem èasu prostì øeknu:bral bych ho jako závodnièku,má potenciál moc....a s tím sem ho vlastnì i kupoval:(..:)
Clio je šašek,kterej tì chce furt bavit a vymáèknout z tebe to Nej a to mì hodnì baví...Obì auta na to jdou jinak,obì auta maj pro mì jiný poslání.
Je potøeba si uvìdomit na co to chceš a øeknu to i takhle:chápu,že nìkdo v nìm nehledá ani jedno ani druhý tøeba,jen je prostì rád,že ho má.
A má to tak bejt.
Obì auta sou žádoucí.A to je fajn.
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 06 lis 2009, 21:37, celkem upraveno 7 x.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 21:20

riderhenry píše:je pravda, ze v testech si u Clia stezuji na zpetnou vazbu od volantu, a to jak u soucasne, tak i predchozi generace. Ale jinak by to byla pro me pravdepodobne jasna volba, v dane kategorii a i kdyz francouze nesnasim... :)
Ano stìžujou.
Ale víš co na to øeknu,nebo co øekli i oni nakonec.
Jak bych to kurna øek...
Prostì je to chyba u nìkterejch aut,ale je to vlastnì hledání aspon nìjaký negace na jinak pro mì nepochopitelnì a neuvìøitelnì sladìným autì(nemùžou jen chválit,musí se vždy nìco najít a chybka to je...nicménì:)..........
Prostì když ho ždímeš,dává ti tak moc hodnì,že na tyhle vìci nemùžeš myslet :lol: Nemyslíš na špatnej posaz(starší Clia),nemyslíš na menší místo uvnitø(proti CTR),myslíš na to...prostì chceš vyjezdit všechen benzín(tohle se mi u nového nestalo,byt je poøád skvìlý)...Je tak zbìsilý,tak hodnì zábavy,adrenalinu...A pak vylezeš,vylezou tvoji pøátele a všichni kroutíte hlavama a nechápete co to auto umí.
To samé CTR,je vlastnì marnost tohle øešit,obì auta tì nakonec slušnì ukecaj a zasloužej si obdiv.zasloužej.Byt je Clio vytøíbenìjší.Nechci tvrdit,že je nejlepší,vždycky se dá nìco vylepšit...ale k dokonalosti mu chybí fakt už jen snad 5 procent ze sta.
Proto klíštì dávaj každoroènì na auto roku(s Lambama,M5tkama,Ferrari,Aston,Jag,Caterham,M3,Porshe Cayman,GT3RS,EVOapod) a ono zpravidla konèí do 4,5tého místa!
Prostì je tak fantastický a navíc je dostane nakonec,pomìrem ceny-výkonu samozøejmì...Doslova píšou,nabídne zážitek supersportù za zlomek jejich ceny,je to smìšná vìta,ale vím jak to myslej maj pravdu.
Øešil sem tohle milionkrát i s kamaridem co mìl od V6 po Megana R26...a ted bude objednávat new Megan cup...A prostì oba furt nechápem,jak mùže bejt renault tak dobrej v tomhle,tak moc o tøídu vejš...než zbytek konkurence.Kort poslední modely..
A mnohdy ještì lepší,než ještì dražší auta,nechápem to,ale je super mít levný a pøitom tak vytøíbený auta.By má dámský pøirozený na kapotì,za tohle si RS moc vážím...Dokonce se zaèíná šuškat,že new Megan Cup,je nejen rychlý opìt(má zajet lepší èas jak R26R)ale už se ví,že je øidièsky lepší jak o pùl milionu dražší Focus RSmk2,byt je Focus dìlo..vìøím tomu.
Navíc maj dobrou politiku obchodní,mohlo by stát Clio klidnì pomalu 700tis i víc,ale koupíš ho nový pod 500tis...Jetý za èas za rozum a to je pøíjemný....moc,pro nás,který nemaj na new auta.
Jiný pseudo sport.auta,konkurence,je mnohdy daleko dražší....to je na tom to nejvtipnìjší......New Megan bude okolo 600tis...neuvìøitelný.
Nechci,aby to znìlo jako oda ted na jednu automobilku,jen je to prostì tak...
Byl bych rád,kdyby bylo v tomhle segmentu víc takovejch automobilek,ale není:(
Rovnìž Twingo RS,se už bere za nej supermini...neuvìøitelný,nechápu že pokryjou takhle špièkovì všechny tøi hlavní tøídy...nechápu to.
Ještì furt nìkdo bude tvrdit že renault je na pí....,ne je mnohem dál a lepší než si øada lidí myslí.pøedsudky.Dávno to nejsou auta jako R19...nebo R21.To bych o nì ani nezakopl a dávno si to MX5tku koupil :lol: :lol:

willy2.0

...

