Kandry - Toyota Celica GT4 ST165 (1988)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- BMarcellus
Re: Kandry - Toyota Celica GT4 ST165 (1988)
Krása krása,radost pohledět na takovou Celicu a nezávidím jen s velkým sebezapřením 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Po čase jsem opět zpátky a nesu pár fotek z letošní pro mně již ukončené sezóny

Nějáké vylepšení do garáže v podobě dobových plakátů

Jak jsem již avizoval výše tak přídavné světlomety Cibie Oscar+

A fungl nové těleso škrtící klapky s TPS senzorem

Vozidlo je momentálně zazimováno a RZ v depozitu.Přes zimu bych rád nakoupil ALU chladič vody a ventilátor SPAL,budíky STACK pro teplotu a tlak oleje.Podle peněz pak setrvačník a spojku,laminátové blatníky,silenty uchycení motoru a možná ještě nějaké drobnosti.Peněz se nedostává a shánět díly je čím dál obtížnější :-/ takže ten progress už nebude takový jako dříve..
Ale auto mně pořád strašně baví a práce na něm je vyloženě uklidňující a to je pro mně hlavní

Nějáké vylepšení do garáže v podobě dobových plakátů

Jak jsem již avizoval výše tak přídavné světlomety Cibie Oscar+

A fungl nové těleso škrtící klapky s TPS senzorem

Vozidlo je momentálně zazimováno a RZ v depozitu.Přes zimu bych rád nakoupil ALU chladič vody a ventilátor SPAL,budíky STACK pro teplotu a tlak oleje.Podle peněz pak setrvačník a spojku,laminátové blatníky,silenty uchycení motoru a možná ještě nějaké drobnosti.Peněz se nedostává a shánět díly je čím dál obtížnější :-/ takže ten progress už nebude takový jako dříve..
Ale auto mně pořád strašně baví a práce na něm je vyloženě uklidňující a to je pro mně hlavní
Krásne auto..
To na tej klapke je predpríprava na vstrekovanie vody?
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe= 1bar, Tial Bov
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe= 1bar, Tial Bov
Nejspíš to tak bude..klapu jsem sehnal v UK a měla být pro nějaký project car ze kterého nakonec sešlo.Taky se tedy přikláním pro vstřik vodyThomasSK píše:Krásne auto..
Je to už dlouhá doba co jsem tady nic nepřidal ,tak opět nesu něco málo fotek a zpráv ohledně Celicy.Za nedlouho mám v plánu oprášit uložené značky z depozitu a jako každé jaro započít práci
Rozpočet na zimu jsem neměl moc velký,protože je třeba udělat velkou údržbu na daily car,ale můžu být rád alespoň za to něco málo..
Plán na rok 17:
koupit ALU chladič vody
sehnat ještě jeden Roof vent z Imprezy GC8 pořezat střechu a vše nainstalovat
zapojit již zakoupené budíky a indikátor od LJaye (tomu taky patří mé díky za perfektní výrobek
)
nechat vyrobit 2,5″ exhaust system (poslední verze je,že se použije 3,5″ downpipe z ST185 který se mi válí roky doma a pokračovat bude 2,5″ dozadu)
Indikátor MG-01 fw.1.1 + čidlo teploty vody.(do budoucna plánuji ještě čidlo teploty nasávaného vzduchu)

elektronické budíky STACK s krokovým motorkem Oil Temp v°C a Oil Pressure v PSI

a konečně první ze dvou střešních ventilací z Imprezy GC8 RA

Toť zatím bohužel vše...teď už si jen počkat na fotky z progressu na který se letos těším
Plán na rok 17:
koupit ALU chladič vody
sehnat ještě jeden Roof vent z Imprezy GC8 pořezat střechu a vše nainstalovat
zapojit již zakoupené budíky a indikátor od LJaye (tomu taky patří mé díky za perfektní výrobek
nechat vyrobit 2,5″ exhaust system (poslední verze je,že se použije 3,5″ downpipe z ST185 který se mi válí roky doma a pokračovat bude 2,5″ dozadu)
Indikátor MG-01 fw.1.1 + čidlo teploty vody.(do budoucna plánuji ještě čidlo teploty nasávaného vzduchu)

