Oliv - Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Oliv - Nissan 350Z
Nebude neboj vyzkoušeno za normálních okolností a provozu, oturbené Z není a na okruhu s ním nelítam, navíc ve velice krátké době přijde jiný narazník který ma vstupní otvor na chladič zvětšený a SPZ bude trošičku jinak (i když stále před mřížkou chladiče).
-
birkov2001
Jo tak, myslel jsem, že tam turbo máš.. já to oturbené mám a právě proto jsem tu spzku neriskovalOliv píše:Nebude neboj vyzkoušeno za normálních okolností a provozu, oturbené Z není a na okruhu s ním nelítam, navíc ve velice krátké době přijde jiný narazník který ma vstupní otvor na chladič zvětšený a SPZ bude trošičku jinak (i když stále před mřížkou chladiče).
Po nějaké době pár malých změn co bylo plánováno.
Jako jedna z posledních věcí co mělo přijít na auto byl přední nárazník Nismo V2. Měl jsem velkou radost když dorazil po 2 - 3 měsících z usa v 99% stavu.
Bohužel jak to bývá žádná radost netrvá dlouho.

Po tomhle jsem měl opět chut ten kus sklolaminatu rozšlapat.
Naštěstí pomohl "Max" a dodal kontakt na šikovného kluka který dělá v laminátovně a zde je výsledek i po zásahu lakýrníka.

Po pravdě měl jsem radost při montáži že se nemusí už nic násilím upravovat, vše sedlo včetně podběhů atd.

Aby radost netrvala dlouho tak po cca dvou dnech se projevilo stávkování řidičového stahování okna na 100% a přestalo jet uplně
Zjištěno že závada je v motorku stahovačky

Rotor kompletně zahumusenej a zanesenej, po očištění vše ok žádne poškození které by branilo dalšímu fungování.

Příčina poruchy zde

Nové uhlíky osazeny

Motorek komplet

Tak snad radost chvili vydrží auto složené, okno jezdí suprově potichu včetně fungujucího odskoku okna při otevření dveří a dnes hurá na STK
Jako jedna z posledních věcí co mělo přijít na auto byl přední nárazník Nismo V2. Měl jsem velkou radost když dorazil po 2 - 3 měsících z usa v 99% stavu.
Bohužel jak to bývá žádná radost netrvá dlouho.

Po tomhle jsem měl opět chut ten kus sklolaminatu rozšlapat.
Naštěstí pomohl "Max" a dodal kontakt na šikovného kluka který dělá v laminátovně a zde je výsledek i po zásahu lakýrníka.

Po pravdě měl jsem radost při montáži že se nemusí už nic násilím upravovat, vše sedlo včetně podběhů atd.

Aby radost netrvala dlouho tak po cca dvou dnech se projevilo stávkování řidičového stahování okna na 100% a přestalo jet uplně
Zjištěno že závada je v motorku stahovačky

Rotor kompletně zahumusenej a zanesenej, po očištění vše ok žádne poškození které by branilo dalšímu fungování.

Příčina poruchy zde

Nové uhlíky osazeny

Motorek komplet

Tak snad radost chvili vydrží auto složené, okno jezdí suprově potichu včetně fungujucího odskoku okna při otevření dveří a dnes hurá na STK
To tvé Z je fakt nádhera...gratuluji 
Dnes mě chytla nějaká nostalgie tak proč se nepodělit, pro někoho to možná bude i zajímavé jak šel u mě vývoj z časem.

Důležité je postupovat v před krůček po krůčku.

