Jak jsem se dostal k osmě? no.. RX-8 už mi absolutně učarovala když přišla jako nová na trh a od tý doby jsem nějak věděl, že ji jednou prostě budu muset mít už jen kvůli určitým technickým řešením, které mají základ u závodních aut, tak i kvůli vzhledu jako takovému, který podtrhuje systém otevírání dvěří
A teď k mé konkrétní, jedná se o kousek vyrobený v roce 2005 ve výkonnější verzi 231ps se 6°manualní převodovkou a podstatnou záležitostí samosvorným diferenciálem. Původ je německo, 2008 import do rakouska a konečně 2012 se objevila u nás v České republice, takže holka docela putovní
Já jsem k ní přišel náhodou docela.. byl jsem se podívat na jednu předtim ale ta nesplnila úplně co jsem očekával.. takže k téhle, při dovolené na jihu moravy jsem dostal nápad se na ni zajet podívat.. no byla tam ale tak nějak divně nakoplá.. byla bez motoru..
Výbava je taková social edition with extras
Auto je momentálně v kompletně seriovém stavu, což nehodlám nijak moc závratně měnit jen trocha té vlastní individualizace
Plány jsou jednoduché a krátké (stejně se to zvrtne více než bych chtěl
Sada coiloverů (ještě musim vymyslet)
kola v rozměrech dle mých představ
hlučnější catback (ještě nevim) a racing beat resonated cat delete pipe
BHR ignition kit
malé drobnosti v interieru
a nějaká sada spoilerů (sakra těžký vybrat asi podle toho jaké budou kola
folie na okna
možná časem, uretanové silentbloky, tužší stabilizátory, a kdo ví co dále, chci si ji hlavně užívat a jezdit
momentálně jsem zatim zvládl rozleštění světel a vypulírování abych udělal fotky.. no ale to by nesmělo začít sněžit a mokro všude.. tak někdy příště
zatim snad postačí mobilovky
no a tady je

a závěr světla před a po