Provrtaná nádrž
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Provrtaná nádrž
Čau někdo mi provrtal přes noc nádrž, vzal si část benzínu a zadělal to dřívkem.
Řešli ste už někdy něco podobného? Má smysl kvůli tomu volat policii? Jde to zalepit, nebo je třeba vyměnit celou nádrž?
Re: Provrtaná nádrž
Nádrž plech, plast?
Policii zavolej, ale nic ti nedaj, pokud ho nechytnou
Nejlepší je to provařit (teda nej, nej je koupit nadrž), dnes už se vaří i plasty (ale u plechových ti to může zevnitř reznout, časem), nebo tuto funguje http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/lo ... tycinka-1/
Obchod neznám a nehledal jsem ani levný, ale pro představu... Je to dvousložková "plastelína"
Policii zavolej, ale nic ti nedaj, pokud ho nechytnou
Nejlepší je to provařit (teda nej, nej je koupit nadrž), dnes už se vaří i plasty (ale u plechových ti to může zevnitř reznout, časem), nebo tuto funguje http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/lo ... tycinka-1/
Obchod neznám a nehledal jsem ani levný, ale pro představu... Je to dvousložková "plastelína"
Toyota MR2 SW20
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Máš teda pikantní problém,nezávidím. Policie asi nic moc nevyřeší. Raději řekni, kde parkuješ auto a co máš za auto, aby si kdyžtak ostatní mohli dávat pozor.
plech zapájet CuSi3 (TIG/MIG)
setkal jsem se s plastovou nadrzi, menili jsme ji v praci za novou. Nikomu se nechtelo ten plast svaret a nejsem si jist jestli lze svaret, nektere druhy nejdou.
na plechovou nadrz lze pouzit neco jako loctite je to bezpecnejsi nez svarovani. Idealni by bylo kdyby byl pristup i z vnitrni strany po vyjmuti plovaku/cerpadla. Na motorkovou nadrz jsem pouzil nejakou dvouslozku s primesi hliniku a zatim OK
na plechovou nadrz lze pouzit neco jako loctite je to bezpecnejsi nez svarovani. Idealni by bylo kdyby byl pristup i z vnitrni strany po vyjmuti plovaku/cerpadla. Na motorkovou nadrz jsem pouzil nejakou dvouslozku s primesi hliniku a zatim OK
Zatím jsem to moc neřešil. Jelikož to mám do práce kousek. Na nákup jsem zkusil jet s tím klacíkem, ale chvílema to kape. Už bych to ale chtěl dát od kupy, abych na to nemusel myslet. Nádrž je plechová. Říkal jsem to ještě v okolí a známej co dělal nějakej čas automechanika, mi poradil, že tam mám dát šroub a utáhnout to. Pár lidí mi řeklo, že je to dobrý nápad a pár zase že to nijak neopravím, protože v létě až bude horko, tak bude nádrž hodně natlakovaná a veškeré pokusy o lepení prý ten tlak prorve. Jaký je Váš názor na ten šroub?
A co třeba nýt? Zanýtovat tu díru spolu s lepidlem. Já sem takto opravoval plastové i kovové nádrže, protože se takto čerpá benzín asi všude a drželo to. U jednoho zákazníka sem nakonec i oplechoval plastovou nádrž i s hadici od hrdla, protože mu to vrtali furt a furt....
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD
A zachránilo ho to oplechování před tím vandalem co mu to pořád dělal? Nebo mu to dělal i později? Říkám si, že tohle normální člověk nemůže dělat. Je to kolik práce a nervů ho to stojí, aby získal těch pár korun za benzín. Leda by to dělal někdo, aby mě vyloženě nasr*l.
To bylo na přání majitele, dekl se dal níže než nádrž a pak byl kupodivu klid. Ten jedinec předtím i řezal hadici od hrdla, ta se pak musela omotat pletivem a takové srandy 
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD