delate mi radost, sem rad ze je tu vetsina lidi co radsi tocej volantem
sprinty vs. krouceni volantem
Moderátoři: Amigo, riderhenry
sprinty vs. krouceni volantem
ROZDELENEJ OFFTOPIC ZE SHOWROOMU TWILITOVY INTEGRY
Naposledy upravil(a) Ryba dne 16 úno 2009, 20:11, celkem upraveno 1 x.
-
eso-sannycars
a proc mam pocit ze vetsina odpurcu sprintu jsou bejvali neuspesny sprinteri, co se nedokazali prosadit???Ryba píše:delate mi radost, sem rad ze je tu vetsina lidi co radsi tocej volantem
takze si sahnete na srdce panove
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
no ty me taky bavis...proc bych tahal asi sprintersky auto na okruh? to je postaveny ciste na to aby zvitezilo na 400m a ne na zatacky....to je asi jako vzit formuli na rally...Dejf píše:hele eso, ono je rychlejší a rychlejší že?
zajeïte do mostu, nebo brna a pak se tady chvástej jakou dostane nakládaèku![]()
vše itr jede parádnì, ale jede rovnì. proti twilitovì HR podvozku by vám byly konì k nièemu. nezapomeò, že twilite má motor v podstatì seriovej.
až teï nasadil 4-1 svody
a rám tam má
navic ja se nechvastam, reagoval jsem na nejakyho chytrolina, co psal ze by zabky itr dostala nakladacku v performance testu....
na fotkach v casaku ram tedy rozhodne videt neni...
a v neposledni rade okruh neni jen o podvozku...matne vzpominam na moje vti versus marfiho itr v moste a dopadlo to pro nej velmi smutne...byt jsem mel deficit 30ps, seriovy podvozek i pneu
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
hele nehodlam se tady hadat a delat tu twilitovi off topic
kazdy ma svoji disciplinu a tu si haji...
jen me stve, jak vidim bejvali sprintery hanit 400m a hrozne hajit okruh, kde proste neni prukazny (aspon v nasich pomerech) kdo je jak dobrej....
ale vsichni to jsou uz schumachrove
cili twilitovi preju hodne uspechu a okruhu zdar
kazdy ma svoji disciplinu a tu si haji...
jen me stve, jak vidim bejvali sprintery hanit 400m a hrozne hajit okruh, kde proste neni prukazny (aspon v nasich pomerech) kdo je jak dobrej....
ale vsichni to jsou uz schumachrove
cili twilitovi preju hodne uspechu a okruhu zdar
sannycars-motorsport
a neni to tim, ze sem z toho treba vyrostl a poznal ze jezdit v primce neni vsechno a ze me bavi mnohem vic zatacet? Kdyz sem jezdil na sprinty s crx, tak zejmena proto, ze sem neznal nic jinyho nez hondaklub a tam skoro nic jinyho jak sprinty neznaj.eso-sannycars píše: a proc mam pocit ze vetsina odpurcu sprintu jsou bejvali neuspesny sprinteri, co se nedokazali prosadit???tak najednou sprint fuj a hura na okruh, kde nikdo presne nedokaze jak moc je kdo dobrej v tech amaterskych svezeni kterych se taky zucastnuju...casomiru jsem jeste nepotkal
![]()
takze si sahnete na srdce panove
A jentak mimochodem, ja sem jezdil v moste i s profi casomirou, ale casy kery ziskam z videa byly na desetinu totožný.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
obávám se, že anigo ani poøádnì neví že TM nìjakej rádoby performance test dìlá. spíš bych to trochu z obecnil. koukni se tøeba na topgear jak se dìlaj testyeso-sannycars píše: no ty me taky bavis...proc bych tahal asi sprintersky auto na okruh? to je postaveny ciste na to aby zvitezilo na 400m a ne na zatacky....to je asi jako vzit formuli na rally...
navic ja se nechvastam, reagoval jsem na nejakyho chytrolina, co psal ze by zabky itr dostala nakladacku v performance testu....
na fotkach v casaku ram tedy rozhodne videt neni...