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 22:00

Pro odhleèení,z jiného soudku...
Doporuèuju èaj nebo kafe a vychutnat si celé tohle pro mì fakt,vyjímeèný video.
Zadokolka-stará Ascona,výkon bude okolo,pøes 200ps...a opravdu fantastickej jezdec...(Belgie)
Umìt takhle jednou se zadokolkou i,prostì si s tím hraje fantasticky...smekám,
http://www.dailymotion.com/video/x9gzh5 ... -deme_auto

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 06 lis 2009, 22:03

ok berem teraz to uz sedi. No ale je tam co kritizovat, sam si spominal posaz, nespominal si radenie, "autobusovu" polohu volantu... ale presne to iste som mal v Pug a ked nepresadas hned do ineho v tomto smere lepsieho tak si zvyknes a nevadi to. Ja mam rad vyvazene podvozky, mala ho aj Primera - ale vo velkej rychlosti si mal istotu ze zadok ked neurobi skravinu bude proste len nasledovat predok a ked to prezenies s rychlostou sunies sa bokom. Pug bol uz moc zakerny, velka rychlost zakruta nerovnost a uz isiel zrazu necakane, rychlo. n aokruh mu nahradzaju pruzne ulozenie zadnej napravy ktore sposobuje efekt natacani adavat na solid mount ulozenia - jazdci to potom hodnoti ako citatelnejsi limit, aj ked mnohy prave ten lietajuci zadok miluju... Pug bude natrvalo zapisane v mojej pamati - Clio som nemal moznost az tak tvrdo zobrat pod krk (182-ku) kedze bolo pozicane. Cup by som neladil ale standardny sport je na okruh makky, ale to v podstate 99,99 serioviek, to som myslel.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 22:34

Nechci aby to vypadlo že si chcem notovat...ale Primeru GT sem øídil a øadím to zatím,z hlediska podvozku,zábavy na pomalu druhé místo k CTR!Ano tomu vìøte nebo ne.Možná sem to i nìkde psal...Má øízení,podvozek super!nikdy nezapomenu jak mi sedla hned do ruky a rád bych ji zas øídil....radši než tøeba mnohý jiný,nový,sportovní auta.
Skvìlý auto,Primera GT je nedocenìný auto...nenápadný,ale strašnì krásnì se øídí.
Vím moc dobøe o èem mluvíš,nikdy nebude rychlá jako CTR,na to nebyla stavìná...Ale v mnohých vìcech ho i dnes pøekonává:)
Opravdu moc dobré auto moc a to nemusím sedany!Tak moc mì nadchla tehdy...øadím si ji do top 3-4 co sem kdy zatím øídil...(pøedokolky),s ostatníma koncepcema,až na pár jízd s STI nemám zkušenost,ale strašnì rád bych jednou asi MX5tku,i zadokolku...lákalo by mì i M3E36 3.0...ale na to musím vyzrát ještì,zabil bych se v tom.
Je to koncepce hodnì na zábavu,já bych chtìl bejt i hodnì rychlej v tom(M3)a to by nedopadlo dobøe:)Tuhle koncepci,bych hnedka zkusil na okruhu....pøedokolu ne,tu tam jen trápíš,ale tohle musí bejt hrozná zábava!
JJ Primera je good!
Jinak øazení u Clia není špatné...CTR to není,ale furt má taky krátké dráhy(kratší než Laguna rozhodnì:)) a když je studená pøevodovka drhne,ale jak se ohøeje krásnì øadí...je to pøíjemnì mechanický" øazení(sportovní fakt) ne dokonalý,jako u CTR...ale opìt ti na to napíšu,ikdyž by mohlo bejt ještì lepší...
Pøi svižný jízdì na to opìt nepomyslíš...a auto ti pøijde až moc skvìlý,to samé poloha volantu...já sem prostì nikdy na tyhle vìci nepomyslel:))
Pravda je,že po CTR si musíš zvykat najednou a pøijde ti to smìšné,ale jak se rozjedeš a zaèneš to tam dávat,seš opìt štastnej moc:)jen radost...nic víc,nic mín.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 22:57