Důležité je postupovat v před krůček po krůčku.
Dobrej progress...od 120ky až po Zetko 
Ten nárazník to potřebovalo, velká paráda!
Tak, od této chvíle můžu konečně říci, že se mi tvé auto taky líbí, ten nárazník změnil zcela vše 
koukam fiaťák, to punto jsi mel pekne
jake jsi mel motorizace u tech fiatu?
jake jsi mel motorizace u tech fiatu?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Coupé bylo 2.0 16V, Punta obě 1.4T, Stilo je 2.4
punto 1.4 jsem mel ale skoda ze jsem ho nedoskladalOliv píše:Coupé bylo 2.0 16V, Punta obě 1.4T, Stilo je 2.4
To červený punto jsem mel před Tebou...
Hlásim že zde dlouho neproběhl žádny upgrade tak to musím alespoň trochu napravit, i když toho na ukazování moc není protože si užívám ježdění a nic moc na uatě nedělám.
Bohužel v pruběhu sezony 2015 mě potkala zatím jen jedna porucha a to byl utržený silentblok na předním rameni, takže tak bylo již v minulosti naplánováno proběhla výměna za lepší a má volba padla na kompletní sadu na přední nápravu od firmy StrongFlex. Firma nabízí dvě varianty, já vybral tvrdší sadu (žlutou) a i když jsem se torchu bál že to bude tvrdé tak jsem byl neskutečně překvapen jak auto funguje a jak suprově kopiruje povrch. Podle mě mužu každému jen doporučit.
Par fotek z montáže

Zatím není nic moc do konce sezony v plánu. Maximálně pokud by někdo Z chtěl tak ho prodám, ale nepředpokládám že ho někdo bude chtít a bude ochoten zaplatit mou cenu, takže v zimě se do toho zase pustim ať je sranda
A kdyby se přece jen prodalo tak se koupí nějaká jiná "JDM" hračka a stejně do toho říznu
Bohužel v pruběhu sezony 2015 mě potkala zatím jen jedna porucha a to byl utržený silentblok na předním rameni, takže tak bylo již v minulosti naplánováno proběhla výměna za lepší a má volba padla na kompletní sadu na přední nápravu od firmy StrongFlex. Firma nabízí dvě varianty, já vybral tvrdší sadu (žlutou) a i když jsem se torchu bál že to bude tvrdé tak jsem byl neskutečně překvapen jak auto funguje a jak suprově kopiruje povrch. Podle mě mužu každému jen doporučit.
Par fotek z montáže

Zatím není nic moc do konce sezony v plánu. Maximálně pokud by někdo Z chtěl tak ho prodám, ale nepředpokládám že ho někdo bude chtít a bude ochoten zaplatit mou cenu, takže v zimě se do toho zase pustim ať je sranda
A kdyby se přece jen prodalo tak se koupí nějaká jiná "JDM" hračka a stejně do toho říznu
Update po dlouhé době 
Na autě se něco málo udělalo ale spíše drobnosti a udržba něž nějaký velký vylepšení.
Nejdříve proběhl redesign volantu (nechtěl jsem přijít o airbag a nevybral jsem si žádný neoriginál který by se mi líbil)

originál s ovládáním radia které už v autě dávno není.

upravený originální volant

zkompletovaný volant (tempomat a krytka místo ovladání radia vše v černé barvě)

Osazeno airbagem a už v autě. Za mě maximální spokojenost, jak s tvarem tak s provedením.
Další nařadu přišla výměna brzd (díly dodány Jagym za což mu velice děkuji)
Volba padla na kotouře DBA T3 4000 přední i zadní a destičky Hawk HP+ + nové čelisti ruční brzdy od bremba.

ruční brzda, tento systém není podle mě uplně šťastně vymšlený ale něchtělo se mi řešit předělávání na hydro ruční brzdu a podobné.

zadní kotouč už vše na svém místě

Přední kotouč už i s kolem
Co se týká brzd, ještě není uplně zajeto ale brzdný učinek oproti originál kotoučum + destičky ferodo racing je o dost brutálnější a chvíli mi asi bude trvat si na to opět zvyknout
Další nařadu přišla montáž cvouvací kamery která byla koupena už od podzimu. Jen kvuli epší orientaci co se děje hned za nárazníkem ( ještě nemám vyzkoušenou funkci v noci)

Není ani moc vidět a osvětlení SPC je zachované na obou stranách

Detail

Výhled za auto parádní velice se mi to líbí, aktivace obrazu proběhne automaticky při zařazení zpátečky.
Zatím poslední urpava proběhla 28.2 a to redesign motorového prostoru. A s tím kontrola čistoty sání.

