speedy_s - Mazda RX-7 1986
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
supr po cestì do hradce jsem vyklepal šrouby z vejfuku tak mi konèil za svodama (docela peklo)maca píše: A kdyby jen podlaha, a co lyzovani?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
my sme nakonec skoncili na strahove a zabavu nam utla policie cr kdy sme museli pred nima zdrhatspeedy_s píše:supr po cestì do hradce jsem vyklepal šrouby z vejfuku tak mi konèil za svodama (docela peklo)no a samotný lyžování bomba akorát jednou jsem si zahrál na pluh tak mì musela tahat ochcávka ven
tak to si nedovedu predstavit ten randal bez vyfuku, to si musel byt slyset kilometr daleko
GXE10
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak dobøeRyba píše:no moc jako hdr to nevypada
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
HDR neboli High Dynamic Range (high dynamic range imaging, HDRI) je technologie, která umožòuje vìtší dynamický rozsah expozice (mezi nejsvìtlejším a nejtmavším bodem) scény než je u normální snímací techniky.areuratty píše:Co znamená pøesnì to HDR? díkna fotky sem lama
WIKI
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
A jak a èim se toho dá docílit? díkyGeorgee píše: HDR neboli High Dynamic Range (high dynamic range imaging, HDRI) je technologie, která umožòuje vìtší dynamický rozsah expozice (mezi nejsvìtlejším a nejtmavším bodem) scény než je u normální snímací techniky.
WIKI
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
mùžeš buï vyfotit jeden snímek v RAW formátu, z kterého potom vytahneš tøi JPG srùznou expozicí(-1,0,+1), který pak v nìjakém programu spojíš a vytvoøíš tak HDR fotku(zjedonušenì)... nebo nìkterý foáky (myslim, že od poloautomatù výš) maj bracketing, což znamená, že na zmaèknutí spoušti ti to vyfotí tøi snímky, podexponovanej(tmavej), støed a pøeexponovanej(svìtlej), takže nemusíš dìlat to s RAW souborem a rovnou to spojíš
EDIT: chtìl jsem to ukázat na konkrétním pøípadu, ale foák už mi vypovìdìl službu na dobro a na novej poøád èekám:/
EDIT: chtìl jsem to ukázat na konkrétním pøípadu, ale foák už mi vypovìdìl službu na dobro a na novej poøád èekám:/
Proud to be a "hater" that defends Authenticity