Jinak když Clio jakékoliv i to nové,tak jen Cup"podvozek pokud možno...Standart je velmi dobrý,moc,auto funguje!ale s Cupem"je to 110procent náøez...Kort u novýho je to povinost,mìli sme na víkend pùjèený nový bez cup"podvozku...hroznì sem ho vyhlásil,nenadchlo mì moc...jako furt dobrý,špièka proti zbytku konkurence",ale sem namlsanej...a hlodala ve mì pochybnost nìjak,chtít ho..vlastnit nìkdy.
Nicménì za týden se kamarid stejnì rozhodl,že ho pøiveze,ale R27 Cup...
A nikdy bych nevìøil opìt,že mi vytøou zrak a poladìj to soudruzi tak,že s Cupem"jedeš snad úplnì jiný auto :lol:
Prostì,,už se najednou mùžeš spolehnout,že když na nìj tlaèíš,podrží tì vždy zas jako staré(standart podvozek je u new,trochu až záludnej,to starej nebyl)...málem sem ho taky ve 150ti,když sme jeli ze showroomu rošvihal:))A tohle R27 je úplnì jinde,víc tì podrží...vìøíš mu,není tak vláèný,je akènìjší...bomba auto.Na nìjaký 8g CTR zapomente.
Co je nejhustìjší a co furt nechápu jak to dìlaj...podvozek je tak vychytanej...prostì vidíš díru,koleje...cokoliv hrbol,èekáš náraz,odskoèení tøeba a ne...Prostì to ten tlumiè pohltí",kopíruje,ale zároven není mìkký to pérování...sou to machøi.Pøirovnal bych to k rally podvozku,prostì v malejch rychlostek mùžeš s Cup,sem tam drncnout,ale furt je to ok,neposkakuje auto...a èím jedeš rychleji tím je lepší.
Nemusíš prostì shánìt podvozky drahé...nemusíš øešit brzdy,páè sou tam 4písty(brzdí to nechutnì krásnì),nemusíš øešit nic...Jen si to,užíváš.
Kéž bych mìl vatu,kamarid ho prodává za 400tis...25tis najeto,krásný auto.Recara vše to má...
A co je nej pecka,koneènì jde na ruku(pøes ruèku),ikdyž si na to nepotrpím,s tímhle autem to budete dìlat furt...pøál bych zažít,aby ste to vidìli:))Nezažil sem tohle v jiným autì...
A jestli šlo se starým Cliem házet zadek do stran,tak tady je to udìlaný tak,že má grip v zatáèce stejnì jako CTR7g už...má lepší grip,jak staré Clio stopro ještì,o malinko,ale má...o trošku,ale pak co pøijde.........Zažil sem s kamaridem nájezd jeden,dlouheej na dálnici,kterej v prostøed utáhl...nezapomenu na to pecka zážitek s ním.A tìším se,až si to zkusím sám...
Prostì snad ze 180ti sme brzdily až pomalu v tom nájezdu,kdy se mìlo zatáèet:-))pak šel hned na plyn,pøidával mu(jako se to dìlá ve starým)a pak,když a i já musím øíct z pozice spolujezdce sem to vycítil!se poèal trhat zadek,pøidal mu poøádnì a hodil zadek do strany že sem na nìj koukal pøes mý rameno,pecka...nové Clio se nechá vyboèit ještì víc,nechá se øídit ještì víc,je to klidnìjší jakoby a to samé i ve vyšších rychlostech...pøipomìlo mi to CTR...v tìch nižší je na tom stejnì se starým,ale ve vyšších rychlostech je lepší jak starší Clio,je klidné,podrží tì v klidu:))A takhle sme to stihli v tom nájezdu asi tøikrát,ke konci klasika...ubereš,auto se okamžitì zklidní(blbý slovo,auto doslova furt letí,ale prostì,už rovnì":)abys byl na výjezdu rychlej a pálíš dál...kus dál na brzdy asi ze 150to a levej vracák,asi v 50ti ruèka a odjezd,parta klukù tam ve stoje,koukaj a potlesk:))
Opìt i u nového,nejdøív tì pustí zadek a proti starýmu!pøedek se snad ani nepustí,ani když,už vlaje zadek...pøedek se drží,pro mì nepochopitelný,až když hodíš zadek hodnì do strany,zaèneš cejtit,že by se pøedek mohl pustit...ale stejnì ještì dlouho drží a pomáhá ti si hrát,musí se to zažít...Tohle dle mì v jiný pøedokole nezažiješ,ani Meganu R to takhle nešlo...
I to nové je fantastický prostì,ztratilo zbìsilost pùvodního...ale je to tím,že je vìtší jakoby,dospìlejší,bytelnìjší...ale když na nìj tlaèíš,najdeš ji v nìm a to má pro mì velký kouzlo.Navíc se v nìm dá,už i cestovat.
Na Barumku z Hostivic a zpìt,cca pøes 650km nájezd ten den(ještì sme se svezli v okolí Zlína po silnicích:)a pohoda....Ideální auto pro rodinu :lol:
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 06 lis 2009, 23:08, celkem upraveno 1 x.

