Twilite - Honda Integra Type-R - YourCareer.cz RACING TEAM

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 úno 2009, 05:33

Bery18 píše:Stím naprosto souhlasím. Nekdì mám fotky z mostu kdy to pøímo pøednáma formule prdla do svodidel a následnì schoøela, ale nevím kam sem to zašantroèil :?
to už jsou trochu jiný rychlosti. nechápu ty psychopaty, co do tìch skoøápek vlezou :?
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 25 úno 2009, 11:06

Obrázek
Obrázek

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 25 úno 2009, 16:31

dejf myslis tych co jazdia vrchy? :-)

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 úno 2009, 17:46

blesk: tak nejak, prijde mi vetsi silenost jezdit s tema formulema vrchy nez okruhy. :wink:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 25 úno 2009, 22:22

Nìkdy se v tom svez a uvidíš, je to úplnì jiná rychlost než v jakymkoli autì. :wink:
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

jagy

Příspěvek od jagy » 25 úno 2009, 23:07

Silenost? Asi na to chce byt trosku "magor" ale co bych za to dal mit tu moznost. :)
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 úno 2009, 23:49

jagy: no jo, moznost je pekna vec, ale ja bych takovou rychlost ani nevyvinul, na to nemam fakt koule, to uz je moc, podelal bych se strachy.

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 26 úno 2009, 05:04

blesk666 píše:dejf myslis tych co jazdia vrchy? :-)
ono je to v podstatì jedno kam :)
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 18 bře 2009, 19:33

Marfi píše:Poøád koukám na tvojí Itr a udìlal si zní fakt pìknej kousek.
Já jsem se ted zamìøil na Stage 5 a to je schazování váhy na sobì:-)
jo, já taky za posledního pùl roku shodil asi 7 kg i kvùli závodùm :P :D
CzechBulls Racing Team
http://www.facebook.com/czechbulls

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 18 bře 2009, 19:37

blesk666 píše:a ja ze ktore auto tu chybalo..super mas moj obdiv.
mam otazku k tym jazdenym slickom zvazujem na tuto sezonu (uz nie na JDM auto) bud Toyo R888 alebo jazdene slicky. Pouzitie 2-3x Brno a 2-3kopcove podujatia. Takze o nejaku zivotnost tam moc nejde skor o grip. V com sa ti javili blbe tie jazdene aj ked si zajazdil lepsi cas?
Co sa ti zda bezpecnejsie okruh alebo vrchy? resp kde sa podla teba viac "opotrebovava" auto
Este ma zarazilo co tu pisal Eso ze odlahcenie len 25kg to snad vyrazne viac. Mas oskarabane aj asfatove tlmenie podlahy? na mojom aute ma 6kg a koberec 15kg co su docela prekvapive vyske hodnoty (ja som to ale dole nedaval ani nebudem)
díky :)

blbý ty moje slicky byly v tom, že to za prvé byly shity matadory (rozdíl v octavia cup oproti michelinùm až 2s na kolo v Mostì...), za druhý byly už stjetý, takže nemìly takový vlastnosti, jako když jsou èerstvý, a za tøetí byly sjetý na jinou geometrii, takže urèitì nemìly optimální grip... tzn. pokud chceš jezdit rekordy, kup si nový. pokud se chceš hlavnì pobavit, urèitì kupuj starý, ale pokud možno ne matadory.

bezpeènìjší je okruh, mnohem mnohem mnohem.

mám z toho oškrábaný úplnì všechno a pár kilo to bylo :) teï tam navíc hážu lamino haubnu, dveøe, blatníky a kevlarovou støechu, takže další pecka. pak pøijde ještì zadní víko a nárazníky... a pak už nevím, co budu dál odlehèovat :)) ještì karbonový sedaèky pozdìji...
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 18 bře 2009, 19:39

Dejf píše: to už jsou trochu jiný rychlosti. nechápu ty psychopaty, co do tìch skoøápek vlezou :?
já je celkem chápu :) ten pocit musí být neskuteènej...

mimochodem, F1 je nejbezpeènìjší auto vùbec, kam se hrabou SUV... ale samozøejmì tyhle obyè formule, to je nìco jinýho...
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 18 bře 2009, 20:27

k te bezpecnosti F1 - mas sice pravdu, ale i pres to v historii Moto GP nezemrel nikdy zadny jezdec, zatimco o F1 se to rict neda...

