Jaké si koupit semi slicky ?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Jaké si koupit semi slicky ?
Ahoj, chtěl bych se zeptat co by jste mi poradili za semi slicky ? Dojel jsem z minulé sezóny Nankang NS-2R 180,budu teď kupovat nové a přemýšlím že bych zkusil něco jiného, ale nemám nic moc ozkoušené jezdím převážně okruhy a sem tam nějaký ten slalom, díky za rady 
Re: Jaké si koupit semi slicky ?
Jaký je rozpočet a požadované rozměry? Pokud byly dříve Nankang RS-R, podobné jsou Federal RS-R, ale mají měkčí bočnici.
Pokud není nutné držet se na cenovém dně, doporučuju vyzkoušet AD08R, podle mě je to jedna z nej UHP co se týče ceny a užitné hodnoty.
Pokud není nutné držet se na cenovém dně, doporučuju vyzkoušet AD08R, podle mě je to jedna z nej UHP co se týče ceny a užitné hodnoty.
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
suhlas s AD08R-najlepsi pomer cena/kvalita
co sa tyka slalomu su vsak vhodnejsie napr Toyo R888 stredna alebo makka zmes. Aj stredna zmes R888 je maksia ako AD08R. Bocnice drzia porovnatelne. Na okruh mi prijde vhodnejsia AD08R. Rovnako na presuny a jazdu na beznych cestach su vhdnejsie AD08R (dlhsia zivotnost, nizssia hlucnost, lepsie spravanie na vode). S R888 budes mat na slalome lepsie casy
co sa tyka slalomu su vsak vhodnejsie napr Toyo R888 stredna alebo makka zmes. Aj stredna zmes R888 je maksia ako AD08R. Bocnice drzia porovnatelne. Na okruh mi prijde vhodnejsia AD08R. Rovnako na presuny a jazdu na beznych cestach su vhdnejsie AD08R (dlhsia zivotnost, nizssia hlucnost, lepsie spravanie na vode). S R888 budes mat na slalome lepsie casy
Presne tak ako Vilo píše, ja idem skúsiť tento rok Yokohamy A052, tie by mali byt najlepšie, ale stoja ako sliky.
este by stalo za uvahu pozret Michelin PS Cup 2. Jazdil som PS Cup a tie boli lepsie ako AD08R, nebolo ich treba zohrievat, co je vyhoda na slalom, ale zase na okruhu isli rychlo dole.
'03 Mazda RX-8
'90 Mazda MX-5 Cup
'90 Mazda MX-5 Cup
- svobyrider
Jestli chces neco v podobne cenove relaci, tak bych sel do federalu, jinak R888 nebo R888r.Ty micheliny CUP 2 mam ted na Silvii a kdyz se zahreji, tak drzi perfektne, ale za studena je to tragedie, znovu bych je uz asi nekoupil.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Když je tu řeč o gumách, má někdo zkušenosti s Nankang AR1 například v porovnání právě s Toyo R888R, měly by mít TW80 oproti 100 u R888R, dále jak jsou na tom bočnice, výdrž atd.
jezdim uhp, na okreskach zahrati pneu neresim. kdyz bych presel na AD08R, jak moc jsou citlive na zahrati?
zalezi, o co ti ide... Pomer cena/kvalita? cas na kolo na okruhu? Maju fungovat aj na vode?
z hladiska pomeru cena/kvalita, ako spomenuli chalani AD08R mi vychadzaju stale najlepsie = slusny grip, rychlo sa zohreju, funguju velmi dobre na vode, relativne dlho vydrzia. Pokial ide o cas na okruh, nesuhlasim s tym ze AD08R su vhodnejsie. Rychlejsia bude R888R - to sa tyka aj slalomu. Samozrejme ju ovela rychlejsie zjazdis a bude fungovat za sucha. Na trhu su aj lepsie pneumatiky, otazka znie ako mas hlboko do vrecka... Zatial najlepsie pneu co som mal na sucho su Pirelli P Zero Trofeo R - treba ich vsak zohriat, inak nefunguju optimalne. Velmi dobre boli aj AVON ZZR A64 - tie sa vsak pri vysokých teplotách na okruhu prehrievaju. Ci Pirelli/Avon su na vode dost zle, ale nehucia. Avony boli po cca 3500 km uplne zjazdene a na odpis... Michelin CUP 2 budu o malicko pomalsie ako Pirelli, ale budu zrejme lepsie fungovat aj na vode a su troska tvrdsie, takze by mohli vydrzat viac...cena vsak bude opat niekde inde...
z hladiska pomeru cena/kvalita, ako spomenuli chalani AD08R mi vychadzaju stale najlepsie = slusny grip, rychlo sa zohreju, funguju velmi dobre na vode, relativne dlho vydrzia. Pokial ide o cas na okruh, nesuhlasim s tym ze AD08R su vhodnejsie. Rychlejsia bude R888R - to sa tyka aj slalomu. Samozrejme ju ovela rychlejsie zjazdis a bude fungovat za sucha. Na trhu su aj lepsie pneumatiky, otazka znie ako mas hlboko do vrecka... Zatial najlepsie pneu co som mal na sucho su Pirelli P Zero Trofeo R - treba ich vsak zohriat, inak nefunguju optimalne. Velmi dobre boli aj AVON ZZR A64 - tie sa vsak pri vysokých teplotách na okruhu prehrievaju. Ci Pirelli/Avon su na vode dost zle, ale nehucia. Avony boli po cca 3500 km uplne zjazdene a na odpis... Michelin CUP 2 budu o malicko pomalsie ako Pirelli, ale budu zrejme lepsie fungovat aj na vode a su troska tvrdsie, takze by mohli vydrzat viac...cena vsak bude opat niekde inde...
Tak tak... Mam AD08R i R888R a rozdil je velky
Vesmes vse tu bylo napsano, ve vysledku je to o penezich... oproti NS2R to bude vse drahsi, ale taky lepsi.
AVON ZZR A64 směs - za mne fakt bomba pneu... funguje tak jak bych si to představoval, zatím mě ještě ani jednou nenapadlo, že bych měl zkoušet (zase) něco jiného - spokojenost 100% v třídě R compoundu na lehkém voze. (Nemám zkušenosti s Trofeo R - v mém rozměru se nedělají
)
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Mohu doporučit Federal FZ201. Jezdil jsem jeté slicky, pak přezul předek na FZ a časy stejné. Na okrsce nevím, jezdím opatrně 
Ty Federaly vypadaji hodne zajimave, asi podobne jako Nankangy AR1