feferonka - NISSAN 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Pùjèování zetka
No víš,ten èlánek o mým zetku je dost výstižnej.Pøesnì tak to bylo.Pùvodnì v tom byl podnikatelskej zámìr,ponìvadž jsem zjistila,že tyto pùjèovny na Moravì chybí.Tak jsem se do toho s nadšením pustila,vytipovala si sporák a šla si za svým cílem.Ale pak jsem ho uvidìla naživo a byla to láska na první pohled a já v ten moment vìdìla,že pøi pùjèování budu trpìt a taky jo.Známí mnì øíkají,že nejsem normální,že mám nìjakou úchylku,že je to jen kus plechu koupenýho za úèelem podnikání a že se mám na to takto i dívat,ale jaksi mnì to nejde.Myslela jsem si,že si zvyknu,ale ee.Trpím poøád.
Zatím jsem teda mìla štìstí na solidní zákazníky(musím to hned zaklepat).Mám teda i dost pøísné podmínky pronájmu,které vyluèují,aby si to pùjèovali puberáci za úèelem blbnutí a pøedvádìní se.Tak snad to tak bude i dál.
Zatím jsem teda mìla štìstí na solidní zákazníky(musím to hned zaklepat).Mám teda i dost pøísné podmínky pronájmu,které vyluèují,aby si to pùjèovali puberáci za úèelem blbnutí a pøedvádìní se.Tak snad to tak bude i dál.
Pronájem vozu Nissan 350Z www.strictcomp.cz