doufam ze dorazis na joyride nebo na jinou akci
Bery18 - Toyota Supra MKIV
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery18 - Toyota Supra MKIV
Bery18: cerny NB, jak mam v avataru. Mavnul jsem na tebe ale mel jsem natazenou strechu tak to nebylo asi moc videt
tak to jsem si bohužel nevšiml. Chtěl jsem tedˇka do mostu ale nestihnu supru připravit. ale Joyride je jasnej. Supru jsem koupil stejně jenom kvuli Joyridu

Potkal jsem Tě v Kolíně a slyšel naživo.. pěkný rachot.. 
Chci byt velice opatrny pri prispivani zde - jedno slovo mi ted prislo do mysli - Batman.
Nikdo nevi nic, ale neni to serie - rve to - potrebuje to doladit. Hahaha ja umru
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Nevím přesně na co narážíš,ani co znamená Batman?, ale měl jsem možnost řidit sériovou mkiv a rozhodně nejela jaka to moje. nebyl jsem ještě na brzdě, nemám tam zatím budík na tlak turba atd tak nejsem schopen říct kdo s tím co provedl. Hlasitá mi nijak nepřijde, takovej příjemný kompromis bych řekl, jasně když chytnu o omezovač tak si střelí ale tak to je klasika. Potřebuje doladit znamená že mám nějaký výhrady k tomu jak to auto jede, ale neznamená to že by bylo něco v prdeli jen jsem na některé věci puntičkář.Zemi píše:Chci byt velice opatrny pri prispivani zde - jedno slovo mi ted prislo do mysli - Batman.Nikdo nevi nic, ale neni to serie - rve to - potrebuje to doladit. Hahaha ja umru
Na nic nenarazim je to tvoje auto. Batman = tajemno. Podle toho videa jede normalne jako kazda natlacena seriovka, ale zda se mi ze chytas fuelcut takze jsi na maximu jednotky a zbytecne to nicis z myho pohledu. Zadnej motor není nesmrtelnej a triskat to kor kdyz nevis kolik vubec tlacis. Je mi jen lito toho auta i kdyz je to predelany automat.
Nic ve zlym samozrejme. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
On to ale není předělaný automat........Pořád jsou drobnosti, ale i tak to jede parádně a postupně se vychytá tak jak má být 
V160? To je tim ze o tom aute nic nevime no... Jen jsem predpokladal. No nic. Drzim palce a budu sledovat. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
myslím že tam nemá V160 ale R154? nebo? 
Ne je tam bohužel jen poslední verze v58.spyke píše:myslím že tam nemá V160 ale R154? nebo?
Zemi měl pravdu, opravdu to chytalo fuel cut. turba tlačila 1,5b občas krátkodobě 1,7b. Pravděpodobně to bylo způsobeno otevřeným výfukem, a větším IC.
Jezdil jsem zhruba měsíc než jsem to odstavil, kombinace příšerného podvozku, občasné proklouznutí spojky atd pro mě znamenala nechuť s ní jezdit a dát jí trochu do kupy před dalším použitím.
Vyndal se motor s tím že se vymění spojka a udělá základní servis ale bohužel kabelový svazek se mi rozpadal pod rukama, turba měli olámané vrtule plus dalších plno věcí nevěstilo nic dobrého. Pohrával jsem si s myšlenkou narychlo osadit čínským turbem a nějakou jednotkou abych dojezdil aspoň sezonu. Pár lidí takhle jezdí a v celku jim to funguje.
V rozmýšlení co a jak, jsem začal rozebírat komplet interier kvůli instalaci bezpečnostního rámu, pro který jsem se rozhodl už dávno. Na tento počin nikdy nezapomenu, páč celý vnitřek Supry byl od předchozího majitele vylepen asfaltovými pláty proti vibracím, které drželi víc než žvejka ve vlasech. Čas rychle utíkal a nerad dělám věcí dvakrát, proto jsem se rozhodl motor udělat jednou a pořádně. S tím vědomím že nemám šanci stihnout sezonu jsem si řekl že se rovnou udělá přestavba na LHD. Jezdit v praváku mi nevadilo, naopak to mělo zvláštní kouzlo a bavilo mě to, ale při ostřejší jízdě jsem bohužel nejel ideální stopu. Každý den jezdit v LHD autě a pak jednou za čas přeskočit do praváka pro mě byla potíž se dokonale s autem sžít.
