Georgee - '98 mx5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
NA
Tak to potesi.Ale koukam ze je na tom spousta prace. Co koroze? Nepotrebujes komplet servisni manual na NA?
TDI - daily
MX-5 - funny
MX-5 - funny
nevim co vsici blaznej ze miaty kvetou.Georgee píše:práce na tom je dost, ale mám moøe èasu a vìtšinu potøebné práce zvládám s vybavenim co mám doma:) koroze je v únosných mezích, jen musim ještì kouknout pod barvu na prazích, jestli se tam nìco nerodí
EDIT: manuál nepotøebuju, ale díky!

na hlavì se usilovnì pracuje. jediný problém je, že èlovìku u kterého jsem objednal vìtšinu tìsnìní dìlá nejspíš problémy ètení, jelikož neumí pøeèíst èíslo dílu a tudíž objednal tìsnìní víka ventilù pro jiný motor
a katalog dílù a èíslo dílu mu nestaèí ani aby mohl objednat tìsnìní pod hlavu, takže jsem mu dneska musel odvézt to staré

EDIT: tak hlava je osazená, teï už se èeká jen na tìsnìní

EDIT: tak hlava je osazená, teï už se èeká jen na tìsnìní
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
tak jsem prozatimnì ošetøil antikoro nástøikem blatníky a nìjaká ta rezavá místa na pøedku a našel další na zadku 

Dál bylo na øadì složení motoru, takže nový tìsnìní pod hlavu, vodní pumpu a kladky a pøipravit hlavu na usazení

Hlava usazená, rozvoïák nasazený, kabely a hadièky pøipojený a nakonec i nasazenej ventidekl, èimž to pro dnešek kvuli nedostatku svìtla skonèilo

zítra pøijdou na øadu svíèky, dotahnout poslední šroubky, sání atd. a snad i start motoru.
A nakonec pro porovnání písty pøed a po

Dál bylo na øadì složení motoru, takže nový tìsnìní pod hlavu, vodní pumpu a kladky a pøipravit hlavu na usazení

Hlava usazená, rozvoïák nasazený, kabely a hadièky pøipojený a nakonec i nasazenej ventidekl, èimž to pro dnešek kvuli nedostatku svìtla skonèilo

zítra pøijdou na øadu svíèky, dotahnout poslední šroubky, sání atd. a snad i start motoru.
A nakonec pro porovnání písty pøed a po

Proud to be a "hater" that defends Authenticity