Prostory pro dílnu / garáž
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Idaho von Věšín
Prostory pro dílnu / garáž
Mám možnost docela zajímavého objektu ( pronájem ) kde je hala cca pro 8aut plus nejakou tu motorku, menší kanceláø a samostatná místnost - myèka aut.
Našel by se tu nekdo kdo by mìl zájem o uskladnìní vozu, v pøípadì zájmu bychom mu nechli dost místa bay mohl na svém voze pracovat. cca 20m od tohoto objektu budeme možná otvírat dílnu se dvìma stáními pro vozy, jedním zvedákem +cca 5-10parkovacích míst, výrobu výfukù atd.. takže v pøípade dohody nebude porblém zapujcit ve volném èase plac se zvedákem.. Oba objekty jsou v areálu pomernì velké firmy, jsou napojeny na PCO + živì sledovány kameramy ( plus tam chodí hlídaè ).
ted to nejlepší :
je to cca 5minut chuze od autobusové zastávky, kde staví bus pøijíždející z prahy ( 15-20minut z knížecí ), z mesta jezdí bus do prahy ( a zpet ) každých cca 15-20minut ( pracovní den ) nebo 1x za hod ( víkend ). objekt je cca 3km od dálnice praha- strakonice, takže autem je to tam cca 15minut klidnou jízdou ze smíchova.
Servis bereme na 99% a zvažujeme zda to vzít celé ( oba objekty ) nebo ne.
místo lze použít nejen pro auto - možno vybavit regály jako sklad atd - na všem se dá domluvit.
Zámernì neuvádím pøesnou polohu, byl bych nerad pokud by nám servis nekdo vyfouknul - pouze sonduji zájem.
Urèeno hlavnì pro pražáky a lidi bydlící na "trase" praha, pøíbram, beroun.
Našel by se tu nekdo kdo by mìl zájem o uskladnìní vozu, v pøípadì zájmu bychom mu nechli dost místa bay mohl na svém voze pracovat. cca 20m od tohoto objektu budeme možná otvírat dílnu se dvìma stáními pro vozy, jedním zvedákem +cca 5-10parkovacích míst, výrobu výfukù atd.. takže v pøípade dohody nebude porblém zapujcit ve volném èase plac se zvedákem.. Oba objekty jsou v areálu pomernì velké firmy, jsou napojeny na PCO + živì sledovány kameramy ( plus tam chodí hlídaè ).
ted to nejlepší :
je to cca 5minut chuze od autobusové zastávky, kde staví bus pøijíždející z prahy ( 15-20minut z knížecí ), z mesta jezdí bus do prahy ( a zpet ) každých cca 15-20minut ( pracovní den ) nebo 1x za hod ( víkend ). objekt je cca 3km od dálnice praha- strakonice, takže autem je to tam cca 15minut klidnou jízdou ze smíchova.
Servis bereme na 99% a zvažujeme zda to vzít celé ( oba objekty ) nebo ne.
místo lze použít nejen pro auto - možno vybavit regály jako sklad atd - na všem se dá domluvit.
Zámernì neuvádím pøesnou polohu, byl bych nerad pokud by nám servis nekdo vyfouknul - pouze sonduji zájem.
Urèeno hlavnì pro pražáky a lidi bydlící na "trase" praha, pøíbram, beroun.
-
cestovatel
Zdravim, ja bych mel mozna zajem jen o uskladneni auta, jenze ted to nemuzu rict jeste s urcitosti, anzto cestovani je "v procesu", spis vyrizovani nalezitosti, ale do konce mesice se vyjadrim s urcitosti, vim ze je to jeste dlouha doba, ale uredni siml se neda bohuzel nijak moc ucinne zbicovat aby sebou hnul, jeste jestli by slo uvest za kolik by byl mesicni najem mista pro jedno auto, aspon priblizne, diky.
Kde ja se usadim...
-
ViZzi
-
Idaho von Věšín
zítra snad bduu vedet více ( nebyl metr takže neurèili metráž ale cena byla or pøedchozího nájemce 25tis za komplet - z toho cca 10-12 odpovídá pomnìrným rozdílem na srevis.. takže myèka, kancl, a hala by byla cca za 12-13 mesíène.. ( bez dph a elektriky.. )
zítra budu vedet rozmery rozymslím kolik by s eveslo aut na ustjení ( osobne preferuji radsi 3-4 stálejší "performery" než "pruchodák".
Práve ta ostraha je bohužel zohlednená v té cena, ale na druhou starnu oproti ostatním prostorum v oklí je to luxus a nízka cena ( ostatní bez ostrahy atd jsou tam od 40tis vejš..
)
zítra budu vedet rozmery rozymslím kolik by s eveslo aut na ustjení ( osobne preferuji radsi 3-4 stálejší "performery" než "pruchodák".
Práve ta ostraha je bohužel zohlednená v té cena, ale na druhou starnu oproti ostatním prostorum v oklí je to luxus a nízka cena ( ostatní bez ostrahy atd jsou tam od 40tis vejš..
