Krivak - Mazda MX-5 NA6
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krivak - Mazda MX-5 NA 1.6
pokračuješ s tim fajně! jsem zvědav na jaře 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Re: Krivak - Mazda MX-5 NA6
Zatím motor tepr zajíždim, ale zatím šlape jak hodinky
. Vetší laborování je teda s podvozkem.
Copak je s podvozkem, všiml jsem si repase, ale myslel jsem že zbytek zůstane při starém 
Toyota MR2 SW20
přijde mi to těď oproti sérii dost tvrdé (spíš zadek), tak to musim trošku přenastavit. Na točný to jen skákalo
.
Točná je důvod, proč nechci nic jiného, než seriový podvozek, jednu chvíli jsem se bál, že nám jí opraví 
Jinak piš víc, tvůj projekt je hezký a příjde mi trošku nedoceněný
Jinak piš víc, tvůj projekt je hezký a příjde mi trošku nedoceněný
Toyota MR2 SW20
no jelikož s autem mám jiné plány než silnice stylu točná tak to beru v klidu, ale teda na točný to je skoro nepoužitelný jak jsem se přesvědčil
.
To si prave zada upgrade na Protlum apod.Bubaak píše:Točná je důvod, proč nechci nic jiného, než seriový podvozek
Jakou mas tuhost pruzin na tom BC?
střed čili 6/5
ahoj pekny projekt, jsem rad kdyz si mlady kluk zacne delat auto a nabira zkusenosti misto poflakovani a sedeni u PC
idealni ECU pro tebe je http://shop.ecumaster.cz/index.php?rout ... duct_id=51
idealni ECU pro tebe je http://shop.ecumaster.cz/index.php?rout ... duct_id=51
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
V cem je ta ECU idealni? Za tu cenu muze mit Megasquirt2, se kterym je v MX-5 komunite vic nez dost zkusenosti a spousta map, schemat pro dodelavky,...
-
Beaver
Lepší CPU (rychlejší, preciznější ovládání vstřiků a jemnější palivová mapa), více funkcí, nemusíš to doma pájet na stole dohromady 
Tak za 18 tisic se necha poridit enhanced MS2, ktera uz je plug'n'play se zakladni mapou pro tvuj build. K tomuhle musis budto shanet jeste konektory a udelat adapter, nebo prepajet puvodni kabelaz, takze se pajeni taky nevyhnes. Skladacku poridis za mensi penize, pripadne za tuhle cenu sezenes skladacku MS3...mozna taky levneji
na mx5 jedině ms2/3 v cenový relaci do 20k to nemá konkurenci podlemě... krom toho to, co umí současný tunerstudio s dashboardem kerej si můžeš jet na tabletu přes bluetooth a ušetříš tak x tisíc na přídavnejch analogovejch budíkách je prostě pecka... a to nemluvim o tom, že pro ty co maj mac konečně odpadla nutnost bootovat posraný windows:D
piss factory
v dobe kdy jsem delal UNO tak jsem Megasquirt hodne studoval ale nakonec jsem se na nej vykjaslal, je to dobre pro nadsence, kazde zapojeni navic se realizuje na dalsi desce, dokonfigurovat soft
radeji nekde v praci vydelam penize a koupim luxusne vybavenou jednotku, nez ten cas stravit pajenim a zprovoznovanim modulu ale nekdo si zase radsi hraje
nemuzu najit poradnou specifikaci Megasquirt2
ale pro bude mit navic EMU
2 přímé vstupy pro EGT (teplota výfukových plynů)
2 vstupy čidel klepání
vestavěný kontroler wide band lambdy typu LSU 4.2
vestavěné čidlo absolutního tlaku 400kPa
vestavěné čidlo atmosférického tlaku
tabulka volumetrické efektivity o velikosti 16x16 buněk s rozlišením 0,1% VE
regulace tlaku turba
motorsport strategie jako ALS, launch control, shift light dle zařazeného rychlostího stupně, flat shift ( přerušení zapalování při řazení)
logování přes 100 parametrů
konektory soucasti baleni
radeji nekde v praci vydelam penize a koupim luxusne vybavenou jednotku, nez ten cas stravit pajenim a zprovoznovanim modulu ale nekdo si zase radsi hraje
nemuzu najit poradnou specifikaci Megasquirt2
ale pro bude mit navic EMU
2 přímé vstupy pro EGT (teplota výfukových plynů)
2 vstupy čidel klepání
vestavěný kontroler wide band lambdy typu LSU 4.2
vestavěné čidlo absolutního tlaku 400kPa
vestavěné čidlo atmosférického tlaku
tabulka volumetrické efektivity o velikosti 16x16 buněk s rozlišením 0,1% VE
regulace tlaku turba
motorsport strategie jako ALS, launch control, shift light dle zařazeného rychlostího stupně, flat shift ( přerušení zapalování při řazení)
logování přes 100 parametrů
konektory soucasti baleni
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
mapa 16x16 zas neni az take terno ...
to ma (mala) uz moja seriova BOSCHka Motronic M2.5 ..
Tak než jednotky teď řešim motor. po složení se zdálo být vše ok. Postupe času ale motor začal za studena více hulit, a dnes jsem kontroloval měrku oleje a ta byla suchá? oujee, takže motor buď dojezdim a začnu shánet jiný a nebo půjde zase ven
.
vidis a MS2 ma 12x12JRD McLAREN píše:mapa 16x16 zas neni az take terno ...
Tu sedačku jsem zkoušel do NB a přišlo mi že se tam na šířku nevejde. Navíc má dost vysokej sedák.
Sedačka se vejde, jen se musí trošku posunout směrem k tunelu, už se pracuje na držácích, tak uvidíme.