Diskuze o regionálních srazech.

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 05 led 2009, 12:29

Ja jsem absolutne mirumilovne vyjadril svuj nazor, za coz me asi nikdo nemuze kritizovat, zatimco nekteri lide se tady rozvasnili... Opravdu na tohle nejsem zvedavej. Vsude tady vytrubujes jak chces vsechny poznat, az by podle toho sel natocit romantickej film, pak me tady malem posilas nekam za to, ze vyjadrim nazor, ktery nikoho poburuje... Znovu opakuju, ze na takoveto reakce nejsem zvedavej, a vsadil bych se, ze nejsem jediny! :wink: Malokdy jsem se tady s nekym hadal, a snad nikdy ne takovym tonem, kterym pouzivas. Spis se bavim formou rozumnych argumentu, ne ve smyslu "toto se mi nelibi, ty jsi tak blby a on zase takhle, kdyz se ti to nelibi, tak mas smulu" apod.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 05 led 2009, 12:41

JDeeM píše: No právì proto.... Když proti tomu nìco máš, tak se toho nemusíš zúèastnit ani se nìjak angažovat! Tím chci øíct, že se nemusíš ani zbyteènì vyjadøovat názorama, který pobuøujou nejen mì :wink:
Nevim, proè by tu kdokoliv nemohl napsat svùj názor. A zpùsob jakym napadáš riderhenryho jen za to, že rekl svùj názor na danou vìc se mi opravdu nelíbí. Neøekl nic proti nikomu, jen vyjádøil svùj názor v obecné rovinì.

A lupiku tys to taky nemusel napsat hned tak útoènì.

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 05 led 2009, 12:42

kliiid, neštìkejte tady po sobì :) na jednu stranu srazy jsou fajn, poznáme se osobnì, ale na druhou stranu tenhle web/tohle forum neni žádná seznamka a je, jak bylo zdùrazòováno pøi nedávné rozmíšce ohlednì blokování nìkterých lidí, zamìøené právì na auta a jejich úpravy :wink:
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 05 led 2009, 14:51

no díky za pøesun i když název tématu je težce zavádející ( navíc to díky prvnímu pøízpevku vypadá že sem to založil opet já - vìènej rejpal :d ) - ja netvrdím že regionální srazy povedou k separování, ale že jakékoliv srazy ( at už regionální nebo celorepublikové ) pokud budou moc èasté ( tøeba 1xtýdnì ) tak povedou k tomu co se stalo jinde - utvoøí se skupinka která s ebude scházet a nové lidi nebo lidi co proste pøijedou jendou za mesíc ( tøeba protože makaj v tu dobu ) mezi sebe už nepøijme a ti lidé se tam nebudou cítit nijak vítaní ( vím to sám jsem si x takovýchle regionálních srazu prosel, mluvím z vlastní zkušenosti ) nebo porste ignorovaní.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 05 led 2009, 15:24

dobrá, upraven název :wink:

maca

Příspěvek od maca » 05 led 2009, 16:06

ja bych asi tuto debatu ukoncil nema cenu se hadat nad nesmylem. Nedelejme z toho Tuning forum :D
GXE10

dolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolek » 05 led 2009, 18:17

JDeeM píše: Taky ti to vadí co? :lol: :lol: Já už nevim jak to tìm lidem vysvìtlit že to téma tady není na negativa ale jen pro supr lidi co se chtìj scházet za úèelem super pokecu,blbnutí,seznámení atd... aprpo odkud jsi? Nechceš se s námi o víkendu sejít a pokecat? 8) :wink:
Nic mi nevadi, jen mi to prijde zbytecny... a sem z UL je to tam (<----) napsano ;) A klidne se s vami sejdu, az bude teplota 10+ a zadny snih, ted uz je zazimovano, uz tak to mam silene sezrany.. takze s tim jezdim fakt vyjimecne... Navic s moji tezkou nohou by to byla palka do praglu a z5, i kdyz to neni urcite zdaleka tak strasny jak pro ostatni cleny(viz brno atd...).
Ale kdyz byste chteli prijet do usti :D tak jako ze klidne :)
dsm power

JDeeM

Příspěvek od JDeeM » 06 led 2009, 13:01

maca píše:ja bych asi tuto debatu ukoncil nema cenu se hadat nad nesmylem. Nedelejme z toho Tuning forum :D

:smt023 souhlasím

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 06 led 2009, 20:32

Lidi, o co tady jde? Nevím, kdo to rozdìlil a od èeho se tento 'nový' topic utrhl, takže se nechytám trochu. Jen co jsem tak nìjak staèil pochytit, tak se tu melete úplnì zbyteènì. Riderhenry myslím na nikoho neútoèil tím, že øekl cituji: 'da se do budoucna ocekavat, ze vytvorite jakousi ztmelenejsi partu a ostatni budou tak nejak na okraji, ikdyz treba jen diky mistu bydliste...'
Jako mùže to vyznít dvìma zpùsoby, to je pravda. Záleží jak to kdo pobral...
Nicménì mùj názor na to je takový, že se mùžete scházet kde chcete, jak chcete a s kým chcete kdekoliv na území ÈR. Pravda je ta, že pravidelnost ty akce pak udìlá nudnými (zase tøeba jak pro koho). Ale na druhou stranu se tak lépe poznáte a mùžete vyrazit spolu na akce v roce potom. Rozhodnì si nemyslím, že by se tvoøila nìjaká uzavøená skupinka, která by další lidi nepøijímala....to rozhodnì ne. Praha je velká, lidi jsou, takže shánìjte další mezi sebe, a je Vás co nejvíc. Takže toto je mùj názor. Salut :P

Odpovědět