-
Idaho von Věšín
což znamena max 4auta, což pøi te cene by znamenalo cca 3tis mìsíène za auto ( vè DPH ) což si mylsím je pomerne dost.
Jinka jak už mnozí pochopili jde o Dobøíš, cca 1,5km od dálnice v dobøe støeženém objektu ( proto i ta ceny, je tam jak PCO, tak hlídaè tak i je to na kamerách...)
-
Idaho von Věšín
takže se omlouvám ale pro pøebytek problému a lidi nechápající o cojde ,je ta hala doèasne pozastavena. Mám své práce a problému dost natož si pøidelávat další. pokud bdue mít nekdo zájem si ji pronajmout ( i s myèkou a kanclem - samostatne to nedají ) tak mne kontaktujte v pondelí odpoledne sem ochoten uveøejnit místo a kontakt na majitele.
cena k pronájmu je nyní stanovena na 12tis mesíène. Náš servis bdue vedel tak ajko tak takže spolupráci se nebráníme každopádne prozatím si to "na své triko" nevezmeme.
cena k pronájmu je nyní stanovena na 12tis mesíène. Náš servis bdue vedel tak ajko tak takže spolupráci se nebráníme každopádne prozatím si to "na své triko" nevezmeme.
- Lukáš 325e
-
Idaho von Věšín
Lukáši - vic lidi mi nevadí, jsem zvyklý managovat takovéhle projekty, problém je žy ty lidi musí mit urèitou uroven vystupování a jendání ( krátce - s volem se nedomluvíš ).
Puvodne sem to zamýšlel èiste jako "sklad" aut pøes zimu ale cena by byla taková že se vyplatí 1-2 auty ubrat a nabídnou to jako dílu. Na rovinu , pochybuji že takovéhle prostory na dílnu sežene nekdo v práglu za mín než takøka 1,5 násobek ceny ( mluvím ted o tržních nájmech ne nájmu od sousedovic dedy psa.. ).
Øíkal jsem si spojení perfetkní ( busem - já se do bývalého zamestnání pøepravoal pøes prahu MHD 2x dýl než by trvala cesta z andela tam ) a autem je to kousíèek.
Pravda je že èiste jako garáž je to drahé ale nabízel jsme to kvuli možnosti spolupráce s naší dílnou ( pøeci jen hever take nebude nonstop obsazenej - i když rád bych kdyby byl.. ) ono pøeci jen pøístup do vytápené dílny s vybavením, zvedámek, náøadím atd za tøeba 100kè na hodinu ( samozøejem v pøípade celodenního vytížení tøeba 500,- ) by podle mne nebyl k zahození.
V prubehu zbytku unora se tam již pøemystují nekteré vozy zákazníku + naše projekty..
Pkud s ekdokliv bude chtít zastavit, pujcit si zvedák, nechat neco udelat nebo jen na pokec a kafèo, jste kdykoliv vítáni - bližší info sem dám až tobude aktuální.
Puvodne sem to zamýšlel èiste jako "sklad" aut pøes zimu ale cena by byla taková že se vyplatí 1-2 auty ubrat a nabídnou to jako dílu. Na rovinu , pochybuji že takovéhle prostory na dílnu sežene nekdo v práglu za mín než takøka 1,5 násobek ceny ( mluvím ted o tržních nájmech ne nájmu od sousedovic dedy psa.. ).
Øíkal jsem si spojení perfetkní ( busem - já se do bývalého zamestnání pøepravoal pøes prahu MHD 2x dýl než by trvala cesta z andela tam ) a autem je to kousíèek.
Pravda je že èiste jako garáž je to drahé ale nabízel jsme to kvuli možnosti spolupráce s naší dílnou ( pøeci jen hever take nebude nonstop obsazenej - i když rád bych kdyby byl.. ) ono pøeci jen pøístup do vytápené dílny s vybavením, zvedámek, náøadím atd za tøeba 100kè na hodinu ( samozøejem v pøípade celodenního vytížení tøeba 500,- ) by podle mne nebyl k zahození.
V prubehu zbytku unora se tam již pøemystují nekteré vozy zákazníku + naše projekty..
Pkud s ekdokliv bude chtít zastavit, pujcit si zvedák, nechat neco udelat nebo jen na pokec a kafèo, jste kdykoliv vítáni - bližší info sem dám až tobude aktuální.
-
ViZzi
[/quote] V prubehu zbytku unora se tam již pøemystují nekteré vozy zákazníku + naše projekty.. [/quote]
takze do te dílny ted budes davat sve auta ?! tech 12 mesicne je hezka cena , ale to by tam chtelo otevrit nejaky servis (klempírnu,mechanicke prace bo pod. ) aby si to na sebe vydelalo , ale ty mas servis hned vedle.. tak to by asi takhle moc nešlo...
a co tam udelat MIATA servis co kluci ?

