Je to 91 300zx TT s par upravami, neskor mozno dodam zoznam
Auto ma momentalne nameranych neodladenych 400bhp pri 5500ot/min a "safe boost".
Posledna vec, ktora mi dufam pomoze je APEXI AFC NEO... a dufam, ze odstrani moj problem z A/F

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Preto som to zobral lebo to afc neo(brand new in boxLibor12 píše:Nádherná kára!! Jen se zeptám.... Proè polovièní øešení v podobì nìjakého nesmyslného piggy back? Pokud ho koupíš normálnì daš za mìl cca 15000. Proè nedat autu co si skuteènì zaslouží? Plnohodnotné øešení v podobì tøeba tohoto http://wolfems.cart.net.au/details/696068.html a ne s velkým rozdílem ceny. Promiò to mùj vrozený odpor k všemožným piggy back systémùm položil tuto otázku.
a preco tu davas ceny v aud ?Libor12 píše:Ale to je cena v AUD pozor! Nemyslím si že apexi splní to co ty oèekávás. Teï jsem líný googlit ale nedávno jsem na nìjakém fóru vidìl právì 300zx z32 TT takøka sériový motor s pár úpravami a touto plug in ems atakujíci hranici 650koní. O tom se Ti s apexi mùže akorát nechat zdát. A že by si to tato kára zasloužila není sebemenších pochyb.
to by ma tiez zaujimalo.. sak kosice su tu za humnami.. heh..mike píše:zijes??