elektronické budíky STACK s krokovým motorkem Oil Temp v°C a Oil Pressure v PSI

a konečně první ze dvou střešních ventilací z Imprezy GC8 RA

Toť zatím bohužel vše...teď už si jen počkat na fotky z progressu na který se letos těším
Klobouk dolu, obdivuju kolik prace uz jsi na aute udelal....
Auto je opravdu krasny.....!!!!!!
Kdyz koukam na nektery fotky, tak me udivuje ze ST205 ma uplne stejny dily a tech reseni....
Kdyz koukam na nektery fotky, tak me udivuje ze ST205 ma uplne stejny dily a tech reseni....
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
moc hezky se na to dívá... nádherná kárka... škoda že jsem na tohle levej :/
Qvale píše:Klobouk dolu, obdivuju kolik prace uz jsi na aute udelal....![]()
Díky moc
hlada píše:moc hezky se na to dívá... nádherná kárka... škoda že jsem na tohle levej :/
S toho si nic nedělej...já jsem taky naprosto levej...se spoustou věcí mi pomohli dobří kamarádi,kteří už mají mnohem více zkušeností s kompletními renovacemi...Třeba to řezání do střechy nechám raději jim
Moc pekny projekt, jak budes mit auto na znackach dej vedet, stavil bych se podivat a na kus reci. Frydek mam cca 15km z Tesina 
Skoro sousedTom_ píše:Moc pekny projekt, jak budes mit auto na znackach dej vedet, stavil bych se podivat a na kus reci. Frydek mam cca 15km z Tesina
Jasny...po stare ceste do Frydku se jede docela dobre, zatacky, kopecky

ahoj lidi,tak jsem tady zase a opět něco málo naložím do alba
Momentáně práce na Celice stojí.Řeším vadné přední ložisko na kole (už podruhé) takže jsem momentálně nepojízdný a čekám na díly..Krom toho jsem sehnal pár super věcí,které mi udělaly radost.Poslední dobou nemám vůbec čas,takže se mi na tom akorát kupí práce,ale ten pořádný progress letos ještě příjde 
Na cestě je už druhá střešní ventilace

Nezbytná součást je i nové těsnění kolem otvoru ventilace.Původní těsnění z Imprezy se nepoužije protože v plánu je udělat otvor větší a jiného tvaru..

Nechal jsem utočit redukci pro čidlo teploty vody

instalace

Oživeno
Zatím to je takhle provizorně,ještě přiijde zadní strana naklopit aby to vypadalo lépe,ale čitelnost i tak jak to je teď je výtečná

O.Z. kolesa 225/45 R16 na Speedlinech jsem jezdil 205/50 R16

Bude třeba použít vymezovací kroužky,opískovat,komaxit,koupit ty nadupané červené potisky O.Z. racing a nejtěžší úkol...sehnat center caps

bonus

Na cestě je už druhá střešní ventilace

Nezbytná součást je i nové těsnění kolem otvoru ventilace.Původní těsnění z Imprezy se nepoužije protože v plánu je udělat otvor větší a jiného tvaru..

Nechal jsem utočit redukci pro čidlo teploty vody

instalace

Oživeno

O.Z. kolesa 225/45 R16 na Speedlinech jsem jezdil 205/50 R16

Bude třeba použít vymezovací kroužky,opískovat,komaxit,koupit ty nadupané červené potisky O.Z. racing a nejtěžší úkol...sehnat center caps

bonus

Všechno dobrý, ale asi by se mi nechtělo dělat díru do hezké střechy kvůli ventilace.
OZ mazec, to jsou parádní kola.
OZ mazec, to jsou parádní kola.
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD
Příspěvek vymazán
Naposledy upravil(a) Kandry dne 03 srp 2017, 23:12, celkem upraveno 2 x.
Právě kvůli vysokýmu kontrastu a dobrý čitelnosti, prakticky z jakýhokoliv úhlu, sem pro zobrazovač zvolil OLED displej. Odečítání údajů za jízdy, pak není pro řidiče tak zatežující, jako když je má lovit na nějakým nekontrastním displeji.
Nevadilo by ti, když bych si fotku namontovanýho zobrazovače hodil k sobě na web?
Nevadilo by ti, když bych si fotku namontovanýho zobrazovače hodil k sobě na web?
www.jfperformance.cz
Jde vidět,že při konstruování těchle věcí přemýšlísLJay píše:Právě kvůli vysokýmu kontrastu a dobrý čitelnosti, prakticky z jakýhokoliv úhlu, sem pro zobrazovač zvolil OLED displej. Odečítání údajů za jízdy, pak není pro řidiče tak zatežující, jako když je má lovit na nějakým nekontrastním displeji.
Kola jsou vycentrovaná,opískovaná a komaxit

