Oliv - Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Oliv - Nissan 350Z
jak jako chceš ladit sám v autě? to mi trochu nejde do hlavy... Buď jedeš na autotune nebo ladíš ze sedačky a ani k jednomu budík nepotřebuješ imho... max na dobrej pocit kontroly autotune ale tam nevidim problém mít rafičkovej...
piss factory
-
Beaver
Jsou situace, kdy ten měřák není k zahození. Typicky třeba při poruše IACV ventilu nebo nějakého vacuum leaku, měřák pak začne ukazovat netypické hodnoty a člověk by měl zpozornět. Je pravda, že zpravidla se taky začne jinak chovat motor, takže často by to mělo jít odhalit i bez A/F měřáku, ale to jeho význam nesnižuje. Na plnohodnotné ladění je samozřejmě měřák u řidiče spíš zbytečný.
Oliv píše:ZXman: ještě se nemaká teprve bude
Grumble: světla už byli na autě při koupi ale viděl jsem je kolem 350 USD bez cla dph a dopravneho.
Design: předek teprve příjde nařadu jak se bude vytahovat motor nechtělo se mi dělat něco na dvakrátkapotu scháním ale takovou jakou chci mi nikdo v čr neumí sehant a dost se bojím přepravy z USA.
Jak by měla vypadat kapota? A v jakých cenách se pohybuje? Pošli náky odkaz
nebere ti hlava ako ladim sam v aute a preco pri tom potrebujem vidiet zmes? Autotune? Si robis prdel... Uplne bezne ladim sam a to presne rovnako ako ked sedim na sedacke spolujazdca,len popri tom soferujem... Ladenie vzdy prebieha rovnako a vzdy musis neustale vizualne sledovat zmes. Ak sam ladis,nie je co vysvetlovat,ak neladis,nie je dovod vysvetlovat.Ryba píše:jak jako chceš ladit sám v autě? to mi trochu nejde do hlavy... Buď jedeš na autotune nebo ladíš ze sedačky a ani k jednomu budík nepotřebuješ imho... max na dobrej pocit kontroly autotune ale tam nevidim problém mít rafičkovej...
-
Beaver
No ne že by to nešlo, ale moc doporučit se to nedá... Možná když to člověk dělá někde na letišti. Ideálně samozřejmě na brzdě v kontrolovaném prostředí 
ja to nikomu nedoporucujem,avsak ja ladim iba na ceste,voci brzde to ma podstatne vyhody,samozrejme az na bezpecnost. Ale ci na ceste alebo na brzde je nevyhnutna neustala vizualna kontrola zmesi. Nad autotune by som neuvazoval ani nahodou.
-
Beaver
Autotune je dobré na vytvoření nějaké základní mapy, většinou...
Jinak na brzdě se dá ladit pokud je to fakt brzda, tj. s retardérem, nikoliv jen prach sprostý dynamometr.
No neumim si představit jak na WOT sleduju cestu před sebou, směs a hejbu VE tabulkou... Autotune, resp. konkrétně VE Analyze Live! pod tunerstudio je naprosto dokonalá pomůcka o který sem si mohl v dobách megatune jen zdát... (mluvim o megasquirt, v jinejch jednotkách se neorientuju)raddy píše:
nebere ti hlava ako ladim sam v aute a preco pri tom potrebujem vidiet zmes? Autotune? Si robis prdel... Uplne bezne ladim sam a to presne rovnako ako ked sedim na sedacke spolujazdca,len popri tom soferujem... Ladenie vzdy prebieha rovnako a vzdy musis neustale vizualne sledovat zmes. Ak sam ladis,nie je co vysvetlovat,ak neladis,nie je dovod vysvetlovat.
piss factory
no a vidis,ja to zvladam v pohode pri 200km/h,je to o schopnostiach. Len pre info,pocas wot je nutne sledovat iba zmes,nic ine,nakolko predzapal riesim separatne. Vsetko ostatne riesim z logu ked zastavim. Ja pracujem vyhradne s nistune.
jo tak kazdemu vyhovuje neco jineho, ja mam najezdeno 30.000 km s digitalem a nemenil bych,
Trinom: LEDky nesrovnavej s rucickou, kazdy vyrobce je tam necpe a kdyz tam jsou maji ruzne barvy coz je rychleji postrehnutelne ale i tak jsem se vzdy podivam na cislo, ktere je vetsi a rychleji zapamatovatelne
Kolik mas najet s widebandama ruznych vyrobcu?
Trinom: LEDky nesrovnavej s rucickou, kazdy vyrobce je tam necpe a kdyz tam jsou maji ruzne barvy coz je rychleji postrehnutelne ale i tak jsem se vzdy podivam na cislo, ktere je vetsi a rychleji zapamatovatelne
Kolik mas najet s widebandama ruznych vyrobcu?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Tak příprava na sezonu 2015 už je v plném proudu a začalo se nejdříve potřebným chystáním dílů.
Nějaký ty těsněníčka a náplně

otevřete ústa a udělejté aaaaaaaaaa

pořádně očistit

dobře chytnout

trhnout a nemocnej kus je venku

není tomu ani rok a už je tu zase ten pohled

tlamička jak lusk

tenhle pohled mám nejraději

PRÁCE NA LEPŠÍM SRDCI
instalace oil spanceru od Z1 motorsport pod sací koš (překvapilo mě že mezi čerpadlem a blok z výroby není vubec čádné těsnění nebo tmel), spancer už je těsněn dvěma O kroužky

