Zdarec,přibyl mi nový JDM stroj

jedná se o Infinity G37S Premium.Jelikož 350Z je stále v roskladu bylo třeba něco s čím se dá trochu zařádit a není to moc hlučné a taky daily komfortní vozítko

Koupeno od paní co je do aut a motorek blazen. je to rok 2011 najeto 115tis Top stav koupeno v ČR po první majitelce

Jízdní vlastnosti parada,geny po Zetku se nezapřou,citlivé a přesné řízení,parádní brzdy, a motor co táhne od 1500ot co víc si přát

Taky trochu exkluzivita v tom že v ČR jsou jen 4ks a bílá jen ta má
Motor: VQ37VHR 3,7L V6 235Kw 0-100kmh 5,8s
Brzdy: předek 4píst 355mm / zadek 2píst 350mm
Diferák: je tam svor,lamelák s viskozní spojku.svornost jsem zatím nikde nenašel myslel jsem si že je to LSD ale škoda jen VLSD
Převodovka: 7st AT s Pádly.řadí parádně,s pádly je třeba se trochu naučit jelikož od 5tis ot je zvuk až po red line totožný díky odhlučnění auta je třeba na otačkoměr koukat,a řadit trochu předčasně.S pádly to trvá trochu déle ale myšleno jako jen od zmáčknutí do přeřazení,chybí mi tam shift light jak ma 350Z

jinak převodovce neí co vytknout.Samo manual by byl lepší ale na Daily to vážně nepotřebuju
Kola: Kované Rays R19
Plány do budoucna: Pouze mírná optimalizace,brzdy do jine barvy,opravit kola všechny poškrábané jako prase

ať žijí ženy a Praha

líbil by jse mi pod nárazník lip a jiná maska.časem trochu snížit na podvozku od BC asi s exterkama,nutno zachovat komfort

jinak mě zatím nic nenapadá co jiného,ale to příjde