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 19 bře 2009, 06:45

twilite píše:[já je celkem chápu :) ten pocit musí být neskuteènej...

mimochodem, F1 je nejbezpeènìjší auto vùbec, kam se hrabou SUV... ale samozøejmì tyhle obyè formule, to je nìco jinýho...
no právì :)
riderhenry píše:k te bezpecnosti F1 - mas sice pravdu, ale i pres to v historii Moto GP nezemrel nikdy zadny jezdec, zatimco o F1 se to rict neda...
neni to tak dlouho, co se zabil ten japoneè, èi co to bylo ne?
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 19 bře 2009, 10:23

myslis asi Sekiguchiho (nevim jak se to pise). To bylo pred dvema lety v Brne na 250tkach, kdy diky rozvirenemu prachu nevidel, ze se motorka z kacirku doklouzala na trat a pri rychlosti pres 200km/h do ni narazil - byl v bezvedomi, ale byl relativne OK - byl jsem asi 200m od toho a musim rict, ze to byl velky hnus. Pak se jeste minuly rok zabil pri WSBK jeden anglican, ktery v najezdu na cilovou rovinku spadl a to tak nestastne, ze kdyz vstaval, tak strcil hlavu presne pred predni kolo projizdejici motorky... Zemrel druhy den v nemocnici. Nicmene v Moto GP opravdu nikdo nezemrel, ve WSBK vim o jednom cloveku - ne ze by to bylo malo... Akorat jeden jezdec Moto GP zemrel pri testovani F1...

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 19 bře 2009, 10:25

ne nìjakym japonskym okruhu se zabil ne? jezdci protestovali, že tam odmítaj jezdit, kvùli malejm ochranej zónám

ale jelikož mi dvì kola nic neøikaj, tak to nesleduju a možná se pletu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 19 bře 2009, 11:02

tak o tom nevm, ale jelikoz jsem cetl pred nejakou dobou, ze v Moto GP se nikdo nikdy nezabil a od te doby to intenzivne sleduju (myslim jako zavody), tak bych rekl, ze se snad nikdo nezabil. Ale je to pro me docela nepochopitelne. Nicmene je malo kosti, ve kterych by nemeli srouby apod. :D

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 19 bře 2009, 15:25

twilite píše: mám z toho oškrábaný úplnì všechno a pár kilo to bylo :) teï tam navíc hážu lamino haubnu, dveøe, blatníky a kevlarovou støechu, takže další pecka. pak pøijde ještì zadní víko a nárazníky... a pak už nevím, co budu dál odlehèovat :)) ještì karbonový sedaèky pozdìji...
Urcite plastovy okna, nadrz, lehci setrvak (-4kg cca) + odlehcene kladky atd , vse co se da (to je taky par kilo), mozna nejaky vyrezy do karoserie - kdyz uz mas ram, kola, brzdice (cca 2+ kg na jednom prednim)...neboj, vzdy se neco najde :wink:
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 19 bře 2009, 15:48

infinity píše: Urcite plastovy okna, nadrz, lehci setrvak (-4kg cca) + odlehcene kladky atd , vse co se da (to je taky par kilo), mozna nejaky vyrezy do karoserie - kdyz uz mas ram, kola, brzdice (cca 2+ kg na jednom prednim)...neboj, vzdy se neco najde :wink:
okna jsou jasný, budu mít makrolon v boèních. plus vzadu, až budu dìlat víko. nádrž? jo, asi taky nìkdy pøijde závodní... je hodnì lehèí? na závody tam totiž stejnì nebudu mít moc benzínu :)

setrvák taky urèitì.

výøezy do karoserie? no ty vado...to teda nevím. dìlá se to? je fakt, že ne všechno je nosný co?
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 19 bře 2009, 16:19

twilite píše: okna jsou jasný, budu mít makrolon v boèních. plus vzadu, až budu dìlat víko. nádrž? jo, asi taky nìkdy pøijde závodní... je hodnì lehèí? na závody tam totiž stejnì nebudu mít moc benzínu :)

setrvák taky urèitì.

výøezy do karoserie? no ty vado...to teda nevím. dìlá se to? je fakt, že ne všechno je nosný co?
Mohu ti poslat nejaky materialy na email. Co jsem sepisoval seznam moznych odlehceni tak me napadlo z fleku 42 pozic :) Co se tyce nadrze tak origo se mi vali v garazi...nijak extra tezka neni, ale 7-9 bude mit. Plastova 1-3?

