Gelo - Nissan 200SX S14A
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Gelo - Nissan 200SX S14A
neviem na aky planujes ist vykon a kolko mas nabehane km. Ale ak je motror zdravy a nema vysoko cez 200tis km tak staci ten Nistune+WB+odladenie od Radyho
no vyfuk mam uz rok a nad 0,5bar som sa nedostal.
- svobyrider
já když dal výfuk, tak mi tlak vylezl o 0.1 baru, ještě bych uvažoval o Walbru, ale jak psal Blesk záleží kam chceš jít s výkonem.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
no mne sa tlak nepohol tak uvidim po IC ci sa zdvihne. Motor ja uy skoro KO takze GO nutna a kedze chcem ist s vykonom 400hp + kovane vnutro nutnost.
IC tlak sa mi nezdvihol. Ale zacalo to priserne piskat ide to pekne normalne bez sklbania ale v booste to piska ako s pistalky moze to robyt bow mam troska zalomenu podtlakovu hadicku?
moze to byt aj tym
jaký máš BOV ventil ?
Pokud Greedy tak máš prasklý těsnící "O" kroužek a tím špatně těsní a dovírá.Rozebrat koupit nový cca 5-10kč složit a už to nebude brlbnout
Pokud Greedy tak máš prasklý těsnící "O" kroužek a tím špatně těsní a dovírá.Rozebrat koupit nový cca 5-10kč složit a už to nebude brlbnout
Mazda rx8
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
mam kopiu HKS od welvetha.
krasne auto...
ak ma. byt uprimny pre mna ovela ale ovela horsie ako seriove co si tak mal
To som len skusal obut na skusku kamarat ma tri sady tak sme to skusily. Ako na 19kach by sa to asi ani nepohlo ale co sa tyka stance tak to vyzera super. Ale ostanem pri 18kach.
Dakujem. robi velku radost aj ked nam uz sezona zachvilu konci
krasne auto, na tych OEM OZ-toch je to obela lepsie. Tie OZ su mi ze strasne nesympaticke a tuzingove
no tie kola so Zetka su podla mna krajsie a su to advani ak si dobre pamatam. Len na slovensku stym jazdit je nerealne.
no myslym si ze su to Rays Engineering z 370Z.Co na tom su to kvalitne disky, len to mas uz prilis na ne znizene , kola idu moc von a profil pneu je strasne maly. Vo vysledku to vyzera ako Stance style alebo virtual tuning nejazditelny co je podla mna na tak dobre auto ako je tvoja S14A cista vrazda a nevkus. Nastastie staci ich dat dole a je to zas vsetko v poriadku:-)
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 18 říj 2015, 01:08, celkem upraveno 1 x.
no ja to stavam aj stancovo kus chcem stym ist este nizsie a ked budu nove kola tak to bude mat ja nastretchovane gumy za prve sa mi to aj paci a za druhe to tak budem musiet mat kedze ine nemam zapisane v TP
Takze auto mam uz zazimovane daky ten mesiac. Bohuzial konci sezony si auto odnieslo jeden suchanec na narazniku od cloveka ktory zjavne nevie parkovat.

Nastastie som na druhy den pana majitela nasiel vsetko sa nahlasilo na poistovnu ale dockat sa spravodlivosti na slovensku nieje mozne pretoze mi poistnu udalost zamietli
okamzite som podal odvolanie tak cakam na druhu odpoved.
Plany na tento rok su obrusit cely podvozok natriet asfaltom. Uz mam doma zadne brzdy Z32 a vymenit tycky a capi riadenia.

dneska som bol auto odstrojit aby sa mohlo zacat brusit to co som ale videl nebolo prijemne nosniky su pravalane miestamy hrdzave najde sa aj par dier na podvozku
auto sa uz snazil niekto vyvarat ale dost odfusovana robota takze ma caka zohnat klampiara ktory mi to pride povyvarat.

Este som na narodky dostal fajnovu tortu
na rok uz vraj bude v tvare auta

Nastastie som na druhy den pana majitela nasiel vsetko sa nahlasilo na poistovnu ale dockat sa spravodlivosti na slovensku nieje mozne pretoze mi poistnu udalost zamietli
Plany na tento rok su obrusit cely podvozok natriet asfaltom. Uz mam doma zadne brzdy Z32 a vymenit tycky a capi riadenia.

dneska som bol auto odstrojit aby sa mohlo zacat brusit to co som ale videl nebolo prijemne nosniky su pravalane miestamy hrdzave najde sa aj par dier na podvozku

Este som na narodky dostal fajnovu tortu

Vítej v klubu
Každého japonce sežere rez, ať chceš nebo ne... Ale držím palce, je to nádherný auto!
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
toto je pre mna najvacsia nocna mora. Inak co sa tyka korozie tak su na tom ako pises japonci cca rovnako (blbo) okrem Hondy - Honda rezne daleko menej aspon novsie rocniky cca po roku 1998-99. Drzim palce-robis pre to auto zasluznu pracu