Tak vylet do Mostu nebyl uplna pohroma, ale do uspechu tomu neco chybelo. Chtel jsem poradne otestovat podvozek, ale z 6 stintu byly relativne suche jen 2.
Z nich pouze jeden byl bez velkeho provozu (ale i bez cisteho kola) -- chtelo by to vic takovych, abych si trochu lepe "osahal" podvozek a rozhodnul se,
jestli dam na auto ty silene stabiky co mi tu lezi, nebo ne. Zatim z toho mam dobry pocit, relativne bez velkeho stresu a s pomerne velmi konzervativnim
brzdenim jsem v 5. stintu jezdil casy kolem 2:09, ale na zavery je prilis brzo. Pak jsem si ja hlupak dal pauzu a na posledni stint mi zase zacalo prset. No nic,
treba vyjde pocasi pristi rok na jare (ne jako letos).
Mokrou trat beru jako vyzvu, ale bohuzel zatim auto jen reflexivne rovnam. Chtel bych z toho reflexu udelat neco, co mam vic pod kontrolou a
hezky mazdici trochu podrzet bokem, ale na to bych musel jet fakt pomalu, a na to tech ostatnich 24 aut jezdilo porad dost rychle -- leda by
vsichni zkouseli driftovat. No holt to budu muset nechat na nejaky sraz, kde budou priznivejsi podminky (i kdyz asi ne mokro
Tady jsou videa z mych jizd i kdyz spis jen pro zajimavost, kdyby se tam treba nekdo nasel:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Dab_3lB-3T
1. stint byla takova vyhlidkova jizda, ke konci jsem pustil dve nedockave Hondy abych je o chvili pozdeji v poklidu minul

Ve 3. stintu je u konce zachycen Svoby, jak se vraci z vyletu po rychle trave
Ze 4. stintu se stala trochu prehlidka Skodovek, palec nahoru za udrzbu aut a ohleduplnost na trati.
V 5. stintu byl slaby provoz a konecne mi auto na vyjezdech nehrabalo. Oproti 4. stintu jsou kola o cca 5 sekund rychlejsi, tak se na to da aspon trochu koukat.
6. stint bylo prekvapku, zacalo mrholit, ale rikal jsem si, ze to jeste nestihne zmoknout. Kdyz jsem malem vylit z Matadoru, kde uz asi chvili prselo, tak jsem prehodnotil tempo