S13 je super skvělé auto na okresky, a je s ním na okresce super zábava. Motoška bude suplovat to co by u s13 stálo miliony.
FABI - Nissan 200sx S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Nissan 200sx S13
Pořídil jsem nový stroj, už mě to lákalo dlouho. U S13 je honba za závodnickými prožitky dost drahá sranda a maličko mě to opustilo.
S13 je super skvělé auto na okresky, a je s ním na okresce super zábava. Motoška bude suplovat to co by u s13 stálo miliony.
Udelej to ve stylu S13 aspon, cerveny na bronz kolech a cernou helmu
a mrkacky!
1999 Nissan Almera GTi Blue BS7 (140hp/181Nm) daily/winter SOLD
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
To bude docela peklo ta motokára
Co je to zac presne?
- 1991 Sunny N14 GTI - NOW!
- 1993 Sunny N14 GTI - crash total.. :-/
- 2002 Lancer EVO VII RS Ralliart (cca 400PS / 500Nm) - SOLD
- 1998 Primera P11 SR20VE - SOLD
- 1993 Sunny N14 GTI - crash total.. :-/
- 2002 Lancer EVO VII RS Ralliart (cca 400PS / 500Nm) - SOLD
- 1998 Primera P11 SR20VE - SOLD
Vítej do klubu postižených
Co s tím chceš jezdit?
Je to 125ccm se 6ti stupnovou sekvencí, motory kdy jsou v dobre kondici by měli kit kolem 45HP. Docela se mi to povedlo dobre koupit jelikož kára má úplně nový rám. Zatím jsem s tím nejel jelikož jsme měli tušení ze majitel predemnou zanedbával servis, což se potvrdilo. Celou káru mám teď rozebranou. Po každém odstavení se musí vypouštět voda což majitel neudělal a tak dva roky stala s napustenou vodou což zapříčinilo komplet zaneseni a znepruchodneni celého chladicí ho systému. Takže jsem to vše tlakem vody vyčistil, koupil nový hadice. Vytekl z toho slušný marast. Pro jistotu otevřou i motor aby uvnitř bylo vše Ok. Když to klapne tak snad to 14 dni bude naka testovacka.
Jezdit s tím chci zatím jen trackdays hlavně asi v písku, který mám kousicek. Uvidíme zda na to budu mít ruce a jak moc mě to chytne.
Jezdit s tím chci zatím jen trackdays hlavně asi v písku, který mám kousicek. Uvidíme zda na to budu mít ruce a jak moc mě to chytne.
Tak po půl roce to tu zkusím maličko oživit. Půl rok byla dostatečně dlouhá doba, abych se stihl trochu vyvztekat z nepříjemnosti s Photobucket.com, který mi stopl účet, kde jsou veškeré zdrojové informace pro zde nahrané fotky. Podařilo se mi cca 950 fotek po jedné stáhnout a zkusím to tu zde postupně vše obnovit.
Co se týče vozidel tak asi nepotěším ty z Vás, kteří čekáte nákou serie fotek úprav, jelikož se vůbec nic neděje. Auto jezdí, vše funguje jak má, zde náký důkaz z Vánoc, kdy vysvitlo sluníčko
Jinak pracuji spíše na motokáře, kdy probíhají přípravy na sezónu, na kterou se neskutečně těším, jelikož mi to malé vozítko před koncem sezony dalo ochutnat načež vše utlo počasí a přišla zima. Pracuje se na telemetrii a minulý týden jsem dokončil formu na karbonovou sedačku. Pokud by byl zájem o nějaké fotky asi hodit můžu ale přeci jen je to auťácké fórum
Co se týče vozidel tak asi nepotěším ty z Vás, kteří čekáte nákou serie fotek úprav, jelikož se vůbec nic neděje. Auto jezdí, vše funguje jak má, zde náký důkaz z Vánoc, kdy vysvitlo sluníčko
Zase po delší době zmíňka....video Tomáš Jech 
hezké pěkné moderní
s motokárou jezdíš?
s motokárou jezdíš?
hlada píše:hezké pěkné moderní![]()
s motokárou jezdíš?
Díky, snažím se jak čas dovolí
Ahoj přátelé, po delší době menší refresh.
Snad Vás nepřekvapí, že auťák stále jezdí
. Dokonce proběhly zase nějaké upgrady, ze kterých sem momentálně fakt hodně nadšený.
