Hromadný nákup sedaček Bimarco
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Hromadný nákup sedaček Bimarco ?
Prodejce se omlouvá ze budeme muset ještě týden čekat na sedačky . Maji zakázku pro Frantiky na 200 kusu .
Vejdes se do nich v pohodě ?
Me max vyhovuje rozměrově na moje skoro 2 m.
Futurka je super , trošku me zklamala menší Dakarka ta není tak dobře tvarovaná a je o dost mensi ale to jsem chtěl kvůli drobné pritelkyni ..... Uvidíme jak se ji vtom bude sedět . Ale auto bude jezdit stejně az za dlouho .
Jinak nakonec jsem nejvíce unesen ztich červených tam ty tvary vyniknou a vypadají super pak dam foto . Možná i zůstanou a budou na prodej protože objednavatel nezveda telefony a sliboval ze pošle zálohu a jako jediný neposlal a bohužel už bylo objednáno pokud si je neveme hold se prodají za víc no .
Kdyby bylo víc lidi mužů se otočit znovu ,ale bylo by mirne navýšení ceny ,tohle by bylo vzhledem ke kilometrům a servisu dodávky nerentabilní
Me max vyhovuje rozměrově na moje skoro 2 m.
Futurka je super , trošku me zklamala menší Dakarka ta není tak dobře tvarovaná a je o dost mensi ale to jsem chtěl kvůli drobné pritelkyni ..... Uvidíme jak se ji vtom bude sedět . Ale auto bude jezdit stejně az za dlouho .
Jinak nakonec jsem nejvíce unesen ztich červených tam ty tvary vyniknou a vypadají super pak dam foto . Možná i zůstanou a budou na prodej protože objednavatel nezveda telefony a sliboval ze pošle zálohu a jako jediný neposlal a bohužel už bylo objednáno pokud si je neveme hold se prodají za víc no .
Kdyby bylo víc lidi mužů se otočit znovu ,ale bylo by mirne navýšení ceny ,tohle by bylo vzhledem ke kilometrům a servisu dodávky nerentabilní
Zadek se vejde,ramena snad taky,ale to poznám po pár kilometrech za volantem.Ale pocitově pohodlnější než stávající GP Race Light.
Honda Civic Type-R Supercharger
Cervene na zivo fakt pecka. Pro mne bohuzel neprakticke, jsem cune 
Budi muset poridit polstare na bederni cas, jinak parada, uvidime co v aute.
Nestačilo by ti podložit toto čalounění aby sis to zúžil . Do jedny bedny mi nahazazeli zbytky origo molitanuNismo200 píše:Cervene na zivo fakt pecka. Pro mne bohuzel neprakticke, jsem cune
Re: Hromadný nákup sedaček Bimarco
Sice sem si neobjednal , ale prosímtě kolik tak jedna váží?
Díky
Díky
Ted jsem se sní vážil ze jsem si ji k sobě vzal na váhu a 12kg .
díky moc, sedačky jsou super, už se nemůžu dočkat až je namontuju do auta 
fucking race/track day - Impreza 2.5STI Hawk USA stock 300hp in progres...
Není zac. Mamce jsme to tam supli a frcela docela pohodarka
.
No kdyby někdo další chtěl když se zas náplní auto jelo by se znova par lidi už se poptava
No kdyby někdo další chtěl když se zas náplní auto jelo by se znova par lidi už se poptava