blesk666 - Honda S2000
Moderátoři: Amigo, riderhenry
blesk666 - Honda S2000
Po predaji Nissana som sa tesil a uzival si jazdenie s Meganom RS Cup s ktorym som za rok najazdil 9000km pre radost a absolvoval 7x30min na Slovakiaringu plus jedno celodenne jazdenie v ramci Racingwheels 14 (spolu 39kol co odpoveda cca 5x30min)
S predchadzajucimi autami som najazdil za rok zhruba 4x menej ako teraz s MRS. Takze velka spokojnost a MRS mi prinieslo konecne viac jazdenia. Kedze uz mam skusenost ze akonahle sa zacne auto upravovat-nikdy sa s tym neskonci. Preto som sa MRS rozhodol nechat cisto seriove a k nemu si dokupit este zadokolku.
Mal som v tom pomerne jasno: 1.M3 E46 alebo 2.S2000,
Este ked som mal M3 E36 som skusil M3 E46 a vedel ze az sa raz rozhodnem este pre ine M-ko bude to 46-ka. Proti E36 M3 3,0 ma lepsi zatah v sirokom spektre otacok a hlavne o dost lepsie riadenie. M3 E36 ma pre mna okolo stredu akoby volu a je na moj vkus to riadenie trochu pomale. E46 je na tom podla mna lepsie.
Takze som bol pozriet a skusit dva kusy. Potvrdilo sa mi ze to auto chcem a paci sa mi ho soferovat. Len jaksi ani jeden z kusov ktore som bol pozriet nesplnal kvalitativne alebo cenove alebo obe kriteria. Paralelne som sledoval S2000 ktorych v CR a SR moc vyber neni. Az som sa rozhodol ist pozriet bez vacsich ocakavani bielu S2k AP1 zo Ziliny. Bol som nakoniec milo prekvapeny stavom auta a napriek upravam a tomu ze bolo lakovane ze je v lepsom stave ako som cakal a majitelia na nom zjavne nesetrili pri servise a upravach. Potom sme boli auto vyskusat.
Od prvych metrov som bol v tom aute vzruseny ale zaroven som citil onen znamy pocit doverneho splynutia s autom. Motokarovost S2k ma neuveritelne nadchla a pomerne lahko som zabudol na M3 E46, priam som sa az zacal cudovat preco som ju pred S2k preferoval. To ako to auto citit cez sedacku a ako reaguje na povely strmeho riadenia ktore ma od dorazu po doraz 2,4 otacky som az necakal. Je to proste presne moja salka kavy. Mam rad auta ktore su co najlahsie, prekypuju spatnou vazbou a ich mechanicka stranka je citelna kazdym kusom auta. viac ako ocivy atmosfericky motor k tomu je to co sa dnes uz moc nevidi a cim dalej viac si uvedomujem ako tato stranka sportovym autam chyba. Pride mi jaksi ovela prirodzenejsie ked sa so svysujucim tempom a stupnujucim vzrusenim zvysuje viac menej rovnomerne hladina mechanickych ruchov, vibracii vsetky citit cez sedacku a volant a postupne intenzivnejsie a intenzivnejsie zaplavuju a pohlcuju celeho jazdca. Tym dava auto aj ovela jasnejsie najavo ako treba byt pozorny, rychly, predvidavy. Nove auta potrebuju na to ovela vacsie rychlosti a este aj tak sa da pri tom pozerat do smartfonu:-)
Taktiez som cakal vdaka upravam ze to bude mat prkenny uhrkany prejav-opak vsak bol pravdou a podvozok vyborne filtruje, nic nebucha a pritom naklony su nulove a pri nerovnostiach len rychle kopiruje bez prekmitov a s vybornym tlmenim
Kedze som sa siel na auto len "pozriet" nemal som so sebou peniaze ale nedalo mi spavat a zacal som overovat jeho historiu ktora sa casom ukazovala pozitivenjsia nez som cakal.
1.Serviska ktoru som si overil aj telefonicky u dilera ktory potvrdil servisne intervaly presne tak ako boli v serviske
2.Certifikat pravosti km z Belgicka (do 2007 kedy malo auto 38tis km). Km sedia aj podla zaznamov z Honda na Slovensku a z STK a EK
3.kasna sice bola lakovana ale lak je dobre urobeny a po obhliadke spodku a nosnych nedotknutych casti som bol uz definitivne presvedceny o dobrej volbe.
4.karoseria zvonku, zospodu nenesie ziadne stopy korozie (aj povrchova na podvozkovych castiac je rovna takmer nule) - auto podla vsetkeho nikdy nejazdilo v zime
5.upravy a pouzite diely-to ma vcelku milo prekvapilo
takze teraz k autu:
Honda S2000 AP1
vyrobene 03/2000
2011 dovezene z Belgicka na SK (vtedy na budikoch 75tis km)
stav km pri kupe 2.10.2015 : 91600km
upravy:
-podvozok AST Suspension 4100 http://usa.ast-suspension.com/shop/ast- ... uts-detail
-kit silentblokov motora a prevodovky od Megan Racing
-catback Japspeed
-17" Disky Rota Boost s rozmerom pneu pre AP2 (pre grip lepsie ako AP1 rozmer)
-TPI Forged - duralove kovane matice kolies
-brzdove kotuce EBC Ultimax
-platnicky EBC Red Stuff
-pancierove hadice Goodridge
-lahsi zotrvak
-silnejsia spojka
-predna rozpera Cusco
-svetla a predny naraznik z AP2
-custom zadny difuzor
Plany su jazdit a udrziavat. Samozrejme nie do prace:-)
Servis bude v Japgarage este do konca 10/2015 nez sa auto definitivne zazimuje.
S predchadzajucimi autami som najazdil za rok zhruba 4x menej ako teraz s MRS. Takze velka spokojnost a MRS mi prinieslo konecne viac jazdenia. Kedze uz mam skusenost ze akonahle sa zacne auto upravovat-nikdy sa s tym neskonci. Preto som sa MRS rozhodol nechat cisto seriove a k nemu si dokupit este zadokolku.
Mal som v tom pomerne jasno: 1.M3 E46 alebo 2.S2000,
Este ked som mal M3 E36 som skusil M3 E46 a vedel ze az sa raz rozhodnem este pre ine M-ko bude to 46-ka. Proti E36 M3 3,0 ma lepsi zatah v sirokom spektre otacok a hlavne o dost lepsie riadenie. M3 E36 ma pre mna okolo stredu akoby volu a je na moj vkus to riadenie trochu pomale. E46 je na tom podla mna lepsie.
Takze som bol pozriet a skusit dva kusy. Potvrdilo sa mi ze to auto chcem a paci sa mi ho soferovat. Len jaksi ani jeden z kusov ktore som bol pozriet nesplnal kvalitativne alebo cenove alebo obe kriteria. Paralelne som sledoval S2000 ktorych v CR a SR moc vyber neni. Az som sa rozhodol ist pozriet bez vacsich ocakavani bielu S2k AP1 zo Ziliny. Bol som nakoniec milo prekvapeny stavom auta a napriek upravam a tomu ze bolo lakovane ze je v lepsom stave ako som cakal a majitelia na nom zjavne nesetrili pri servise a upravach. Potom sme boli auto vyskusat.