a v neposledni rade okruh neni jen o podvozku...matne vzpominam na moje vti versus marfiho itr v moste a dopadlo to pro nej velmi smutne...byt jsem mel deficit 30ps, seriovy podvozek i pneu
a abych použil tvoje slova, tak TM ''performance test'' neukázal kdo jakou má støelu, ale který auto umí jet rovnì, to znìj ještì nedìlá auto nejrychlejší
prostì tvoje tvrzení ''my máme nejrychlejší ITR v republice'' je dost relativní
o tom jakej je marfi závodník by se mohlo debatovat dlouho, já ho vidìl jezdit jen rovnì
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
-
eso-sannycars
presne tak, o TM vim hovno co v nem je a po tom co mi laskave eso vysvetlil o jake discipliny v tom radoby "performance" jakoze "testu" jde jsem rad ze jsem o TM vedel tak malo.Dejf píše:obávám se, že amigo ani poøádnì neví že TM nìjakej rádoby performance test dìlá. spíš bych to trochu z obecnil. koukni se tøeba na topgear jak se dìlaj testy
a abych použil tvoje slova, tak TM ''performance test'' neukázal kdo jakou má støelu, ale který auto umí jet rovnì, to znìj ještì nedìlá auto nejrychlejší
prostì tvoje tvrzení ''my máme nejrychlejší ITR v republice'' je dost relativní
o tom jakej je marfi závodník by se mohlo debatovat dlouho, já ho vidìl jezdit jen rovnì
Jak rika Dejf, doku ty auta nebude vodit jeden jezdec po shodne trati, tak to nebude moc obektivni...
2 ESO:
sprint = rozjezd + 4x prerazeni + dobrzdeni. tohle vsechno se da NACVICIT (natrenovat, naucit,...) a NENI k tomu potreba takovy talent.
sorry, ale moje mlada by se to po tydnu jezdeni po letisti tam a zpet taky naucila
okruh = razeni, brzdeni, rovnani smyku, predjizdeni, ruzne zvolene stopy, proste PO k***t vice veci, coz klade NESROVNATELNE vetsi naroky na ridice a i na auto (nestaci ti male kolecka se slickama a kratka prevodovka se sperou)
-
eso-sannycars
no ja zas nemyslel s tema neuspesnyma sprinterama tebe,to mi lezi v zaludku daleko vic jini, co jsou chytry a nejlepsi jak radio a pritom nikdy nic poradnyho nikde nezajeli, at uz na sprintu, ci na okruhu...Ryba píše:jinak eso, vim, že ty rozhodnì kroutit volantem taky dokážeš. Oto víc mi nejde dohlavy, co tì na tìch sprintech tolik baví. Ale respektuju to, každýho baví nìco jinýho.
Ale pøiznám se, že mì baví pošuchovat sprintery. Tak mì neber tolik vážnì
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
-
eso-sannycars
vsechno neni o vaze, to bys jako zkuseny ridic okruhu mohl vedet ne
muj byvaly mechanik je o 30kg tezsi nez ja a umel zajet vzdy min stejny ne-li lepsi cas jako ja
ale rad bych videl tvoji mladou jak se potyka s keramickou spojkou, s tim ze nesmi prohrabnout a pritom ji to nesmi spadnout pod vteca, ze nesmi zaspat na semaforech, ze to nesmi ulejt,a kdyz jo, tak se musi vejit nad dve desetiny apod a je jeste ta nervozita ze na ni cumi tisic lidi....ja ji to auto pujcim, a pokud se napoprve aspon rozjede aby ji to nechciplo , tak verejne napisu z emas doma talent
muj byvaly mechanik je o 30kg tezsi nez ja a umel zajet vzdy min stejny ne-li lepsi cas jako ja
ale rad bych videl tvoji mladou jak se potyka s keramickou spojkou, s tim ze nesmi prohrabnout a pritom ji to nesmi spadnout pod vteca, ze nesmi zaspat na semaforech, ze to nesmi ulejt,a kdyz jo, tak se musi vejit nad dve desetiny apod a je jeste ta nervozita ze na ni cumi tisic lidi....ja ji to auto pujcim, a pokud se napoprve aspon rozjede aby ji to nechciplo , tak verejne napisu z emas doma talent
sannycars-motorsport
na okruhu jsem nebyl, nikde netvrdim ze ano... takze srandu si ze me delat nemusis. Zkuseny ridic nejsem, to byl taky jeden z duvodu proc jsem prodal auto, abych ho nerozstipal pri prvnim vyletu na kopec nebo na okruh... takze tak o meeso-sannycars píše:vsechno neni o vaze, to bys jako zkuseny ridic okruhu mohl vedet ne![]()
muj byvaly mechanik je o 30kg tezsi nez ja a umel zajet vzdy min stejny ne-li lepsi cas jako ja![]()
pokud bych se vyskytl na nejakem sprint srazu (kapku utopie) kde budes, tak se prihlasim a uvidime jestli se mlada aspon rozjede... samotneho by me to zajimalo
btw vsechno to co pises, tzn reakce, ovladani spojky/auta atp se da natrenovat, nebo alespon zlepsit, takze nevim kde beres tu zaruku ze bys byl vzdy minimalne o pul vteriny lepsi
dal bych to neresil, ty si dal jezdi rovne a chlub se tim, jezdi si na okruh a nikde o tom nerikej... me je to fakt jedno, jen me kapku rozladilo to jak vasi rovne letici ITR stavis nad zatacejici ITR
-
eso-sannycars
no tak z tebe jsem taky veselej
nebyl jsi to nahodou ty, kdo postavil zatacejici itr nad nasi? tak jsem reagoval a napsal , te tyto dve itr se stretli a jak to dopadlo...tak neprekrucuj skutecnosti!!!!