Nové papuče - zatím čekají na přezutí. Chtěl bych jet v srpnu amatér cup a tak přezuji nejspíše těsně před.Jsem na ně zvědavej jak budu spokojen. Druhé jsou brzdy...víte, že jsem řešil tři roky kopání brzd. Po třech letech sem se nasral, napujčoval jsem si 3 typy kotoučů a 4 druhy desek a celej den sem jezdil a přeskládával a dospěl jsem k závěru - glazování, nevhodná kombinace deska kotouč. Od pana Pavlíčka sem si nechal udělat směs přímo na míru pro mé použítí. Funguje to krásně, sem k***t. Měl jsem to udělat hned. Funkční a dokonce ze všech těch pokusů nejlevnější řešení. Dále jsem dodělal konečně pořádně chlazení brzd. Rád bych se nismem vrátit do Mostu takže zde postupná příprava.
Snad Vás nepřekvapí, že auťák stále jezdí
Nové papuče - zatím čekají na přezutí. Chtěl bych jet v srpnu amatér cup a tak přezuji nejspíše těsně před.Jsem na ně zvědavej jak budu spokojen. Druhé jsou brzdy...víte, že jsem řešil tři roky kopání brzd. Po třech letech sem se nasral, napujčoval jsem si 3 typy kotoučů a 4 druhy desek a celej den sem jezdil a přeskládával a dospěl jsem k závěru - glazování, nevhodná kombinace deska kotouč. Od pana Pavlíčka sem si nechal udělat směs přímo na míru pro mé použítí. Funguje to krásně, sem k***t. Měl jsem to udělat hned. Funkční a dokonce ze všech těch pokusů nejlevnější řešení. Dále jsem dodělal konečně pořádně chlazení brzd. Rád bych se nismem vrátit do Mostu takže zde postupná příprava.
A poslední radost jsou díly z GK Techu ohledně kterých sem měl velký otazník ale i očekávání. Nejenom že byla očekávání naplněna dokonce byla předčena. Siláče převodovky a motoru uplně akorát tvrdé. A v kombinaci se shortshiftem je to uplně jiné auto. Ovladatelnost řazení díly pevně uloženému motoru a přesnějším a kratším dráhám je uplně jinde. 30 let staré ústrojí chytlo šmrnc moderního přesného a funkčního stroje. DOPORUČUJI (ani ne siláče ani shortshift, ale vše najednou
Motokara super, taky uvazuji o nejaky 125ccm se sekvenci, jelikoz mam kousek novou motokarovou trat, tak tam chodim jezdit s 390ccm z pujcovny a dostal jsem moznost testovat zavodni karu a bylo to fakt peklo, ta mrstnost, rychlost a pretizeni. Ono ne nadarmo se rika ze motokary jsou nejblize formuli 1 co se tyce zrychleni a pretizeni
Na kolik te takovy kousek vysel? Vypada hezky. Preji hodne zabavy a malo crashu a go
Na kolik te takovy kousek vysel? Vypada hezky. Preji hodne zabavy a malo crashu a go
Ahoj, díky
.
Kdyby si měl zájem tak dost uvažuji, že půjde kára pryč z domu. Není na to dostatečný prostor. Kdyby tě to zajímalo ozvi se řeknu víc. Budu ji asi pouštět za pár korun....
Facebook Michal Fabiánek - nebo 776 183 463. Preferuji když spíše napíšeš na FB.
Kdyby si měl zájem tak dost uvažuji, že půjde kára pryč z domu. Není na to dostatečný prostor. Kdyby tě to zajímalo ozvi se řeknu víc. Budu ji asi pouštět za pár korun....
Facebook Michal Fabiánek - nebo 776 183 463. Preferuji když spíše napíšeš na FB.
Psal jsem Ti na fb, tak se podivej do zadosti o zpravu 
Tak jsem rád že se problém s kopajícími kotouči vyřešil, již jednou jsem psal že na ně nedám dopustit, jak na kotouče tak i desky přímo od Pavlíčka. Za mě stále velká spokojenost a za tu cenu bych si dovolil říct že bezkonkurenční 
Teď už s tebou souhlasím.
Jinak na včera proběhlém Joyridu, jsem si znovu vyzkoušel, že auto je momentálně ve vrcholné kondici a funguje neuvěřitelně. Až se udělá GO a malinko víc se to foukne, pak
Čau chlapi,
zase další novinky. Konečně jsem se odhodlal s autem na nějaké akce.
