Poradíte mi?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
eso-sannycars
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
eso-sannycars
no covece asi zijes v jinym svete nez ja....
kazdopadne az najdes dovozce, ktery ti dnes pujci auto na otestovani s tim, ze nekdy v budoucnu si snad nejaky od nej koupis, tak mi dej vedet, pujdu si tam otestovat porsche turbo, ktery bych si vyhledove pral vlastnit
kazdopadne abych veci uvedl na pravou miru...v dobe kdy jsi tvrdil ze mas o vuz zajem jsem ti prohlidku a svezeni nabidl, nevyuzil si ji, tvoje smula....kdybych uz tenkrat vedel, ze je to hudba daleke budoucnosti, rovnou bych to zamitl....
holt nejsem charita a tvrde dru 20 hodin denne abych se mel tak jak se mam,nemit fotku manzelky v odtahovce, tak ani nevim jak vypada....takze nebudu riskovat rozbiti auta za 350k aby se nejaky klucina mohl projet...na to nejsem jeste zdaleka dost bohaty....
amen
PS: pro priste si odpust tu ironii, myslim ze neni na miste i kdyz jsi asi dotcen, ze si nesjedes
kazdopadne az najdes dovozce, ktery ti dnes pujci auto na otestovani s tim, ze nekdy v budoucnu si snad nejaky od nej koupis, tak mi dej vedet, pujdu si tam otestovat porsche turbo, ktery bych si vyhledove pral vlastnit
kazdopadne abych veci uvedl na pravou miru...v dobe kdy jsi tvrdil ze mas o vuz zajem jsem ti prohlidku a svezeni nabidl, nevyuzil si ji, tvoje smula....kdybych uz tenkrat vedel, ze je to hudba daleke budoucnosti, rovnou bych to zamitl....
holt nejsem charita a tvrde dru 20 hodin denne abych se mel tak jak se mam,nemit fotku manzelky v odtahovce, tak ani nevim jak vypada....takze nebudu riskovat rozbiti auta za 350k aby se nejaky klucina mohl projet...na to nejsem jeste zdaleka dost bohaty....
amen
PS: pro priste si odpust tu ironii, myslim ze neni na miste i kdyz jsi asi dotcen, ze si nesjedes
sannycars-motorsport
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja si zadnou ironii odpoustet nebudu, komunikal jsem s tebou naprosto slusne, dokud jsi nezacal komunikovat semnou ty zpusobem "mas smulu"... Mozna bys nemusel makat 20 hodin denne, kdyby jsi myslel trochu dopredu. Kdyz mam auto, a poohlizim se po jinem, tak nejdriv musim minimalne prodat to svoje, ale to samozrejme neudelam, nez se v nadchazejicim aute svezu. Nerikam, ze tebe to musi nejak zajimat, ale paklize chces vydelat penize, tak by mohlo. Navic nechapu, proc se ohanis tim, ze by ti nekdo rozsekal auto a tys nejak zchudl - jak uz jsem rekl, do zastavi bych ti dal auto v hodnote 200 000. Podle tebe by poucovani aut vlastne ani nebylo vubec mozne, protoze by nekdo dal zalohu 40 000 a pak auto rozflakal, aniz by za neco nesl zodpovednost, ne?
Jenom abych to teda shrnul - odzacatku jsem rikal, ze bych za to byl ochotny zaplatit, ostatne jsem zacal tim, ze me mrzi, ze neni v republice pujcovna, kde by meli S2000. Navic nevim o pujcovne, kde by chteli do zastavi pres 50% hodnoty pujcovaneho auta... Jasne, nejsi pujcovna, ale jenom se ti snazim vysvetlit, ze to ma docela logiku a neni to takove sci-fi, jak ty tady tvrdis...
Ja to ale klidne muzu uzavrit, jak jsem rekl, tech aut je zatim dost a nemam strach, ze bych si nevybral, jen to mozna bude komplikovanejsi, nez mohlo byt...
