Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
koukám že se to minulo úèinkem tak to trochu roztáhnu
neøíkám že to je špatný auto, je to pìkný, po technický stránce vymakaný, ale podle mì toho tam je až pøíliš a dokáže to øídit kdokoliv, v tomhle pro mì to auto hodnì kleslo. Když jsem to auto vidìl poprvý tak jsem taky hele nový GTR a až když jsem k nìmu došel tak jsem zjistil že to je obrovský hovado který má 1700nebo 1800kilo teï nevim. Prostì za ty peníze (mnohdy i mnohem ménì) je mnoho alternativ který mi pøijdou mnohem zábavnìjší na øízení a pøitom jsou mnohem jednodušší. Je to prostì auto na machrování pøed holkama, podle mì nic víc, ikdyž to dokáže jezdit pìknì na okruhu.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
me osobne kdyby nekdo vedle sebe postavil R32 GTR a R35 GTR tak ma volba je jasna a saham po R32.
R35 je uzasna kara ale kdyz vemu ze uz ted jim odchazi prevodovky tak co to auto bude delat za 10 let? Proste moc elektrickych hracek co se muzou rozbit.
ale to do tohle tematu nepatri muzem to jit rozebirat jinam
R35 je uzasna kara ale kdyz vemu ze uz ted jim odchazi prevodovky tak co to auto bude delat za 10 let? Proste moc elektrickych hracek co se muzou rozbit.
ale to do tohle tematu nepatri muzem to jit rozebirat jinam
GXE10
to vis doba si to zada, tezky a bezpecny auta a ne 800kg papiraky, elektronika je gut a to, ze to auto muze ridit kdokoliv, tak je logicky. Naco by vyrabeli auto pro profiky? to by pak byla mizerna prodejnost (to by skodovka misto RS mohla rovnou prodavat WRC:-) )speedy_s píše:koukám že se to minulo úèinkem tak to trochu roztáhnuneøíkám že to je špatný auto, je to pìkný, po technický stránce vymakaný, ale podle mì toho tam je až pøíliš a dokáže to øídit kdokoliv, v tomhle pro mì to auto hodnì kleslo. Když jsem to auto vidìl poprvý tak jsem taky hele nový GTR a až když jsem k nìmu došel tak jsem zjistil že to je obrovský hovado který má 1700nebo 1800kilo teï nevim. Prostì za ty peníze (mnohdy i mnohem ménì) je mnoho alternativ který mi pøijdou mnohem zábavnìjší na øízení a pøitom jsou mnohem jednodušší. Je to prostì auto na machrování pøed holkama, podle mì nic víc, ikdyž to dokáže jezdit pìknì na okruhu.
a na machrovani pred holkama je kazdy auto, i 120ka
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku
to je tim ze bydlis ve velkym mestemaca píše:promin ale obyc š120 nemuze byt na macrovani pred holkama, U me nezabira ani dvoukilo a se 120 bych byl uz tuplem odepsanej
prestehuj se na vesnicku kde dedecek ma felicii, tatik fabii, starsi pratr favorita a na tebe zbyla dedova 120ka kdyz si poridil felicii.... pak je to auto jedina tvoje zbran
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No spis bych rekl, ze na holky zabira kazdy auto bez strechy!
Na ty uplne "neznale" mozna i 120 (typuju pod 12 let...
). Jinak souhlasim s tim, ze GT-R popira sice fyzikalni zakony, zaslouzi si moje uznani, ale nechtel bych ho - tedy chtel, vsemi deseti, ale jen abych ho prodal.
A to, ze z toho vylezl samponek, je dost ocekavatelne. Vetsina lidi, kteri si neco takoveho mohou dovolit, tak si to porizuji jenom jako modni doplnek
A to, ze z toho vylezl samponek, je dost ocekavatelne. Vetsina lidi, kteri si neco takoveho mohou dovolit, tak si to porizuji jenom jako modni doplnek
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
se nerozciluj to mel byt for, to snad vi kazdej ze to neni o autu v zivote bych nejel s dvoukilem na lov, to auto sem si poridil z jedhoho hlavnihi duvodu a ten je: radost z jizdyJDeeM píše:![]()
Kde je admin?? A to tu promaže!! Nechcete se hádat jinde kdo na který auto zbalí holku???LUPIKU: A tobì øíkám že je to tu samý OTèko a ty si vesele píšeš dál jak debílek
![]()
hlavnì aby sis pøipadal že máš vìtší koule nebo co!!! Já bych na tu svojí plechovku zbalila tolik holek že by jste èumìli jelikož to není o autu
a když jo tak je holka dìvka
tim koncim s ot a omlouvam se za par prizpevku z cesty
a k srazu ste se s lupikem vyparili jak smrad sem ani nevedel ze ste odjeli
GXE10
Já jsem tam chtìla být, ale byla mi zima a bylo mi blbý sedìt v autì, tak jsem radši Lupikovi øekla a jede pryè....Byli ste tam všude rozfrcaný a já nevìdìla kdo ke komu patøí
Pøíštì bych ty auta zaparkovala tak, aby jsme vìdìli kdo mezi nás patøí a kdo ne! Pak bych je chtìla nìjak pìknì vyfotit! A tøeba ject nìkam hromadnì na nìjaký pìkný místo k focení
Ale dneska byli všichni vyjaøený z toho snìhu na strahovì

Ty jo hádáte se tu o nesymslech,o tomhle to pøeci není,ale o tom,že se sejdou lidi co se neznají osobnì a tak,ne o nìjakým èlovìku co vystoupí z GTR,takyvý vìci bych opravdu vùbec neøešil
Sraz to byl supr,akorát ta opravdu dìsná zima 
Gsxr1000K4Street
Ex 300 Zx Z31 :
http://vimeo.com/channels/jdmtoday/8850045
Ex 300 Zx Z31 :
http://vimeo.com/channels/jdmtoday/8850045
-
ViZzi
-
ViZzi