sranda v Brne

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

cuir
Kontaktovat uživatele:

sranda v Brne

Příspěvek od cuir » 05 led 2009, 22:56

Neplette si to s nudou v Brne.

Timto Vas vsechny zvu na kazdotydeni tuning/tuzing akci u ustredniho hrbitova v Brne.
Vzhledem k tomu ,ze nam letos jezucha najezil snich relativne opozdene a podle predpovedi to jen tak neroztaje tak si myslim ,ze tam bude dosti veselo :D urcite se tam najde nejakej gumak co to bude chtit s predohrabkou motat kol dokola.
Tak nejak sem nenasel oficialni cas zahajeni ..kazdopadne ja tam prijedu neco kolem seste.
tesist se muzete na kolotocare az z dalekeho klokanova...
Obrázek
podotykam ze foto neni me..jen jsem si ho bez dovoleni vypujcil z jineho webu :D
tu najdete par videi od me neznameho autora...ovsem jak sem to zbezne prolitl tak jsme zjistil ,ze tam mejch kamaradu zepar jezdi...no ze se nepochlubili...treba ten s tou cernou vectrou co ma cumak z audiny....
http://fastracers.blog.cz/0806/sraz-brn ... viste-u-uh
na videich je hojna ucast vseho...ocekavam ucast slabsi ,ale diky snehu bude jiste vetsi sranda ....tak se prijdte bavit spolecne se mnou...
Ani sem nebudu psat at se napise kazdej kdo dorazi..pac stejne pak nedorazi a vsechno bude jinak...ja tam udu (nevim kde) cas sem napsal a budu tam s mx6...coz asi vite jake mam auto...ale asi me hledejte nekde v koute ..mimo deni...budu se asi hodne bat...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 05 led 2009, 23:30

na 90% se tam ukazu a najdu si te! :D Jenom doplnim, ze je to ve ctvrtek - to myslim v oficialni "pozvance" chybi.

To "agresivni odboceni" na konci videa je dokonale podtrzeni! :D To video bych sem nedaval - samotnemu me to dost znechutilo planovanou ucat! :lol: Je tam docela dlouhy zaber na Dejvovu CRX Targu, byl uz na jednom srazu - snad bude i aktivnejsi... Jinak teda variace bubnovych brzd a vanocnich stromecku tobra, to se musi nechat! :shock: Tech sprintu za provozu bych se asi taky nezucastnil, obzvlast s takovymi "mistry volantu" a inteligenty...

Takze ve ctvrtek na hrbitove! 8)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 06 led 2009, 02:08

riderhenry píše:na 90% se tam ukazu a najdu si te! :D Jenom doplnim, ze je to ve ctvrtek - to myslim v oficialni "pozvance" chybi.

To "agresivni odboceni" na konci videa je dokonale podtrzeni! :D To video bych sem nedaval - samotnemu me to dost znechutilo planovanou ucat! :lol: Je tam docela dlouhy zaber na Dejvovu CRX Targu, byl uz na jednom srazu - snad bude i aktivnejsi... Jinak teda variace bubnovych brzd a vanocnich stromecku tobra, to se musi nechat! :shock: Tech sprintu za provozu bych se asi taky nezucastnil, obzvlast s takovymi "mistry volantu" a inteligenty...

Takze ve ctvrtek na hrbitove! 8)
hele ja se tam jedu jen podivat...aktivitu s autama prenecham jinym...jednak ho nemam v dobrem stavu a druhak..sorry ale takhe fakt ne :D...jak rikam...pokusim se uklidit se nekam bokem abych to neschytal a spise jedu abych potkal par novejch lidi...takze si me nadete kdo tam budete...cernou 4.5metru dlouhou herku asi neprehlidnete :D

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 06 led 2009, 06:13

Tys me asi spatne pochopil - aktivitu se svym autem rozhodne neplanuju, to se fakt neboj! :D

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 06 led 2009, 12:46

No borci ja nevím nevím jak s tím snìhem a srandou na nìm ale pokud do ètvrtka ještì nezasnìží tak si tam nikdo nezablbne páè už to vèera bylo celkem vydøený. každopádnì stojí za to se tam jít podívat kdykoliv když je tam sníh.

vèera když jsem tam byl tak tam bylo hovado s bavorákem který znalo pouze dva režimy plynu a to NAPLNO!!! nebo bez plynu. :)

ale každopádnì mnohem vìtší èurina je na pøilehlým parkovišti u GP, víc místa, víc snìhu a jako bonus i mezistromová rally zkouška o 2 zatáèkách :)

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis » 06 led 2009, 15:53

[size=75][b]TOYOTA CELICA ST165 & ST205[/b]
It´s better to lose a minute in a life, than life in a minute.[/size]

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 07 led 2009, 06:12

sorry za OT ale koukám že ty vaše srazy u høbitova zaèínají být nebezpeèné :D

http://www.novinky.cz/clanek/158136-duc ... ranil.html

:)

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 07 led 2009, 08:38

CHachá nojo bejvaj. Tyjo ted jsem to taky èetl a je dobrá haluz že vím o koho jde, on je to dost feák ten borec a ta jeho partièka jakbysmet, tak bych se spíš pøikládal k verzi toho dùchodce ale proè ten by zas mával nožem i na saniáka.

A jinak jako tady seš v Brnì voe chápeš "Ghetto jak pes" mì na štìdrej den pøepadli cigoši.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 07 led 2009, 09:27

Taky jsem to uz vcera cetl... :D Mne teda prijde Praha na pohled vic nebezpecna nez Brno, ale kdo vi, cigani to mozna dost dohani.

Bidrin

Příspěvek od Bidrin » 07 led 2009, 11:12

Když jsem zrovna v mém skoro rodném Brnì ve ètvrtek, tak se tam veèer stavuju, abych pokecal s pár známejma. Myslím si, že letos tam budu jezdit od jara èastìji, ale o hubu/auto to tam obèas bejvá. Je to všechno o lidech a o jejich machrování pøed ostatníma - jako všude jidne.

Kdyžtak moje auto poznáte, takže když mì uvidíte, tak se pøihlašte, a mùžeme taky pokecat.
Admini zakázali odkaz na moji firmu Bidrin Performance, tak ho sem radìji nedám...

ZXman

Příspěvek od ZXman » 07 led 2009, 14:25

Kde to parkoviste presne je?

kubbik

Příspěvek od kubbik » 07 led 2009, 14:39

To parkoviste je tady

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 07 led 2009, 14:47

Lidi prosímvás nebláznìte a nejezdìte tam ve èvrtek pokud se tam chcete stavit pokecat a zablbnout tak jinej den. Vážnì je to o život. Letos jsem se tam ocitl dvakrát a z toho ani jednou úmyslnì a to co tam ti lidi v autech pøevážnì s RZ Brno okres vyvádí.... jako nehodu jsem nevidìl ale ke zranìní nikdy nebylo daleko a k tomu všemu tam ještì tentokrát bude SNÍH!!! když už tam jet musíte tak se nìkde schovejte nejlépe na kopec k businescentru tam vás auto neohrozí.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 07 led 2009, 20:10

No vsak o to prave jde. Za prve to moc dramatizujes, o zivot to rozhodne neni, kdyz teda nebehas po prostredku, jako nekteri, a za druhe to bude prave sranda - jako vzdycky - ty blbouny pozorovat. :D

BTW jaky RZ by tam mely byt, kdyz je to v Brne? To uz by byl moc velky pacient, kdyby na takovou "akci" jeste dojizdel z jinyho kraje... :D

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 07 led 2009, 22:49

:)

No však si všimni, by ses právì divil.

každopádnì dneska jsem tam byl a sníh už tam témìø žádnej není.

...tak jsme trohu zablbly u "tuzexu"

http://www.mapy.cz/#x=138057280@y=13279 ... tuzexu@ad=:)

a v pohodì poježdìníèko.

Nismo200

Příspěvek od Nismo200 » 08 led 2009, 00:20

Bejt z Brna, stavil bych se na tu podívanou :smt005

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 08 led 2009, 12:13

tak moje ucast je nejista - chytil jsem ted nocni v praci, nevim jeste, na kdy tam budu muset byt, tak uvidime...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 08 led 2009, 14:27

tak je to definitivni - dneska nemuzu, od peti musim byt v praci, leda by tam nekdo byl jeste driv???

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 08 led 2009, 15:16

riderhenry píše:tak je to definitivni - dneska nemuzu, od peti musim byt v praci, leda by tam nekdo byl jeste driv???
vo peti koncim :D

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 09 led 2009, 01:04

Tak nìjací tuneøi tam dnes byli. No snad se jim drift show líbila :P

Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan » 11 led 2009, 10:42

Tak nevím nevím pánové, zda na sraz k Ústøednímu høbitovu dorazím. Po shlédnutí videí jsem zjistil, že konkurence je tam mocná. :cry:
Kdepak já ze seriovým vozem !
[img]http://img401.imageshack.us/img401/7976/typerep3drivercopy.jpg[/img]

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 led 2009, 14:43

No tam je to cely mocny a nabity pozitivni energii, stoji za to to videt! Poznas plno fajn lidi se stejnym konickem.... :D :D :D

Pavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel » 26 led 2009, 14:07

Zdravím všechny kdo chodí na toto forum.Já jsem tu poprvé.Již 13 let vlastním Celicu GT.posledního mrkaèe.Nikdy jsem nebyl na žádném srazu.Mùžete mi poradit jak to zmìnit?Jsem z Brna kousek od høbitova,ale gumovat nebudu :lol: .Díky Pavel. :D
chrti

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 26 led 2009, 16:09

Pavel píše:Zdravím všechny kdo chodí na toto forum.Já jsem tu poprvé.Již 13 let vlastním Celicu GT.posledního mrkaèe.Nikdy jsem nebyl na žádném srazu.Mùžete mi poradit jak to zmìnit?Jsem z Brna kousek od høbitova,ale gumovat nebudu :lol: .Díky Pavel. :D
Tak to jsme na tom stejnì, taky mám Celicu (trochu starší), gumování nemám v plánu a taky jsem zatím nebyl na žádném srazu. A do Brna to zas tak daleko nemám:)
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

Pavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel » 26 led 2009, 18:24

Jak daleko to máš do Brna? Já se cely leto nahánìl s 4 okou(94-99) a nikdy nám to nevyšlo.Protože jsme se hledali jen na silnici a ne pøes net. :cry:
chrti

Odpovědět