17.8.2019 Jsem auto vytáhnul na Amatér Cup do Sosnové. Nikdy jsem v Sosně nejezdil okruh se mi libíl tak jsem si říkal, že to zkusíme. Dokonce jsem měl pujčené starší slicky, tak jsem zkusil jaký to je když auto začne zatáčet. V poslední jízdě přemotivovanost udělala své a nechytl jsem jednoho kontra a skončil jsem mimo trať. Díky tomu mi uteklo 3. místo a skončilo to 4. místem. Auto až na zničený podběh a probroušený svazek skončilo beze škod, zdravé a funkční. 8.9.2019 sem se nechal přemluvit do místního podniku na uzavřeném kopci na Šumavě na Lověšický Up & Down. Jel jsem již na yokohomách a tak jak mě zklamali s Sosnové při tréninzích tak mě zde na kopci potěšili. Zahřívání na provozní stav velmi rychlý, s bordelem na trati si též dokáží poradit - dobrý. Po zkušenostech ze Sosny jsem již časy nesledoval ani jsem nevěděl kdo jede proti mě v kategorii. I přes skoro hodiny v prvním rozjezdu jsem časovou ztrátu dojel a skončilo to druhým místem. O to krásnější, že 11.9. to bude 10 let co jsem si auto pořídíl - příjemná satisfakce. Baví mě to a zároveň mám svou s13 rád a nerad bych jí někde nechal, proto jsem už v tuhle chvíli rozhodlý, že se bude během sezony max dvou stavět čistě závoďák. S jakou specifikací a co přesně ještě nevím. Sem plný nových dojmů a musím to nějak celé zpracovat. Můžete se ale určitě těšit že zůstaneme u JPN aut a že zkusím do závoďáku vtisnout všechny ty zkušenosti co jsem za tech deset posbíral.
zase další novinky. Konečně jsem se odhodlal s autem na nějaké akce.
17.8.2019 Jsem auto vytáhnul na Amatér Cup do Sosnové. Nikdy jsem v Sosně nejezdil okruh se mi libíl tak jsem si říkal, že to zkusíme. Dokonce jsem měl pujčené starší slicky, tak jsem zkusil jaký to je když auto začne zatáčet. V poslední jízdě přemotivovanost udělala své a nechytl jsem jednoho kontra a skončil jsem mimo trať. Díky tomu mi uteklo 3. místo a skončilo to 4. místem. Auto až na zničený podběh a probroušený svazek skončilo beze škod, zdravé a funkční. 8.9.2019 sem se nechal přemluvit do místního podniku na uzavřeném kopci na Šumavě na Lověšický Up & Down. Jel jsem již na yokohomách a tak jak mě zklamali s Sosnové při tréninzích tak mě zde na kopci potěšili. Zahřívání na provozní stav velmi rychlý, s bordelem na trati si též dokáží poradit - dobrý. Po zkušenostech ze Sosny jsem již časy nesledoval ani jsem nevěděl kdo jede proti mě v kategorii. I přes skoro hodiny v prvním rozjezdu jsem časovou ztrátu dojel a skončilo to druhým místem. O to krásnější, že 11.9. to bude 10 let co jsem si auto pořídíl - příjemná satisfakce. Baví mě to a zároveň mám svou s13 rád a nerad bych jí někde nechal, proto jsem už v tuhle chvíli rozhodlý, že se bude během sezony max dvou stavět čistě závoďák. S jakou specifikací a co přesně ještě nevím. Sem plný nových dojmů a musím to nějak celé zpracovat. Můžete se ale určitě těšit že zůstaneme u JPN aut a že zkusím do závoďáku vtisnout všechny ty zkušenosti co jsem za tech deset posbíral.
Trochu off topic - dokážeš nějak obnovit ty starší fotky? Chtěl jsem si projet znovu celý téma a jsou mazlý... asi chtěj prachy? 
Ahoj, možná někdy až se mi bude chtít. Ale jednodušeji ti je dokážu někam uploadnout. Ale pokud na ní klikneš tak by se měla otevřít normálně. Zkus.
Nějaké novinky - ještě dlouho potrvá než se díly dostanou na auto, jelikož bych rád díly dával na nově postavený motor. Zatím to vypadá na zimu 2020.
Jednoduchy a funkcni setup
Chces kovat nebo "seriova" generalka?
Chces kovat nebo "seriova" generalka?
Přesně jak pises, žádné zbesilosti. Zatím ziju v domnění ze to bude sériová generalka. S autem se neplánuje nějaký rapidní nárůst výkonu takže má představa je uvést motor do výborne kondice co do ložisek, olejové pumpy a kompresí a pak to poradně naladit na 1bar. A pak s tím dalších 30 let jen jezdit

Moje doporučení, kup vačky,vstřiky 500ccm+ a svody.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
zvody by som urcite nechal seriove s tym setupom...ak to neche fabi vykonovo dvihat, su zbytocne aj vstreky a vacky...pre 1bar tlaku turba.. gt2560 ak spravne chapem?
vydrz motora je dana kvalitou naladenia..
vydrz motora je dana kvalitou naladenia..