Toto je konečné řešení ve výběru kol !!! Pneu je v rozměru 215/45 R16
Mám z těch kol velkou radost..kvůli přechodu z 205/50 na 215/45 se zlepšilo řízení a auto na cestě drží moc pěkně.Vzhledově si myslím,že se to posunulo o level výše a pořádně nabralo na agresivitě. Taky oznamuji,že pokud vyjde počasí tak se 13.8. zůčastním Kafe a Káry Ostrava vol.2 tak snad se s někým z JDM meeting potkám

Taky dorazila druhá střešní ventilace

A hrál jsem si ve volné chvíli se sprejem...

došlo taky k výměně klapky.Po výměně mnohem lepší a přesnější reakce motoru na sešlápnutí plynu. Starý snímač polohy jsem podezíral z částečné nefunkčnosti a to se i potvrdilo.

Toto je konečné řešení ve výběru kol !!! Pneu je v rozměru 215/45 R16
Mám z těch kol velkou radost..kvůli přechodu z 205/50 na 215/45 se zlepšilo řízení a auto na cestě drží moc pěkně.Vzhledově si myslím,že se to posunulo o level výše a pořádně nabralo na agresivitě. Taky oznamuji,že pokud vyjde počasí tak se 13.8. zůčastním Kafe a Káry Ostrava vol.2 tak snad se s někým z JDM meeting potkám

Taky dorazila druhá střešní ventilace

A hrál jsem si ve volné chvíli se sprejem...

došlo taky k výměně klapky.Po výměně mnohem lepší a přesnější reakce motoru na sešlápnutí plynu. Starý snímač polohy jsem podezíral z částečné nefunkčnosti a to se i potvrdilo.

Ty kola jsou špičkový, přesně takový potřebuju taky
. Hodně to auto zdrsnělo 

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
Zajimave ze tenhle design kol porad provokuje vsechny majitele 4wd aut s rallye odkazem...... me nevyjimaje taky bych je potreboval na Evo.....JakubHQV píše:Ty kola jsou špičkový, přesně takový potřebuju taky. Hodně to auto zdrsnělo
Jinak davam palec hore za tenhle topic, ocenuju tu praci a nadseni ktery v tom aute je...!!!!!!!
few S2K wrecks
Díky a máš SZJakubHQV píše:Ty kola jsou špičkový, přesně takový potřebuju taky. Hodně to auto zdrsnělo
Krásná celda, kola TOP 
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Díky za pochvaluQvale píše:Zajimave ze tenhle design kol porad provokuje vsechny majitele 4wd aut s rallye odkazem...... me nevyjimaje taky bych je potreboval na Evo.....
Jinak davam palec hore za tenhle topic, ocenuju tu praci a nadseni ktery v tom aute je...!!!!!!!
- BMarcellus
Taky chválím výběr kol a správnou úvahu o celkovým odkazu auta na nich 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

No, v zime a na sotoline kde se puvodne pouzivaly nebyl az takovej problem s chlazenim, ale i tak diky vnitrni konstrukci to kupodivu chladi slusne....Kandry píše: Věřím,že v době vzniku těchto kol bylo zadání jasné..vyrobit nezničitelné kolo,což se bezpochyby povedlo.Kolo je svou konstrukcí tak nesmyslně bytelné,že si nedokážu představit co by muselo předcházet jeho zničení.Minusem ovšem zůstává vyšší hmotnost daná konstrukcí a problémovější chlazení brzd kvůli tomu uhlazenému a nadčasovému designu.
Pak se jezdily i na asfaltu a fungovalo to i jako okruhovy kolo.......
Budes davat Tom's polep nebo klasicky OZ....?
few S2K wrecks