Jenom abych to teda shrnul - odzacatku jsem rikal, ze bych za to byl ochotny zaplatit, ostatne jsem zacal tim, ze me mrzi, ze neni v republice pujcovna, kde by meli S2000. Navic nevim o pujcovne, kde by chteli do zastavi pres 50% hodnoty pujcovaneho auta... Jasne, nejsi pujcovna, ale jenom se ti snazim vysvetlit, ze to ma docela logiku a neni to takove sci-fi, jak ty tady tvrdis...
Ja to ale klidne muzu uzavrit, jak jsem rekl, tech aut je zatim dost a nemam strach, ze bych si nevybral, jen to mozna bude komplikovanejsi, nez mohlo byt...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli neni na znackach, tak je to uplne jina vec - o tom ale napadlo ani slovo. A nevim, proc by se nemohla napsat smlouva a pronajmu, kde by se tyhle veci resily, ktera by se potom klidne roztrhala, nebo ja nevim co... Fakt mi to neprijde tak sci-fi, jak je tu prezentovano... 
to ridenhenry: hele chlape nema nic s esovima spolecneho takze si trooufam rici ze jsem nestrany... ja osobne jsem nikdy v zadne zemi krom EVO a to chteli donest v kufriku castku 100tis kc jako zalohu a podotykam ze se jednalo o predvadeci vuz jez objizdel republiku navic to zarizoval kamarad pres znameho jinak bylo toto naprosto nerealne... ja i kdyz prodavam auto nikdy bych nedovolil aby v nem potencionalni kupec jel beze mne... kdyz si predstavim co s tim vozem muze delat to mi za to proste nestoji... ani 10tis by mi nestalo za to abych to nekomu byt na jediny den pujcil... je pkeny ze das zalohu sve auto ale co pak... ty rozsekas Sko a co pak mazda je oficialne tvoje a eso by tak na ni nemel zadnej narok... kdyz se sprajcnes tak co? rozhodne v tomto souhlasim z esem... pokud chces Sko bez do bazaru a s svez se... pokud si nevyuzil esovu nabydku tak je to tvoje chyba... vim ze si rikas nas zakaznik nas pan... ale vim jake auta se tahaji ze zahranici a lidi chodej a tupe kupujou a rikaj si jakou nemaj vonavku ze mela kola na sedackach je nezajima... doba je takova ze kvalitni dovozce si muze vybyrat zakaznika nikoliv naopak... a jestli si myslis ze ti nejaky dovozce doveze vazne nehavarovane Sko tak jsi na omylu... vetsina dovozcu pokud nemaj kasch 100tis s kary za 200tak je to nezajima... a nahaneji to bourkama opravenyma na oko...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Elvis: nic ve zlem, ale ty jsi me vylozene pobavil. Budu to rozebirat postupne - ze jsi ty neco nedelal nebo o necem neslysel zrovna moc neznamena, ze po tobe nekdo chtel za svezeni v predvadecim voze 100 000, je jen hloupost dane osoby. Co kdyby uz nekdo otevrel oci, zavolal treba do Renocaru, kdyz uz arguemnt jako Nemecko nepomaha, a zeptal se jich, jestli pujci auto na vikend, paklize se rozhodujes napr. mezi BMW a Mercedesem? K "rozsekani Ska" a zaloze uz jsem taky rekl asi dostatek - je opravdu tak tezke napsat smlouvu? Jaky je rozdil mezi autem v bazaru a autem, ktere prodava Eso? Tenhle argument nechapu... Teda jo, je pravda, ze Eso muze predpokladat, ze mam rad auta a tudiz bych asi nemel tendenci se k nemu chovat jako prase, ale ja bych byl taky neduverivy. Tresnickou na pomyslnem dortu je ale vyrok, ze dnes je doba takova, ze kvalitni dovozce si muze vybirat zakazniky, nikoliv naopak...
Paklize chce nekdo byt dobrym podnikatelem, tak tohle nemuze rict opravdu nikoliv. 