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 06 lis 2009, 23:08

kua proc na JDM foru furt musim narazet na ty zvasty o cliu...a stale dokola, to to nestacilo minule? kdyz budu chtit neco vedet, zajdu si na forum frantiku ne?
me nezajimaj tyhle auta, byt muzou byt sebelepsi, ja jsem proste "japonec" a chci tady cist o japonskych karach!
navic ty tragicky sahodlohy slohy se nedaj cist, nezlobte se na me...
nas rallyfahrer stale pise, at mu zrusite ucet tak mu vyhovte ne :wink:
tak willy, pojd do me, jak ti moc ublizuju, ale kdyby bylo na me, udelam s tebou stejnej proces jako dany na typer foru...a nezmeni na tom nic, byt se snazis ted pusobit trochu prijatelneji nez nedavno...kdo te zna dyl, tezko zmeni nazor
sannycars-motorsport

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 23:10

eso-sannycars píše:k** proc na JDM foru furt musim narazet na ty zvasty o cliu...a stale dokola, to to nestacilo minule? kdyz budu chtit neco vedet, zajdu si na forum frantiku ne?
me nezajimaj tyhle auta, byt muzou byt sebelepsi, ja jsem proste "japonec" a chci tady cist o japonskych karach!
navic ty tragicky sahodlohy slohy se nedaj cist, nezlobte se na me...
nas rallyfahrer stale pise, at mu zrusite ucet tak mu vyhovte ne :wink:
tak willy, pojd do me, jak ti moc ublizuju, ale kdyby bylo na me, udelam s tebou stejnej proces jako dany na typer foru...a nezmeni na tom nic, byt se snazis ted pusobit trochu prijatelneji nez nedavno...kdo te zna dyl, tezko zmeni nazor
Jo mi se známe,to je pro mì novina :lol:
Co se mnou má nìkdo co udìlat nech na nich laskave.
Držel ses zpátky,ale zaèínáš se zas projevovat :lol:
Nepùjdu do tebe,nezajímáš mì.K tomu,nemám pocit,že by si byl dobrý èlovìk,nebudu s tebou ztrácet èas.ahoj :D

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 06 lis 2009, 23:16

jj projevuju se, jeste stale jsem nerozdejchal, ze nedosahuju ridicskych kvalit jako ty a moje auto je civic a ne clio a musim si vylit vztek 8)
sannycars-motorsport

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 23:33

eso-sannycars píše:jj projevuju se, jeste stale jsem nerozdejchal, ze nedosahuju ridicskych kvalit jako ty a moje auto je civic a ne clio a musim si vylit vztek 8)
no vidíš,že to umíš vzít i s nadhledem:)
Každopádnì zejtra do Sosnový jede tam s C4 moje dvojèe :lol: :lol:

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 06 lis 2009, 23:48

s nadhledem te beru od doby, kdy jsi neustal, ze jsem napsal cenu desticek na S2K :wink:
a misto sosnovy bych si radeji sel zajezdit na slovakiaring, ale rodinne duvody mi to neumoznuji...
sannycars-motorsport

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 00:05

eso-sannycars píše:s nadhledem te beru od doby, kdy jsi neustal, ze jsem napsal cenu desticek na S2K :wink:
a misto sosnovy bych si radeji sel zajezdit na slovakiaring, ale rodinne duvody mi to neumoznuji...
Pøed minutou sem na mediasport.cz dokoukal onboard Seba Loeba,jeho tréningu v sosnové,vedle nìj si sednul Valoušek(prvotøídní náš to jezdec,fakt borec)...Jel to poprvé mistr...
NECHÁPU :shock: JÁ HO PROSTÌ NECHÁPU,JE TO NADÈLOVÌK :shock:
Vidìl sem tucty onboardù už sosny všechny pìkném si ukládám do compu,taky toho vidìl dost na živo pøi starších setkání mistrù...Ale NECHÁPU jak tam jede ON.Nechápu to.Je to fakt FENOMÉN.Valda jen kroutil hlavou:))
Vždyt tam je poprvý....On nikdo jinej opravdu nemùže bejt mistr svìta,ten to bude vyhrávat ještì tak 5 let........................................neskuteèný,neskuteèný........