takze do te dílny ted budes davat sve auta ?! tech 12 mesicne je hezka cena , ale to by tam chtelo otevrit nejaky servis (klempírnu,mechanicke prace bo pod. ) aby si to na sebe vydelalo , ale ty mas servis hned vedle.. tak to by asi takhle moc nešlo...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Idaho von Věšín
V prubehu zbytku unora se tam již pøemystují nekteré vozy zákazníku + naše projekty.. [/quote]ViZzi píše:
ne ty auta se pøemistují k našemu servisu ( místo na parkování ) ta hala je stále volná.
Na rovinu Myšlenka "miata servisu" je stejen utopická jako CRX servis atd protože to èloveka proste neuživí a na nájem a porvoz + uživení nevydìlá.
stejnì budete muset poèíta ts "bìžnými " vozy, protože i když tech miat je pomerne dost, staále to není nic extra a i když zpoèátku práce bude tak co budete delat po roce až všechyn miaty kolem sebe dodìláte - pochybuji ž jsou tak poruchové aby se zaèalo znovu
-
Idaho von Věšín
osoben si mylsím,. ž ezázemí por miaty není problém ani u nás, a na rovinu, když se u nás párkrát stavíte a posedíme pokecáme o miatách a pomužete nám nabrat nejaké to know how, není problém se domluvi tna nejaké výhodnìjší spolupráci s "miata klubem" ..
Samozøejme to závisí na tom, jak budete s naší prací spokojeni..
Samozøejme to závisí na tom, jak budete s naší prací spokojeni..
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Idaho: Myslim, ze s vasi praci bych spokojeny byl, a to jste mi nic nedelali a ani jsem te nikdy nevidel!
jo a pripominam ti ten mail, jak si rikal...
Samo ze servis na jeden jediny typ auta se v nasich koncinach vyplatit jednoduse nemuze (leda by to byly Octavie...). O tom ale nikdo nemluvil - proste klasicky servis vsech znacek + specializovany na MX-5. Bude ho provozovat (jestli je to teda jeste v planu - nevim) clovek, ktery provozuje MX-5 shop a organizuje plno akci MX-5 klubu. Krom toho ma docela slusne upravenou MX-5 a predevsim s ni umi solidne jezdit. Malem jsem se pos*al, kdyz me vezl... Myslim, ze by to mohlo byt fajn, jestli se to rozjede. Je to fajn chlap, takze by to mohlo byt i poradny, ne jako nektere servisy (vsechny, s kterymi mam ja zkusenost).
Samo ze servis na jeden jediny typ auta se v nasich koncinach vyplatit jednoduse nemuze (leda by to byly Octavie...). O tom ale nikdo nemluvil - proste klasicky servis vsech znacek + specializovany na MX-5. Bude ho provozovat (jestli je to teda jeste v planu - nevim) clovek, ktery provozuje MX-5 shop a organizuje plno akci MX-5 klubu. Krom toho ma docela slusne upravenou MX-5 a predevsim s ni umi solidne jezdit. Malem jsem se pos*al, kdyz me vezl... Myslim, ze by to mohlo byt fajn, jestli se to rozjede. Je to fajn chlap, takze by to mohlo byt i poradny, ne jako nektere servisy (vsechny, s kterymi mam ja zkusenost).
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
-
Idaho von Věšín
dík za pøipomenutí, ale tak do støedy se k tomu vubec nedostanu... pøipomen s emi ve støedu ( zítra malujem v servisu , sobota malování + stìhování - pokud by chtel nekdo pøidat pomocnou ruku k díluriderhenry píše:Idaho: Myslim, ze s vasi praci bych spokojeny byl, a to jste mi nic nedelali a ani jsem te nikdy nevidel!jo a pripominam ti ten mail, jak si rikal...
![]()
-
ViZzi
Ïdaho mas pravdu , orientace na jedno auto by to asi neuzivila , ale myslel jsem to v souvislosti ze ty tam budes mit svou dilnu a otevirat tam konkurenci by nedelalo dobrotu
a s tim kafickem a pokecani o miatach a mozne spolu praci... se mi zamlouvá
a ty dneska malujes ? Jsi mel napsat driv,bych ti sehnal barvy skoro za polovic 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
ViZzi
-
Idaho von Věšín
30kg primalexu to jistíViZzi píše:Ïdaho mas pravdu , orientace na jedno auto by to asi neuzivila , ale myslel jsem to v souvislosti ze ty tam budes mit svou dilnu a otevirat tam konkurenci by nedelalo dobrotua s tim kafickem a pokecani o miatach a mozne spolu praci... se mi zamlouvá
a ty dneska malujes ? Jsi mel napsat driv,bych ti sehnal barvy skoro za polovic
-
Raduna MX5
...jasnì že známe...ViZzi píše:... co tyhle auta nejlíp v Praze zna a opravuje je pan Švanìk... znate ho nekdo z klubu ? ma slušnì rozšíøený NAèkoa mladymu postavil NB s kompresorem
![]()
Když tam nìkdo dojede s MX5, jde u nìj vše stranou
Ale jak øeèeno výše, uživit se tím nedá, klubáci by to chtìli za hubièku, takže nìkdy musí MX5 poèkat a je tøeba vzít kšeft, za kterej se zaplatí nájem...a ten v Praze rozhodnì není levnej