Citroen C2 VTS dotaz/zkušenost

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Design

Citroen C2 VTS dotaz/zkušenost

Příspěvek od Design » 18 lis 2016, 20:01

Zdravím vím že jsem na JDM foru a vim že tohle neni JDM. Ale je zde spousta schopných a znalých tak snad mě neukamenujete.
Chtěl bych znát váš názor na tuto krabičku. Už mě přestalo bavit když jedu někam jen tak po městě do obchodu nebo do gymu a nemám kde zaparkovat popřípadě mám odřené auto. A taky jako náhradní auto do domácnosti když třeba máti potřebuje zajet do obchodu a všecky auta jsou zrovna v čudu. Proto mě napadlo pořídit nějaký funny pocket rocket aby to trošku bavilo i mě když s tím někam pojedu. Chtěl bych znát váš názor na to jaké to autíčko je popřípadě na co si dát pozor. Chtěl bych ale názor od někoho kdo v tom jezdil protože já tu zkušenost nemám. Díky a hezkej večer.

LastV8
Kontaktovat uživatele:

Re: Citroen C2 VTS dotaz/zkušenost

Příspěvek od LastV8 » 19 lis 2016, 15:01

ja som nejak podobne uvazoval, mozme to spojit...len mna laka Japonec. Swift Sport
viewtopic.php?f=9&t=5690
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL

exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS

http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/

jarka

Příspěvek od jarka » 19 lis 2016, 19:05

C2 VTS jsem zvažoval před Ignisem, protože byl o dost novější a za dobrý peníz. Neřídil jsem to, jen co jsem se tak doptal lidí co s tím jezdili, tak nikdo z toho nebyl nějak extra utržený. V tomhle segmentu ještě stojí za zvážení Twingo RS, třeba i jako aletrnativa ke Swiftu Sport. Třeba tenhle vypadá moc pěkně: http://www.sportovnivozy.cz/83863-renault-twingo-rs-cup (když na něj tak koukám, tak mám skoro až nutkání zavolat :) ).
Hairdresser car

Design

Příspěvek od Design » 19 lis 2016, 23:44

Jasně ten rencek vypada fakt sqele nicméně tohle není typ auta do ktereho bych chtěl nějak investovet s ohledem na to že doma už nějaké auta jsou.Jde mi spíš o to že citron docele k světu vypada nění to uplně nejstarsí a dá se sehnat s docela rozumnym nájezdem a za velmi směšnou cenu. Taktež jde o to že si nechci takove krasne auto jako je ten rencek už jen kvuli tomu že když to nekdo oboucha na parkači tak budu pěkně vytočenej což jsem naposled řešil minulej tyden.Dálší věc že v tom nebudu jezdit jen já.

jarka

Příspěvek od jarka » 20 lis 2016, 15:28

Na sportovních vozech je jedna C2 za 130k, tak zkus a uvidíš - dyžtak dej prosím vědět jaký z toho byl pocit. Jinak chápu, taky mám Ignáce jako daily dříče - dostává všechnu údržbu jen je to halt bez rozmazlování. Zas jako já nemám problém udělat i z hezkýho auta daily :) .
Hairdresser car

jagy

Příspěvek od jagy » 20 lis 2016, 18:06

Vim, ze se na to neptas, ale za me urcite Clio II RS nebo Twingo RS. O vyssi cene to neni, jde to sehnat velmi rozumne... :wink:
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Design

Příspěvek od Design » 20 lis 2016, 20:21

Čekal jsem jagy kdy to napíšeš :) a tobě ohledně aut důvěřuji.Na rovinu konkretně tenhle typ auta je pro mě o ceně nemam chuť do toho nějak extra investovat. Za kolik se případně dají tyhle funny krabičky sehnat? Ja už zvažoval i smárta :lol: :lol: ale na to mi máti řekla že do toho nesedne aji kdybych se na hlavu stavěl :lol:

Design

Příspěvek od Design » 20 lis 2016, 20:27

To jarka: Mi povídej daily jsem měl rs6 2009 i M6 :lol:

Soichi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soichi » 21 lis 2016, 09:52

S C2 VTS som pretekal jednu sezonu na okruhoch, viem ze to neni to iste jak jazdit po meste ale aj tak. To auto je proste tlste a vysoke Saxo VTS. Je to prilis vysoke, a pri rychlych prejazdoch sa strasne naklana, niekedy je to neprijemne, navyse je to dost nedotacave. Ale neni to zakrne auto, nedotacavost da vediet celkom pekne a da sa stym nieco robit. Co sa tyka spolahlivosti, tak za celu sezony som mal len jediny problem, ze sa mi raz zasekol plyn na podlahe, stacilo to premazat a auto islo v pohode dalej a viac sa to neopakovalo. Ako mestske priblizovadlo je to ok, ale osobne by som na nim neuvazoval, radsej by som siel do Swifta Sport.
'03 Mazda RX-8
'90 Mazda MX-5 Cup

Odpovědět