Dobrý den,
dìkuji za reakci. Testy probíhají vždy na letišti v Hoškovicích u Mnichova Hradištì. Termíny rozesílám pøihlášeným úèastníkùm zpravidla cca týden pøedem - jsme závislí na poèasí, musí být nad 7°C a sucho. K mìøení hmotnosti a jejího rozložení používáme profi váhy s homologací FIA a k mìøení dynamických parametrù máme DriftBox. Ani jedno ze zaøízení bohužel nepronajímáme. Nicménì veškerá mìøení provádíme v rámci Performance Testu grátis. Od letošního roku má navíc každý z úèastníkù testu (2wd + haldex) možnost nechat si zmìøit výkonové parametry na válcové zkušebnì v Praze Zbraslavi. Rovnìž zdarma.
Podmínkou k pøizvání do testu je:
1) zajímavý vùz:o)
2) klasický autokonektor 12V (zdíøka zapalovaèe)
3) hmotnost nižší než 2 tuny (váhy více neumí)
V jeden den stihneme zmìøit 5-7 aut. Sraz je na letišti obvykle kolem 9 hod a konèí se podle poètu aut mezi 14 a 17 hod. Pokud dáte dohromady minimálnì 5 úèastníkù, mùžeme domluvit individuální termín testu (všední den i víkend).
Spolupráci se urèitì nebráníme. Mohu nabídnout napø. zveøejnìní názvu Vašeho klubu pøímo u fotek testovaných aut a jako protislužbu mùžete zveøejnit tøeba pøímý odkaz na výsledky Performance Testu na našem webu. Co Vy na to?
Pokud máte zájem, pošlete mi prosím seznam aut, která byste chtìli do testu pøihlásit. Ty co projdou naším výbìrem, rádi otestujeme.
Tak snad jsem na nic nezapomnìl, máte-li jakékoliv další dotazy, jsem Vám k dispozici;o)
Dìkuji a tìším se pøi pøípadných testech navidìnou. Honza K.
Jan Kamenáø, redaktor a fotograf
ještì pár slov ode mì;
nebylo by záhodno možná spojit tuto akci s naším srazem JDM právì na letišti v Hoškovicích nìkdy v létì, termín zatím neznámý, záleží podle termínù jiných akcí, ale každopádnì good idea myslím