Od prvych metrov som bol v tom aute vzruseny ale zaroven som citil onen znamy pocit doverneho splynutia s autom. Motokarovost S2k ma neuveritelne nadchla a pomerne lahko som zabudol na M3 E46, priam som sa az zacal cudovat preco som ju pred S2k preferoval. To ako to auto citit cez sedacku a ako reaguje na povely strmeho riadenia ktore ma od dorazu po doraz 2,4 otacky som az necakal. Je to proste presne moja salka kavy. Mam rad auta ktore su co najlahsie, prekypuju spatnou vazbou a ich mechanicka stranka je citelna kazdym kusom auta. viac ako ocivy atmosfericky motor k tomu je to co sa dnes uz moc nevidi a cim dalej viac si uvedomujem ako tato stranka sportovym autam chyba. Pride mi jaksi ovela prirodzenejsie ked sa so svysujucim tempom a stupnujucim vzrusenim zvysuje viac menej rovnomerne hladina mechanickych ruchov, vibracii vsetky citit cez sedacku a volant a postupne intenzivnejsie a intenzivnejsie zaplavuju a pohlcuju celeho jazdca. Tym dava auto aj ovela jasnejsie najavo ako treba byt pozorny, rychly, predvidavy. Nove auta potrebuju na to ovela vacsie rychlosti a este aj tak sa da pri tom pozerat do smartfonu:-)
Taktiez som cakal vdaka upravam ze to bude mat prkenny uhrkany prejav-opak vsak bol pravdou a podvozok vyborne filtruje, nic nebucha a pritom naklony su nulove a pri nerovnostiach len rychle kopiruje bez prekmitov a s vybornym tlmenim
Kedze som sa siel na auto len "pozriet" nemal som so sebou peniaze ale nedalo mi spavat a zacal som overovat jeho historiu ktora sa casom ukazovala pozitivenjsia nez som cakal.
1.Serviska ktoru som si overil aj telefonicky u dilera ktory potvrdil servisne intervaly presne tak ako boli v serviske
2.Certifikat pravosti km z Belgicka (do 2007 kedy malo auto 38tis km). Km sedia aj podla zaznamov z Honda na Slovensku a z STK a EK
3.kasna sice bola lakovana ale lak je dobre urobeny a po obhliadke spodku a nosnych nedotknutych casti som bol uz definitivne presvedceny o dobrej volbe.
4.karoseria zvonku, zospodu nenesie ziadne stopy korozie (aj povrchova na podvozkovych castiac je rovna takmer nule) - auto podla vsetkeho nikdy nejazdilo v zime
5.upravy a pouzite diely-to ma vcelku milo prekvapilo
takze teraz k autu:
Honda S2000 AP1
vyrobene 03/2000
2011 dovezene z Belgicka na SK (vtedy na budikoch 75tis km)
stav km pri kupe 2.10.2015 : 91600km
upravy:
-podvozok AST Suspension 4100 http://usa.ast-suspension.com/shop/ast- ... uts-detail
-kit silentblokov motora a prevodovky od Megan Racing
-catback Japspeed
-17" Disky Rota Boost s rozmerom pneu pre AP2 (pre grip lepsie ako AP1 rozmer)
-TPI Forged - duralove kovane matice kolies
-brzdove kotuce EBC Ultimax
-platnicky EBC Red Stuff
-pancierove hadice Goodridge
-lahsi zotrvak
-silnejsia spojka
-predna rozpera Cusco
-svetla a predny naraznik z AP2
-custom zadny difuzor
Plany su jazdit a udrziavat. Samozrejme nie do prace:-)
Servis bude v Japgarage este do konca 10/2015 nez sa auto definitivne zazimuje.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 21 říj 2015, 14:01, celkem upraveno 9 x.
Re: blesk S2k
Gratulace ke koupi!
...ono je to nejlepší, mít "hračku" a zcela upřímně, při případném prodeji bude S2000 auto, kde se nebude koukat na úpravy skrz prsty jako by to bylo u MRS 
Re: blesk666 - Honda S2000
No vida, gratulace 
Zitra se uvidime na SK Ringu?
Zitra se uvidime na SK Ringu?
- Dj RE5PECT
nádherná 
Nissan Skyline R34 25GT 4door - daily 
SOLD: BMW 330i E90
Honda S2000 01 Championship white
Nissan Skyline R32 GTS - daily
98 Impreza STi TypeR ver.4 LHD
SOLD: BMW 330i E90
Honda S2000 01 Championship white
Nissan Skyline R32 GTS - daily
98 Impreza STi TypeR ver.4 LHD
Krasavice, ta alcantra na sedačkach je moc pekná 
diky vsetkym.