Po celé sezoně ježdění uplně suprově čisté, kdo zná 350Z a měl někdy rozdělané sání při originál zapojeném odvětrání ventil vík tak chápe. U originál Z se tenhle prostor topí v oleji.

Horní část sání, lehounce špinavé ale taky uplně napohodu.

Proběhnutý redesign, červená barav totožná strukturou i barvou s ventil víkem na Honda Civic Type R

Horní část sání

Detail na strukturu
Prozatím tak nějak vše, fotky výsledku doplním až se umoudří počasí a budu to moci doskladat
Na autě se něco málo udělalo ale spíše drobnosti a udržba něž nějaký velký vylepšení.
Nejdříve proběhl redesign volantu (nechtěl jsem přijít o airbag a nevybral jsem si žádný neoriginál který by se mi líbil)

originál s ovládáním radia které už v autě dávno není.

upravený originální volant

zkompletovaný volant (tempomat a krytka místo ovladání radia vše v černé barvě)

Osazeno airbagem a už v autě. Za mě maximální spokojenost, jak s tvarem tak s provedením.
Další nařadu přišla výměna brzd (díly dodány Jagym za což mu velice děkuji)
Volba padla na kotouře DBA T3 4000 přední i zadní a destičky Hawk HP+ + nové čelisti ruční brzdy od bremba.

ruční brzda, tento systém není podle mě uplně šťastně vymšlený ale něchtělo se mi řešit předělávání na hydro ruční brzdu a podobné.

zadní kotouč už vše na svém místě

Přední kotouč už i s kolem
Co se týká brzd, ještě není uplně zajeto ale brzdný učinek oproti originál kotoučum + destičky ferodo racing je o dost brutálnější a chvíli mi asi bude trvat si na to opět zvyknout
Další nařadu přišla montáž cvouvací kamery která byla koupena už od podzimu. Jen kvuli epší orientaci co se děje hned za nárazníkem ( ještě nemám vyzkoušenou funkci v noci)

Není ani moc vidět a osvětlení SPC je zachované na obou stranách

Detail

Výhled za auto parádní velice se mi to líbí, aktivace obrazu proběhne automaticky při zařazení zpátečky.
Zatím poslední urpava proběhla 28.2 a to redesign motorového prostoru. A s tím kontrola čistoty sání.

Po celé sezoně ježdění uplně suprově čisté, kdo zná 350Z a měl někdy rozdělané sání při originál zapojeném odvětrání ventil vík tak chápe. U originál Z se tenhle prostor topí v oleji.

Horní část sání, lehounce špinavé ale taky uplně napohodu.

Proběhnutý redesign, červená barav totožná strukturou i barvou s ventil víkem na Honda Civic Type R

Horní část sání

Detail na strukturu
Prozatím tak nějak vše, fotky výsledku doplním až se umoudří počasí a budu to moci doskladat
ten volant je luxusni
Ten volant je boži podobnejjsem mel v RS6 a na ježdeni užasnej!
opravdu pekna promena volantu. hezka prace. neco bych mel udelat s tim svym, nejsem uplne spokojen, chtel by blize k telu atd.
Dílo dokonáno i přes to hnusné počasí

Ty jo, bez toho plastového krytu to vypadá možná i lépe.
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ten volant je paradni! Super prace...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
O víkendu jsme udělali pár fotek

V plné kvalitě
https://www.flickr.com/photos/98647156@ ... 5135214204
a kdo sleduje tak i na fcb.

V plné kvalitě
https://www.flickr.com/photos/98647156@ ... 5135214204
a kdo sleduje tak i na fcb.
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Jste mohli rict bych pristavil Nismo at je to zajimavejsi.
Nojo, byla to docela rychlovka, pak začlo chcát.... Ale nismo můžem taky cvaknoutZXman píše:Jste mohli rict bych pristavil Nismo at je to zajimavejsi.
SeeJ. Photography