Mno jak chces... bez do bazaru a kup si sko ktere pujci kazdemu kdo ma ruky a nohy a kup si ho... urcite to bude dobrej kauf
ano mas pravdu dnes jde u prodeje aut hlavne o byzunes jako takovej proto jestli jdes trochu do aut bys sis mohl vazit lidi kterym jde taky o ty auta... protoze diky temto obchodnikum a zakaznikum jako jsi ty si bezne lidi vozy s autosalonu bourane auta aniz by to jen tusili a kupuji ojete vozy po prvnim majiteli jez se o auto staral s dalsima 20tis najetym sutdenyma kilakam v zatezi s vyjetym olejem...
ano mas pravdu dnes jde u prodeje aut hlavne o byzunes jako takovej proto jestli jdes trochu do aut bys sis mohl vazit lidi kterym jde taky o ty auta... protoze diky temto obchodnikum a zakaznikum jako jsi ty si bezne lidi vozy s autosalonu bourane auta aniz by to jen tusili a kupuji ojete vozy po prvnim majiteli jez se o auto staral s dalsima 20tis najetym sutdenyma kilakam v zatezi s vyjetym olejem...
no chlapi, feferonka ma z vas radost
eso neni autosalon, ani pujcovna, neni kryt zadnym pojistenim proti pripadnym skodam. Myslim, ze kdyby jsi ty, nebo nekdo jiny mel o auto VAZNY zajem, muze ho ukazat, ale neda ti ho ridit, to je jasny, taky jsem to nedelal kdyz jsem prodaval auto.
Jestli si chces zajezdit v S, tak si ho najdi v bazaru, ale pochybuju ze ti ho jen tak pujci.
Proste nektere principy marketingu u dopravcu aut neplati, at je to eso, ci kdokoli jiny.
eso neni autosalon, ani pujcovna, neni kryt zadnym pojistenim proti pripadnym skodam. Myslim, ze kdyby jsi ty, nebo nekdo jiny mel o auto VAZNY zajem, muze ho ukazat, ale neda ti ho ridit, to je jasny, taky jsem to nedelal kdyz jsem prodaval auto.
Jestli si chces zajezdit v S, tak si ho najdi v bazaru, ale pochybuju ze ti ho jen tak pujci.
Proste nektere principy marketingu u dopravcu aut neplati, at je to eso, ci kdokoli jiny.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ale plati, jen ne v ceske kotline! Fascinujici je ale to, jak si to vsichni jeste po svem oduvodnuji a obhajuji... 
Takze vlastne auta z Nemecka (predpokladam ze Eso z Nemecka taky auta taha), kde je tohle bezna praxe (krom tureckych bazaru), jsou vsechno bouracky a rozpadaji se, ze? Trochu si protirecis... U nas, kde tato praxe neni ani zdaleka bezna, je nakup auta, obzvlast sportovniho (myslim ted s puvodem v CR), docela hazard, zatimco v Nemecku tomu tak spis neni. To, ze mam vazny zajem o dovoz S2000 v budoucnu uz jsem zde taky vyjadril...
Jinak jsme kontaktoval jednoho z mala majitelu, kteri nabizi S2000, a auto by mi pujcil, jen by chtel zalohu v hotovosti (jen 50 000), coz je pro me ale docela nerealne. Naznacujes, ze jsem vlastne strasne zly a diky lidem podobnym, jako jsem ja, vypadaji auta v nasem state tak, jak vypadaji. Krom toho, ze to neni mozne uz jen kvuli tomu, ze tato praxe se u nas v podstate asi nedeje (jak ostatne sam rikas...
), tak nevim, kde beres tu jistotu, ze vis, jaky mam vztah k autum a jak se o ne staram?
Prave diky temto vecem lidi, kteri se o to trochu zajimaji, davaji prednost autum ze zahranici atd. Koupit sportovni auto, aniz bych ho mohl ridit, to je hodne silna kava...
Takze vlastne auta z Nemecka (predpokladam ze Eso z Nemecka taky auta taha), kde je tohle bezna praxe (krom tureckych bazaru), jsou vsechno bouracky a rozpadaji se, ze? Trochu si protirecis... U nas, kde tato praxe neni ani zdaleka bezna, je nakup auta, obzvlast sportovniho (myslim ted s puvodem v CR), docela hazard, zatimco v Nemecku tomu tak spis neni. To, ze mam vazny zajem o dovoz S2000 v budoucnu uz jsem zde taky vyjadril...
