at nerusime ty LFS
Gran Turismo a Forza3
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Gran Turismo a Forza3
tak kdo ma radsi GT muzem vychvalovat zde 
at nerusime ty LFS
at nerusime ty LFS
Naposledy upravil(a) maca dne 01 led 2010, 16:27, celkem upraveno 1 x.
GXE10
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ale ja se chtel pochlubit svyma poladenyma karamariderhenry píše:maca: ja spis myslel srovnati s LFS...Myslis ze je momentalne hra s lepsi grafikou? Myslim, ze nejsou potreba obrazky z "Xka", staci google...
Jinak jak uz sem jednou psal az vyjde plny GT5 tak kupuju jeste PS3 a beru si mesic dovolenou
GXE10
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jo az vyjde GT5 (2010 - je to pozde, ale ta hra bude neskutecna, to je jiste uz podle Prologue), tak se budou dit veci... Hrat GT5 online s kamarady, kazde svoje vysnene a upravene auto, dalsi zavod se "stock" auty... Uz mam chute!
Forzu si asi nikdy nezahraju, protoze Xbox nemam a nebudu kupovat, kdyz mam PS3 a i to skoro nevyuzivam (dokud nebude to GT5...
)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
maca: co blbnes, GT ma jasne lepsi realnost nez LFS, uznal by to kazdy clovek, ktery je trochu soudny!
Uz jenom to, ze LFS jsem nebyl schopny hrat, kdyz jsem ho nainstaloval, mluvi za vse (auto jsem byl relativne schopny ridit, kdyz jsem do nej poprve nastoupil).
Opravdu si nekdo mysli, ze LFS, ktere vyvijeji 3 lide, muze byt tak dobre? Mozna ma dobrou fyziku, ale rozhodne nezajedete s auty identicke casy na okruhu jako v realu (samozrejme pri danych schopnostech a pudu zebezachovy, ktery uz musi hrac simulovat samozrejme sam).
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry píše:maca: co blbnes, GT ma jasne lepsi realnost nez LFS, uznal by to kazdy clovek, ktery je trochu soudny!Uz jenom to, ze LFS jsem nebyl schopny hrat, kdyz jsem ho nainstaloval, mluvi za vse (auto jsem byl relativne schopny ridit, kdyz jsem do nej poprve nastoupil).
Opravdu si nekdo mysli, ze LFS, ktere vyvijeji 3 lide, muze byt tak dobre? Mozna ma dobrou fyziku, ale rozhodne nezajedete s auty identicke casy na okruhu jako v realu (samozrejme pri danych schopnostech a pudu zebezachovy, ktery uz musi hrac simulovat samozrejme sam).
zatim nemuzu soudit odjel jsem v LFS jen tu ridicskou skolu na gamepadu a prislo mi to pomerne stejny na ovladani jako jiny hry tohoto typu co jsem hral. GT5 jsem nehral ale GT4 jsem nalital dost. Ani nevim jestli je v LFS poskozeni v ty skole sem nic nevidel. To v moji Forze musim davat pozor na kazdej tukanec protoze pak to samo jede hur.
GXE10
Tim bych si nebyl tak jistej. I když nìjakou hru bude tøeba vyvíjet jeden èlovìk, mùže bejt 100x reálnìjší než když jí tøeba vyvíjí 1521420514 lidí.riderhenry píše:maca: co blbnes, GT ma jasne lepsi realnost nez LFS, uznal by to kazdy clovek, ktery je trochu soudny!Uz jenom to, ze LFS jsem nebyl schopny hrat, kdyz jsem ho nainstaloval, mluvi za vse (auto jsem byl relativne schopny ridit, kdyz jsem do nej poprve nastoupil).
A to, že Wertheim, Atár a já jsme chytili v LFS základy driftu o nìèem svìdèí. To hraju i GT4 který mi nedává tolik jako LFS.
[quote="willy2.0"]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]