MilanEvo

Příspěvek od MilanEvo » 07 lis 2009, 00:24

Já tedy moc o pøedním náhonu nevím baví mì 4x4 ale to clio tu už fakt netahej. Tady je to opravdu o japonských autech. Já taky tady neporovnávám jakej mám rozdíl mezi Evem 8 Lanciou Integralou Evo 2 protože tady je to jen špageta. Nebo porovnávat Audi R8 V8 a R8 V10. Mimochodem obì má kámoš vedle v garáži. Už chápeš tohle tady nepatøí, nikoho to tady moc nebere... Japonec na konec na tomhle foru. A ještì jedna vìc. Nestaèí mi prsty na obou rukách abych spoèítal kolikrát si øekl zbohem... Jen doufám že tì nepotkám na cestì jak poletíš hranu. Zaèni závodit a pak tu piš znova. Je tady pár lidí na tomto foru co by ti vytøelo zrak a nezùstalo jen u kecù (neøadím se mezi nì, já limity zatím nenašel asi sem smolaø). Napadlo tì že každej tady nemá závodní ambice jako Kresta? Jsi tady jedinej kterej žvástá jakej je dobrej pilot a jak umí jet jen hranu ale to v provozu umí hodnì lidí ale na startovní lajnì se neobìví... Promiò ale tohle je názor kterej sem si na tebe vytvoøil... Víc to komentovat nebudu, v tom srovnání jinak máš v nìèem pravdu :wink:
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 01:50

Ne jen si další,kterýho najednou tlaèí pata nìjak,když by sis myslel,že si nad vìcí...tohle mi nenapíšeš,nebudeš reagovat...ale ty potøebuješ mì trošku setøít prostì:)typicky èeskej projev opìt.
Já sem rychlej i mimo okrsky,nìco málo sem jel víš,zbytek,až budou finance samozøejmì.Jen ty to brzdìj,ne to,že bych nechtìl :lol:
Za druhý,už je nudný mi dokola psát,omílat,jak si myslím údajnì ,že sem dobrej"...tohle nejsou moje slova,laskavì si tyhle názory nechte pro sebe a svoje ego,ale netvrdte že já to tvrdím!pak sem pøijde nìkdo,kdo si to pøeète a neví ani chudák,že sem tohle tady nenapsal vùbec!!!!!!!!!!!!do háje už!!
Já to o sobì nikde netvrdím,chápeš to pane?to co si myslím,to si nechám pro sebe,ani mì nikdy moc nezajímali názory kamaridù,byt mìli vždy radost...je to asi jako cvièení",který dìlám x let a nedìlám ho pro to,abych vypadal,ale proto,že to mám rád a naplnuje mì to.A proto mi to vydrželo už skoro 10let...a furt mì to baví,laskavì si vyprošuju tyhle názory!
Já se tu bavím o autech ty zas o rohlíkách....Zase nekoneènej pøíbìh.
Taky mi laskavì neøíkej co MÁM a co NEMÁM dìlat,uvìdomuješ si vùbec co píšeš?
Kde to sme?v dìstkým kroužku?
Nech to laskavì na adminech,je to jejich projekt.Ale já nevidím dùvod,že bych dìlal nìco zlýho a dìsnì nepøínosnýho.
Já tu porovnal dvì top pøedokoly.Když tì to nezajímá,zaèni tu psát o 4 kole proè ne?rád si to pøeètu.
Ale kritizovat umí takhle každej...
Tak ještì jednou,sem normální kluk,nemám potøebu machrovat...Maximálnì sem vygumovanej v autì nìkdy,ale vím proè to dìlám,baví mì to a vìøím,že jen krizovky a co nejvìtší nasazení z tebe èasem...udìlaj dobrýho øidièe,ne Loeba"...ani Krestu,ale slušnýho øidièe,to je mùj cíl....
ahoj