Prave diky temto vecem lidi, kteri se o to trochu zajimaji, davaji prednost autum ze zahranici atd. Koupit sportovni auto, aniz bych ho mohl ridit, to je hodne silna kava...
riderhenry
Ehmmm...teda jestli do toho mùžu taky tak trochu mluvit....Opravdu není sranda pùjèovat auta.Vím o tom nìco málo
I já jako ofiko pùjèovna to mám vše ošetøeno smluvnì a vratnou kaucí.Našlo se i pár takových, co to chtìli 'udìlat' bez papírù(ušetøili by za dph), ale ani toto nejde.Vem si, že já pùjèím nìkomu auto na víkend a dotyèný udìlá pøestupek(se sporákem obzvláš je to hned
)a já pak jen budu sbírat body a divit se, že sem bez papírù.Nebo...dotyèný mi podepíše smlouvu a složí vratnou kauci(v tvém pøípadì navrhuješ taky smlouvu a auto do zástavy)a pak se mi v dohodnutý den s autem nevrátí(nebo by ses s ním nevrátil ty).Co si z takového èlovìka kdo veme?Kauce rozhodnì nepokryje výši auta(proto má pùjèovna vysoké pojistky a to až dvojnásobnì)a v tvém pøípadì auto v zástavì je taky o nièem - je evidováno pod tebou jako majitelem a ty by sis ho jednoduše mohl odvézt, popø.pøivolaná policie by ho samosebou vrátila tobì jako majiteli.
Prostì struènì øeèeno - pùjèování a prodej aut jsou dvì odlišný vìci.
Samozøejmì souhlasím s tebou ale v tom, že by prodejci(ale mám na mysli prodejce napø.urèité znaèky,ne autobazary ani dovozce)mìli mít živnost i na pronájem vozù,který prodávaj.V zahranièí je to bìžná praxe.
Ehmmm...teda jestli do toho mùžu taky tak trochu mluvit....Opravdu není sranda pùjèovat auta.Vím o tom nìco málo
Prostì struènì øeèeno - pùjèování a prodej aut jsou dvì odlišný vìci.
Samozøejmì souhlasím s tebou ale v tom, že by prodejci(ale mám na mysli prodejce napø.urèité znaèky,ne autobazary ani dovozce)mìli mít živnost i na pronájem vozù,který prodávaj.V zahranièí je to bìžná praxe.
Pronájem vozu Nissan 350Z www.strictcomp.cz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
v zahranici je i bezna praxe pujcovani ojetin, jak porad dokola rikam, a funguje to, stale vic cechu jezdi uz i individualen do Nemecka, protoze i jednani dela sve, vidte?
K tem jistotam - nikdo tady nerekl, at si Eso zridi pujcovnu, ja se jen chtel svezt v S2000 a byl jsem ochotny a) zaplatit, b) dat do zastavy auto, ikdyz je to jen symbolicke c) podepsat smlouvu - nebo mi chces snad tvrdit, ze nejde smluvne osetrit pujceni auta a ze musis mit auto zakonite pojistene, i kdyz chces auto pujcit zajemci na koupi (i kdyz budoucimu)? Mne jde ale stejne spis o ten princip. Taky tady zaznelo plno zajimavych vet, jako ze si dovozci muzou vybirat zakazniky, nebo ze Eso nestoji o zakaznika, jako jsem ja (asi platim jinymi penezi, nebo co...
)... Secteno a podtrzeno, vyznam slova "zakaznik" tady opravdu lidem unika, coz myslim obecne. Mam obcas pocit, ze lidi snad otravuju (presne tento pripad - nejde se dovolat, neodpovidani na SMS...), ikdyz jsou samozrejme i vyjimky (napriklad proracing, kdyz zustaneme u aut). Nemluve o tom, ze nektere vyroky uz zacinaji hranicit se slusnym vychovanim, coz je pro me necekane i u nas. Proc treba Eso nemohl napsat: "Omlouvam se, ale pujceni auta neni mozne, protoze bla bla bla, paklize mate/mas o auto zajem, muzu ho ukazat bla bla bla...", nebo podobne (v tomto pripade treba mene formalne). Nebudu citovat, ale odkazu na prvni prispevek, ktery zde Eso napsal...