Takhle jsem se nakonec dostal více méně ke kompletní přestavbě. Tu jsem nějakým způsobem začal, ale v tuhle chvíli mi veškerý čas zabírá rekonstrukce domu se stavbou nové dílny. Ta by do konce léta měla být hotová a pak se bude na Supře pokračovat. V tuhle dobu se aspoň objednávají všechny díly co jsou na Supru potřeba aby se pak na nic zbytečně nečekalo.
Tak to jen pro představu co se dělo a bude následně dít.
https://www.youtube.com/watch?v=SKywNohiHVc
https://www.youtube.com/watch?v=od3mdb1YwPs
napadá mě otazka kde skoncili ty ulámaný lopatky 
Nejspíš se zachytily v cooleru.PerryCZ píše:napadá mě otazka kde skoncili ty ulámaný lopatky
Každopádně Bery je dobře žes to nevzdal. Nedávno jsem si na ní vzpomněl. Nic ti neuteče takže si nedělat stres. Někdy jsou prostě důležitější věci.
Držím palce... Průjezd bokem parádní!
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jak budeš řešit firewall při přestavbě na levo?
Zemi diky.
Právě jsme si řekl ze mam auto co jsem vždycky chtěl tak není kam chvátat a udělám to poradně ať z toho mam radost.
Postupně jsem nahodím fotky věci co už dorazily. Ale ty nejzajímavější jedou lodi tak to ješte chvilku zabere.
Firewall dávám normálně origo z LHD.
Právě jsme si řekl ze mam auto co jsem vždycky chtěl tak není kam chvátat a udělám to poradně ať z toho mam radost.
Postupně jsem nahodím fotky věci co už dorazily. Ale ty nejzajímavější jedou lodi tak to ješte chvilku zabere.
A kde si sehnal firewall z LHD? To by mě celkem zajímalo, ostatní díly už se dají řešit.Bery18 píše:Zemi diky.
Pořád pošilhávám po MKIV, ale ceny LHD jsou nesmysl a RHD nechci.
Awatar: za pár týdnu letím do USA a tam ho mám u známých připravený, nejedná se o nový kousek.
Úplně náhodně se mi podařilo tady v Čechách sehnat origo přední nárazník a tlumiče Bilstein v pěkným stavu. Tak jsem je vzal pač byli za pakatel místo toho vzduchového podvozků aspoň prozatímně .
Úplně náhodně se mi podařilo tady v Čechách sehnat origo přední nárazník a tlumiče Bilstein v pěkným stavu. Tak jsem je vzal pač byli za pakatel místo toho vzduchového podvozků aspoň prozatímně .
Když jsem přijel včera z práce čekalo na mě příjemné překvapení, přišel první balíček s Japanu.
Greddy budiky s komplet příslušenstvím čidla Atd.
Už od mala jsem tyhle budíky hrozně žral, takže tohle byla moje jediná správná volba.
Greddy budiky s komplet příslušenstvím čidla Atd.
Už od mala jsem tyhle budíky hrozně žral, takže tohle byla moje jediná správná volba.
ty budíky jsou top, dobře čitelné a v noci neoslňují. Je mě štve těch milion drátů a krabiček.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Nejsi jedinej.... Skočil jsem do LJayovo aparátu - displeje kvůli právě složitosti montáže, ale třeba Defi je radost pohledět....ZXman píše:ty budíky jsou top, dobře čitelné a v noci neoslňují. Je mě štve těch milion drátů a krabiček.
Zrovna ale Supra ma perfektní ten druhej bag / kastlik u spolujezdce přímo na ně takže nemusíš řešit kam je nabastlit... V EVU je to naprd....
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zdravím všechny, koukám že už je to nějaký pátek co jsem postnul jak to se Suprou vypadá. Chvilku po posledním příspěvku se odporoučela spojka a supru jsem tedy odstavil. Vyškubnul jsem motor a jako první jsem se pustil do interiéru, který byl v šíleném stavu od předchozího majitele. Nastříkaná PU pěna v dutinách, všechno oblepené asfaltem a zbastlená kabeláž. Zabralo to enormní množství času, ale podařilo se celej interiér zbavit všeho co tam nepatří a nově nalakovat černou matnou barvou.
Očištěno
Konečně hotovo, nikdy už více
Díky Fabi
Byla to pakárna protože ten aftermarket asfalt nešel nijak dolů, jedině horkovzduškou. Ani suchý led nepomohl. Pořídil jsem kola na předek v rozměru R18 a 265guma. Se zadkem zatím čekám, protože stále nevím jak široká pneu bude dozadu potřeba a nechci pak řešit že mi bude pneu vylézat z podběhu nebo naopak mít na gumě áčka. Ještě se mi podařilo najít pána co mi zrepasoval altík.