stará škola?
Hlasování o budoucnosti JDM fóra
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Hlasování o budoucnosti JDM fóra
tady nekdo nemá FB, takový jedinci jsou na pokraji vyhynutí
stará škola?
stará škola?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Měl jsem, ale je to žrout času.ZXman píše:tady nekdo nemá FB, takový jedinci jsou na pokraji vyhynutí![]()
stará škola?
Jasně, stará škola, stačí ICQ a Libko
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Mně stačí mail a WhatsApp 

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
za mě taky nechat, už sem tu našel hodně inspirace a i pár dobrých kaufů se povedlo.
Tak FB taky nemám, autama žiju online jen po forech.
Tak FB taky nemám, autama žiju online jen po forech.
Jako to chcete mazat ked konečne v lednu dovezu NSX a druhou chcem stavat jako sypací!!!
Rozhodne neeeeee.
Rozhodne neeeeee.
za mna tiez rozhodne ponechat... Da sa povedat ze je to jedine forum, ktore sledujem a na SK, CZ nie je nic lepsie /aspon o com viem/
Už jen kvůli NSX se to tu musí zachovat 
BTW nevím, jestli mě to jen tak připadá, ale najednou to tu trochu ožilo
BTW nevím, jestli mě to jen tak připadá, ale najednou to tu trochu ožilo
Určitě nechat jsem tu sice chvíli
ale připadám si tady jako ve snu. Dlouho jsem hledal takovou komunitu
. Neřekl bych že je to úplně mrtvé fórum na 200sx se nedá už ani registrovat

Jestli má nějaké fórum šanci na trvalé přežití, tak toto
nechat... je tu stále velmi slušný poměr srdcařů a pohodářů oproti vocasům, takže smysl to mělo, má i mít bude
nechat... je tu stále velmi slušný poměr srdcařů a pohodářů oproti vocasům, takže smysl to mělo, má i mít bude
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Nemám FB chodím na takové fóra.
Fórum určitě zachovat! Pokud se jedná o fin stránku, rád přispěju!
Díky fóru jsem poznal fajn lidi ochotné pomoci což není úplně běžné!
Showroom nezatracovat, přes zimu většinou probíhají úpravy na další sezónu a do března-dubna to tu jistě ožije.
Sám přispěju mým prozatím největším postupem až bude vše ready a budou vychytané mouchy, abych mohl popsat vše co přišlo.
O FB jsem do dneška nic netušil.
Díky fóru jsem získal mnoho odpovědí na dotazy a novou inspiraci k úpravám, které právě probíhají a také novou chuť zkusit Ring
mně to přijde jako splnění záměru fóra
Díky fóru jsem poznal fajn lidi ochotné pomoci což není úplně běžné!
Showroom nezatracovat, přes zimu většinou probíhají úpravy na další sezónu a do března-dubna to tu jistě ožije.
Sám přispěju mým prozatím největším postupem až bude vše ready a budou vychytané mouchy, abych mohl popsat vše co přišlo.
O FB jsem do dneška nic netušil.
Díky fóru jsem získal mnoho odpovědí na dotazy a novou inspiraci k úpravám, které právě probíhají a také novou chuť zkusit Ring
mně to přijde jako splnění záměru fóra
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
Určitě bych forum nechal , dobře si tu člověk počte a něco se dozví + bych poprosil o odkaz nebo název skupiny na FB taky jsem neměl ponětí že nějaká taková skupina na FB je Dík 
je to tak, a dnešní spotřební pekáče co fabriky chrlej a rojící se stupidni zakony s cilem vytlačit starý střepy tomu taky moc nepřispívaj...JakubHQV píše:Znamená to, že místní uživatelé stárnou a věnují více času rodině a dalším věcem a mladší generace už auta moc neberou a raději si koupí iPhone s tabletem, nebo se vše přesouvá na nesmysly jako Facebook? Vždy mě tu bavilo koukat na projekty ostatních a závidět jim káry a bohatství, ale je to tu už téměř mrtvý... škoda
vidim to na začátek konce, kde auta s charakterem z nějakejch devadesátek budou pro uzkej okruh fandů,
co si budou moct dovolit platit v podstatě "výpalný" aby to mohli legalně stale provozovat na komunikaci
tuhle jsem zavadil o članek, kde tušim už maj potřebu cpát elektromotory i do starejch veteránů.... jako vážně???