mno je to zajimave ale ja mluvim ze strany zakaznika... bavim se taky o tom ze vetsina dovozcu vozi auto doslova z vrakoviste tady je na oko opravi nalesti vycisti a ty jdes a koupis si vuni... ale lidi co vozej opravdu dobre auta a vybiraji co dovezou travi 20hodin denne na cestach jak psal eso... nechapu proc se rozcilujes... pokud si chces koupit auto a mas na nej tak bez a kup si ho mas se zakona moznost vuz sam ridit a najet aspon 5km za tu dobu zjistis jestli se ti v aute dobre jede apd... navic pokud nejsi jatro tak si na vuz zvyknes mne se taky v celice blbe jezdilo kdyz jsem si skousel kamaradovo nacko ale proste jsem si zvykl a uz mi to auto sedi... clovek je prizbusobivi tvor... duvod proc ti v nemecku auto pujci je taky mozna ten ze vetsinou kdyz si jdou lidi testnout auto tak proto ze maji zajem o koupi ty jsi tu sam napsal ze nemas zajem auto koupit a tudiz jsi pro obchodnika jen ztratou casu... nehlede na to ze kazdej kdo ma auto rad a ma rad penize tak nepujci auto cizi osobe jen tak aby si ho vyzkousel...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja se neustale opakuju - jak uz jsem rekl, auto si chci pujcit pro to, abych si ho vyzkousel a v zapeti mohl poskytnou kroky smerujici k jeho nakupu. Ja samozrejme vim o tom, jak u nas funguji bazary, ale individualni dovoz je individualni dovoz, ja si auto v Nemecku vybral a bylo mi dovezeno, predpokladam, ze pro Esa by tohle asi taky nebyl problem. Opravdu pak nechapu, v cem jsem pro nej, jak ty rikas, ztrata casu? To je hodne zpatecnicky postoj... Mne nejde o to, jake to auto bude mit sedacky, podle toho auta opravdu nevybiram.
Hele clovek kterej prijde za prodejcem a rekne mu ze si to chcce vyzkouset protoze si to mozna nekdy koupi je pro obchodnika opravdu jen ztratou casu... fakt te nechapu... nemas na to auto penize ani nevis jestli je nekdy budes mit tak proc to resis... az bude tva financni situace takove abzs ten vuz mohl koupit a nekdo uvzdi ze to mzslis vazne a ne jen snis tak ti auto urcite dovoli ridit samozrejmne za doprovodu... mzslim ze v tomhle ohledu nejde o obchodnika ale o zakaznika a jeho jednani... ty na to auto nemas ani nevis jestli nekdy mit budes ale zajimas se o nej jako bys mel na prkne 500papiru... zamysli se nad sebou... a nebo vys co pujc mi svoji mazdu na tejden mne ja bych si to mozna nekdy chtel koupit tak at si to muzu vyzkouset... samozrejmne ti za to zaplatim...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
nevim kdo by se tady nad sebou mel zamyslet, jak uz jsem rikal, v Nemecku je tohle bezna praxe, nevidim jediny duvod, proc by to nemohlo fungovat u nas. Jak ty, nebo nejaky prodejce, muze vedet, kolik mama a nemam penez? Ja tady jenom psal, ze bych nekoupil S2K dokud bych mel MX-5, coz je asi jasny...
Ale myslim, ze tahle diskuze postrada smysl, rekl jsi mi na to svuj nazor, ja svuj a mam pocit, ze uz to nikomu nic dobreho neprinese...
Jenom na zaver reknu, ze mym tak trochu snem je mit dilnu, kam se lide budou vracet, protoze se tam budou delat veci poradne a bude se se zakazniky jednat slusne, treba uz me ted lepe pochopis... Jak uz jsem rekl - pochopil bych samozrejme, kdyby mi Eso auto nepujcil, ale tady jde spis o jeho jednani a argumenty, ktere zde padly (nemyslim, ze je nutne znovu opakovat ty vety o vybirani zakazniku apod.