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 19 bře 2009, 16:51

infinity píše: Mohu ti poslat nejaky materialy na email. Co jsem sepisoval seznam moznych odlehceni tak me napadlo z fleku 42 pozic :) Co se tyce nadrze tak origo se mi vali v garazi...nijak extra tezka neni, ale 7-9 bude mit. Plastova 1-3?
no ale plastová nádrž nezní moc bezpeènì :) nicménì na mail mi to please stopro pošli - pavel.cerny@yourcareer.cz
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 19 bře 2009, 17:28

ITR nema uz plastovu nadrz? to sa divim. Rotujucim hmotam ako zotrvak, remenice by som dal urcite prednost pred vyrazavanim kastle, to uz sa mi nepaci, aj ked som to na zavodakoch videl (napr Marian Patrovic co jazdi 320is E30 tak ma vyrezane snad skoro vsetko za prednymi sedackami (podlahu). ale skor by som asi siel uz cestou zvysovania vykonu a nie rezania kastle. Ja aj ked ratam ze karbonova kapota vyjde cca 500EUR tak to si radsej kupim za to vacky ktore pridaju na dynamike urcite viac ako necelych 10kg ustrenych na vahe-ale kapota u predokolky je super kvoli odlahceniu tazkeho predku

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 19 bře 2009, 17:42

Tak u integry jsou modifikace na predku jasne. Predek se da celkem solidne odlehcit.
odstranit A/C (cca 15kg)
Carbonova kapota (cca uspora 7kg)
Preneseni baterky do zadu (Zmena rozlozeni hmotnosti)
Dale urcite lehke vyfukove svody + paska (misto heat shieldu), alu chladic, bla bla bla.... :) cca 40kg tam zmizi jak nic.

Jinak co se tyce zvysovani vykonu, tak vzdycky je nekde nejaky strop, at uz financni ci jiny. A vacky na ITR za 500 eur urcite nevymeis. Mozna podomacku, ale kdyz chces mit nejakou uroven, musis si zaplatit.
vacky ...cca 10-8, pruzinky cca 5, obd1 jednotka + kably cca 6-8, nastaveni ecu cca 7-10 + prace...holt ty kone jsou drahy

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 19 bře 2009, 17:56

blesk666 píše:ITR nema uz plastovu nadrz? to sa divim. Rotujucim hmotam ako zotrvak, remenice by som dal urcite prednost pred vyrazavanim kastle, to uz sa mi nepaci, aj ked som to na zavodakoch videl (napr Marian Patrovic co jazdi 320is E30 tak ma vyrezane snad skoro vsetko za prednymi sedackami (podlahu). ale skor by som asi siel uz cestou zvysovania vykonu a nie rezania kastle. Ja aj ked ratam ze karbonova kapota vyjde cca 500EUR tak to si radsej kupim za to vacky ktore pridaju na dynamike urcite viac ako necelych 10kg ustrenych na vahe-ale kapota u predokolky je super kvoli odlahceniu tazkeho predku
no já ti nevím - vaèky za 500€...

navíc kapotu si necháš udìlat lamino za 2000Kè, popø. kevlar je cca 2,5x dražší.
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

twilite
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od twilite » 19 bře 2009, 17:57

infinity píše:Tak u integry jsou modifikace na predku jasne. Predek se da celkem solidne odlehcit.
odstranit A/C (cca 15kg)
Carbonova kapota (cca uspora 7kg)
Preneseni baterky do zadu (Zmena rozlozeni hmotnosti)
Dale urcite lehke vyfukove svody + paska (misto heat shieldu), alu chladic, bla bla bla.... :) cca 40kg tam zmizi jak nic.

Jinak co se tyce zvysovani vykonu, tak vzdycky je nekde nejaky strop, at uz financni ci jiny. A vacky na ITR za 500 eur urcite nevymeis. Mozna podomacku, ale kdyz chces mit nejakou uroven, musis si zaplatit.
vacky ...cca 10-8, pruzinky cca 5, obd1 jednotka + kably cca 6-8, nastaveni ecu cca 7-10 + prace...holt ty kone jsou drahy
mimochodem, plastová haubna váží 4kg pøesnì. origo jsem ještì nevážil, ale tipuju tak 12-15kg
CzechBulls Racing Team

Honda Integra Type-R
210+ HP, 920 kg

Marfi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfi » 20 bře 2009, 13:01

Kolik váží èábelovic Itr?Jinak spoon jezdej 700kg a 260ps:-)

Odpovědět