Peca ano som tam ale s MRS.
na S2k chcem najprv urobit zakladny servis
Peca ano som tam ale s MRS.
na S2k chcem najprv urobit zakladny servis
vo stvrtok sa bude v Japgarage robit:
1.vymena remenov prislusenstva
2.vymena loziska napinacej kladky prislusenstva
3.kontrola, pripadne vymena rozvodovej retaze a napinaku retaze
4.vymena oleja zadneho diferaku
5.vymena oleja v prevodovke
6. vymena motoroveho oleja
7.vymena olejove filtra
8.vymena palivovho filtra
9.vymena kabinoveho filtra
10.upevnenie zadneho lavej spodnej strany naraznika (chyba plastova prichytka)
11.nastavenie ventilovej vole
12.pri skladani pouzit nove OEM tesnenie pod viko a okolo sviecok
13.nove sviecky
Pri kontrole tento tyzden sa nenasli na podvozku ziadne vole, ani diferak, poloosy ani kardan nemaju ziadne vacsie vole
1.vymena remenov prislusenstva
2.vymena loziska napinacej kladky prislusenstva
3.kontrola, pripadne vymena rozvodovej retaze a napinaku retaze
4.vymena oleja zadneho diferaku
5.vymena oleja v prevodovke
6. vymena motoroveho oleja
7.vymena olejove filtra
8.vymena palivovho filtra
9.vymena kabinoveho filtra
10.upevnenie zadneho lavej spodnej strany naraznika (chyba plastova prichytka)
11.nastavenie ventilovej vole
12.pri skladani pouzit nove OEM tesnenie pod viko a okolo sviecok
13.nove sviecky
Pri kontrole tento tyzden sa nenasli na podvozku ziadne vole, ani diferak, poloosy ani kardan nemaju ziadne vacsie vole
No moc pekne, gratuluji ke krasnemu autu, snad se brzo potkame.
- BMarcellus
Tak to má být,sportovní klasika pro odrostlí kluky
Blahopřeju k takový libovce 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

diky, malakai aj sme sa potkali-jazdili sme za sebou dnes chvilu- jeden z tych troch bielych MRS. pekne si sa dnes posmykal
Nádhernej kousek
přeju hodně km s úsměvem 
Nissan Almera N15 GTI SR20VE - SOLD
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
Blesk666 -gratulace k hondici,máš a měl si samé krásné auta,co se líbí i mě
Jen Ti teď nezávidím ten výběr,které auto máš právě vzít na projíždku
Ať Ti to jezdí
Jen Ti teď nezávidím ten výběr,které auto máš právě vzít na projíždku
Ať Ti to jezdí
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, LSD torsen type II, C Package - prodáno
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Gratuluju, vypadá suprově
je třeba se také zaměřit na zadokolky. A ty máš tu výhodu, že si můžeš vybrat dle své chuti 
Nissan Sunny SR20VE inside
Nádhernej kousek, gratulace
se mi to zda nebo nejake prase nastrikalo spodek auta i s prevodovkou a motorem?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
sa ti zda, zospodu, to nie je streiakane vobec, je tam povodny nastrek. Je to blbym svetlom
Gratulujem Vilo, vyzera krasne a pekny spec list. Ako ta poznam, verim, ze o auto bude perfektne starane a bude v tych najlepsich rukach. Prajem vela zabavnych km!
jsem nevedel ze se auta strikaji ve fabrice vcetne prevodovky a motoru, to je pro me novinka
podle me by mela byt prevodovka a motor cisty hlinik
podle me by mela byt prevodovka a motor cisty hlinik
zxman nerozumiem na ktorej fotke vidis ze to nie je cisty hlinik? ta fotka zospodu z toho urobila nedostatkom svetla to ze je vsetko v odtienoch sivej. Fotene mobilom pri slabom umelom osvetleni tienene este autom. ked sa naskytne prilezitist (mozno uz tento stvrtok) skusim urobit lepsiu fotku.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 14 říj 2015, 07:31, celkem upraveno 1 x.
cely spodek auta ma jednu barvu tak proto to tak vypada