).
ani ty posty nectu cele a uz jsem mel rozepsanych nekolik postu, ale nakonec jsem je smazal vzdycky...riderhenry píše:nevim kdo by se tady nad sebou mel zamyslet, jak uz jsem rikal, v Nemecku je tohle bezna praxe, nevidim jediny duvod, proc by to nemohlo fungovat u nas...
woe nejsme v nemecku chapes to??? zajed si do nackolandu at ti to pujci a mas klid a ne to tady resit porad dokola. Lidi v CR jsou svine (ne vsichni samozrejme), takze se nedivim ze prodejce ti nic nepujci na vikend. Mi pujcili STi a to jsem mel ridicak asi tak 2 mesice, ale samozrejme dealer sedel v zadu a jel jsem tak 3km a ne na vikend nebo tak neco... kdyby bylo bezne ze ti auto daji na vikend, tak ja bych v podstate zadne vlastni nepotreboval, jen bych porad tocil STi, EVO, CTR a 350Z... na kazdy vikend jedno... takhle to fakt nefunguje a pochybuju ze nekdy brzo bude
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ou, to boli, ja si porad rikam, kde jsou ti "cesi", kdyz mam kolem sebe same normalnejsi lidi...
Jak uz jsem rikal, woe, zavolej si, woe, do renocaru, woe, jeslti ti pujci BMW na vikend, resp. predtim projev zajem o koupi, woe, a pak, woe, mi rekni, ze to nemuze fungovat. Jo a jeslti ti auto nepujci, tak mi dej vedet - hodim ti kontakt na lidi, kteri tuto praxi podstoupili. Jde jen o to, jaky ma kdo pristup k zakaznikum. I kdyz tady uz jde spis o slusne vychovani. 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ono nema to smysl jsem pro smazani... ale v podstate sis odpovedel na vse sam v predposlednim threadu... napsal jsi ze musis projevit zajem o koupi i kdyz zajem nemas a pak ti to treba pujci... prave proto ze jsou cesti zakaznici jako ty a ne jako ti nemecti musi se obchodnici chovat jako cesti obchodnici a ne ti nemecti
mno s tou dilnou to je hezke ze chces aby te meli lidi radi ale ja jedu radeji k nabrucenemu chlapkovy o kterem vim ze to umi a k tomu slova nestaci...
Ted si tak pri nedeli procitam nahodne temata a k zacatku topicu... Mustanga si NEPREJTE mit na okruhu... Na origo BF Goodrich a modelinach (cti destickach) je to naprosto neschopny auto... Jeli jsme s nim na Moste s pocitem ze si uzijeme jizdu a neco tak strasnyho se hleda tezce...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak jsem se prokousal ke konci.riderhenry píše:myslim si, ze tahle diskuze nema smysl, maximalne akorat rozviri zbytecne vody, paklize v ni nekdo chce pokracovat, at mi napise na ICQ, SZ apod.
feferonka: omlouvam se za OT
Esa neznám,ale chápu,co tady píše!!!
Neøíkám,že ty zrovna by jsi mu nìco zámìrnì poškodil,ale je spousta závad,který následnì majitel nepozná,aníž by nìco musel rozebrat.
Proto mi nejde do hlavy,jak by jsi mohl chtít auto na víkend,když se mužeš svést s majitelem tøeba 100km dle libosti!!!(To je o domluvì)Nebo si myslíš,že za celej víkend se nerozjedeš bez pískotu,vytoèení do max.......,jestli ne tak proè to chceš?
Jízdní vlastnosti poznáš i na tìch 100km.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tady se resi auto, ktere Eso prodava (viz. jeho web, jestli ho jeste neprodal...), ale jinak bych to uz nerozebiral...Roverman píše:svý auto bych taky asi jen tak nepùjèil a eSko asi už vùbec ne.
myslím, že kdyby mìl Eso nìjaký eSko na prodej nebyl by problém se v nìm svízt. Ale vlastní auto je nìco jako ženská. To se nepùjèuje. nejedná li se o fabii