Hayabusa

Příspěvek od Hayabusa » 07 lis 2009, 02:07

willy2.0 chodíš taky nìkdy spát ? :D
rad pozuju na pumpe :smt003

zam3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zam3k » 07 lis 2009, 02:40

Hayabusa píše:willy2.0 chodíš taky nìkdy spát ? :D
on???Nikdy :lol: :twisted:
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k

MilanEvo

Příspěvek od MilanEvo » 07 lis 2009, 09:19

Prosím nemùžou být ty slohovky kratší?
Tak to co jsi napsal nemá opìt cenu reagovat. Jen mì uráží to tvoje typicky èeskej pøístup nebo tak nìjak. Tohle mì dokáže naštvat PANE..!?
Willy... ty jsi nepochopil co jsem myslel. Je to mé mínus. Za celou dobu co jsi mìl CTR a psal jsi tady tak jsem se ani neozval až teï po dlouhých a strastiplných øešeních tvé slohové práce jsem se rozhodl že taky napíšu. Ty se ale pustíš do každého kdo nepøikyvuje na tvùj názor.
Naposledy upravil(a) MilanEvo dne 07 lis 2009, 10:51, celkem upraveno 2 x.
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR

Hayabusa

Příspěvek od Hayabusa » 07 lis 2009, 09:24

zam3k píše: on???Nikdy :lol: :twisted:
:D
rad pozuju na pumpe :smt003

roman001

Příspěvek od roman001 » 07 lis 2009, 09:46

willy2.0 píše: Já sem rychlej i mimo okrsky,nìco málo sem jel,

:lol: :lol: :lol:
Honda Civic Type-R Supercharger

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 07 lis 2009, 10:48

nehodnot tolko seba, skus sa menej opakovat a myslim ze nebude potom tolko dovodov na zbytocne riesenie konfliktov resp co kto napisal alebo nie. Temu mas drz sa jej (len uz nemusis opakovat co si uz niekolkokrat napisal) a da sa aj diskutovat, bnak to prestane bavit citat, odpovedat alebo definitivne aj adminov a neber to ako ze si zas nepochopeny genius

jagy

Příspěvek od jagy » 07 lis 2009, 12:14

willy2.0 píše:Ne jen si další,kterýho najednou tlaèí pata nìjak,když by sis myslel,že si nad vìcí...tohle mi nenapíšeš,nebudeš reagovat...ale ty potøebuješ mì trošku setøít prostì:)typicky èeskej projev opìt.
Já sem rychlej i mimo okrsky,nìco málo sem jel víš,zbytek,až budou finance samozøejmì.Jen ty to brzdìj,ne to,že bych nechtìl :lol:
Za druhý,už je nudný mi dokola psát,omílat,jak si myslím údajnì ,že sem dobrej"...tohle nejsou moje slova,laskavì si tyhle názory nechte pro sebe a svoje ego,ale netvrdte že já to tvrdím!pak sem pøijde nìkdo,kdo si to pøeète a neví ani chudák,že sem tohle tady nenapsal vùbec!!!!!!!!!!!!do háje už!!
Neco malo si jel? Myslis ten jeden kopec? Proc si nejel vice kopcu, rally slalomy, sosnovou / vysoke myto,... ? Po jednom kopci reknes, ze te to nebavi a nemas konkurenci. :D
To, ze si dobry ridic si napsal preci sam.. vsichni si pamatujou, jak si tady nekomu rekl, ze se mu muze jenom zdat, ze bude ridit jako ty. :wink:
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Davidoff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidoff » 07 lis 2009, 12:31

já k tomuhle jenom jedno, willyho jsem jednou vidìl, naživo je fajn, vím jak umí jezdit s typerem ale stejnì øeknu tohle

Willy zklidni se s tìma slohovkama, i jedna A4 stránka se dá napsat na dva øádky a jestli tady (na foru o japonskejch autech) chceš poøád prossazovat clio, tak si ho bìž koupit, zaregistruj se na Renault klubu a tam ho mùžeš vychvalovat do nebe pro nìkoho kdo to bude vnímat a dokáže to ocenit¨......
MilanEvo píše: Ty se ale pustíš do každého kdo nepøikyvuje na tvùj názor.
souhlasím. všichni køième "Clio je nejlepší, amen" a pak bude tøeba klid :wink:

Davidoff
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 12:57

Hayabusa píše:willy2.0 chodíš taky nìkdy spát ? :D
Èekal sem na nejdùležitìjší èást dne...až daj koneènì první onboardy ze sosnové :D

Zamčeno