a navic klasicky priklad toho co pisu: na okruhu jsi nebyl n asprintu evidentne taky ne, ale sprinty jsou na pi.. kdezto okruh je bomba....
no jo, zacnu vic koukat na youtube a treba me taky zacnou okruhy bavit...
dnes koncim, musim vytvaret hodnoty, zitra muzem pokracovat v debate sprinty versus okruhy
nebyl jsi to nahodou ty, kdo postavil zatacejici itr nad nasi? tak jsem reagoval a napsal , te tyto dve itr se stretli a jak to dopadlo...tak neprekrucuj skutecnosti!!!!
a navic klasicky priklad toho co pisu: na okruhu jsi nebyl n asprintu evidentne taky ne, ale sprinty jsou na pi.. kdezto okruh je bomba....
dnes koncim, musim vytvaret hodnoty, zitra muzem pokracovat v debate sprinty versus okruhy
sannycars-motorsport
Ja se jen snazil nastavit obektivnejsi podminky srovnani (nez jak je ma TM), ferovejsi nez je jizda rovne. A v tom pripade jsem si DOVOLIL tvrdit ze by cervena byla lepsi, tot vseeso-sannycars píše:no tak z tebe jsem taky veselej![]()
a navic klasicky priklad toho co pisu: na okruhu jsi nebyl na sprintu evidentne taky ne, ale sprinty jsou na pi.. kdezto okruh je bomba....
Nikde netvrdim ze okruhy jsou nejak extra super, bavi me spis rally a kopce...
A až vyrostete zjistíte, že je lepší jezdit bokem a nehádat se kdo je lepší, ale že jde o prožitek z jízdy.Ryba píše: a neni to tim, ze sem z toho treba vyrostl a poznal ze jezdit v primce neni vsechno a ze me bavi mnohem vic zatacet? Kdyz sem jezdil na sprinty s crx, tak zejmena proto, ze sem neznal nic jinyho nez hondaklub a tam skoro nic jinyho jak sprinty neznaj.
A jentak mimochodem, ja sem jezdil v moste i s profi casomirou, ale casy kery ziskam z videa byly na desetinu totožný.
tak to jsou snad úplnì odlišné disciplíny. Každá má nìco do sebe.
Nemyslím si ale že sprintovat je naprostá pohádka, hraje se úplnì stejnì na setiny jako na okruhu.. je to pilování a pilování, a urèitì to není o tejdnu na letišti
navíc pak auta co jezdìj pod 10s, není úplnì sranda ukoèírovat.
je to prostì krátkodobej výbuch emocí, potu, nervù, benzínu a krásnýho zvuku z totálnì vykuchanejch potvor. Je to mazec a veliká zábava.
Nesmíte úplnì tak koukat na èeskou sprinterskou scénu, ještì je v plenách.
Až na pár vyjímek, který se snaží zvednout úroveò.... ú nás je to opravdu trochu marný zatím.
Naopak okruhy jsou o nìèem jiném,jak se svou tradicí a úplnì jiné nastavení vozu atd atd. je to královská disciplína motorsportu, to je jasný.
Je faktem že na okruhu se snad povìtšinou sejde šikovnìjší skupinka øidièù z našich silnic a parádnì si zajezdí... je to zase o dlouhodobý výdrží øidièe, stejnì tak o jeho schopnostech držet stopu.
Prostì dvì odlišné disciplíny. a ani jedna není jednoduchá
Nemyslím si ale že sprintovat je naprostá pohádka, hraje se úplnì stejnì na setiny jako na okruhu.. je to pilování a pilování, a urèitì to není o tejdnu na letišti
je to prostì krátkodobej výbuch emocí, potu, nervù, benzínu a krásnýho zvuku z totálnì vykuchanejch potvor. Je to mazec a veliká zábava.
Nesmíte úplnì tak koukat na èeskou sprinterskou scénu, ještì je v plenách.
Až na pár vyjímek, který se snaží zvednout úroveò.... ú nás je to opravdu trochu marný zatím.
Naopak okruhy jsou o nìèem jiném,jak se svou tradicí a úplnì jiné nastavení vozu atd atd. je to královská disciplína motorsportu, to je jasný.
Je faktem že na okruhu se snad povìtšinou sejde šikovnìjší skupinka øidièù z našich silnic a parádnì si zajezdí... je to zase o dlouhodobý výdrží øidièe, stejnì tak o jeho schopnostech držet stopu.
Prostì dvì odlišné disciplíny. a ani jedna není jednoduchá
Honda Civic EG6 VTI