koš namístě

plenum komplet

muj nejoblíbenější všudy přítomný nepořádek

už se to meje, už se to chystá

už se to pomalinku kompletuje

Pracant bimoto (nafto-benzín o objemu 5,4L a 140 pozdechaných a 280 polomrtvých koních)
[/url]
dáreček pro Z až se bude kompletovat

další report proběhne brzo
Nějaký ty těsněníčka a náplně

otevřete ústa a udělejté aaaaaaaaaa

pořádně očistit

dobře chytnout

trhnout a nemocnej kus je venku

není tomu ani rok a už je tu zase ten pohled

tlamička jak lusk

tenhle pohled mám nejraději

PRÁCE NA LEPŠÍM SRDCI
instalace oil spanceru od Z1 motorsport pod sací koš (překvapilo mě že mezi čerpadlem a blok z výroby není vubec čádné těsnění nebo tmel), spancer už je těsněn dvěma O kroužky

koš namístě

plenum komplet

muj nejoblíbenější všudy přítomný nepořádek

už se to meje, už se to chystá

už se to pomalinku kompletuje

Pracant bimoto (nafto-benzín o objemu 5,4L a 140 pozdechaných a 280 polomrtvých koních)
[/url]dáreček pro Z až se bude kompletovat

další report proběhne brzo
Pěkný
Jsem zvědavi až to uvidím zase na živo.
Jsem zvědavi až to uvidím zase na živo.
Mazda rx8
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Další z mnoha soboto-neděl proběhla opt v pracovním duchu 
motor už na svém místě

kompletace pokračuje

zde slibovoná nová světla pro sezonu 2015:

skoro vše už je namístě

začalo se mi to Z čím dal tím víc líbit

ještě jedna heverovka

Detail (světlo ani auto nejsou umyté)

prostě paráda (čekám že soudruhům od pčr se to asi líbit nebude)

V téhle fázi je auto pojízdné (doufám, ujel jsem uspěšně 100metrů), bude následovat osazení prosport budíků (čidla jsou už osazená jen natahat elektriku v interiéru) a snad už dorazí zbytek karosářských dílů aby se mohlo začít ze spasovnáním a lakováním.
motor už na svém místě

kompletace pokračuje

zde slibovoná nová světla pro sezonu 2015:

skoro vše už je namístě

začalo se mi to Z čím dal tím víc líbit

ještě jedna heverovka

Detail (světlo ani auto nejsou umyté)

prostě paráda (čekám že soudruhům od pčr se to asi líbit nebude)

V téhle fázi je auto pojízdné (doufám, ujel jsem uspěšně 100metrů), bude následovat osazení prosport budíků (čidla jsou už osazená jen natahat elektriku v interiéru) a snad už dorazí zbytek karosářských dílů aby se mohlo začít ze spasovnáním a lakováním.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
předek dostal zajímavý výraz, ale raději bych sundal tu odlehčenou řemenici a dal zpět odpruženou seriovou 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Ty svetla vypadaji zajimave.. tesim se az to uvidim na zivo jak to hezky sviti 
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
youtube.com/user/emviquedroid
Jsem rád že se líbí (i mě samotnému se teď moooc líbí) a zároveň se těším až příjde zbytek dílů a přitvrdíme muziku. Doufal jsem že vše stihne dorazit do prvního setkání v brně ale vidím to špatně 
Ten predek je ted o dost agresivnejsi s tema svetlama 
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
- RainbowSeven
Ty DEPO světla jsou, předpokládám, že států, že?
jak jsi vyřešil svícení podle EU norem? Tzn.... naklapeni parabol podle sklonu a zatížení auta, rovnou úroveň osvitu... nikoli rovně a nahoru....
díky za info. tyhle světla se mi líbí, ale nerad se bych měl problémy na technický. moje prave světlo je totiž po srážce se srnou z US verze a svítí samozřejmě špatně. rád bych sehnal světla/světlo které bude ok
jak jsi vyřešil svícení podle EU norem? Tzn.... naklapeni parabol podle sklonu a zatížení auta, rovnou úroveň osvitu... nikoli rovně a nahoru....
díky za info. tyhle světla se mi líbí, ale nerad se bych měl problémy na technický. moje prave světlo je totiž po srážce se srnou z US verze a svítí samozřejmě špatně. rád bych sehnal světla/světlo které bude ok
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- dreamtalks
- Kontaktovat uživatele:
ano světla jsou US verze s Us homologací, naklápění podle zatížení řešit nebudu, nevidím důvod to řešit není to kombi ani sedan abych zatěžoval zadní část auta takže jednou jak se světla seřídí tak tak budou svítit. Navíc na autě když to tak vemu kolem jsou světla to poslední co mi dělá vrázky ohledně provozu 
u sportovniho auta s tuhym podvozkem bude zmena minimalni
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Opět neděle tak udělám menší update, vzhledem k tomu že bylo málo častu a stále nedorazili díly které měli tak se pokračovalo pouze z drobnostmi.
Natahala se kabeláž a zprovoznil jsem přídavné budíky prosport serii halo

Dnes začala opět rozborka. Musím říct dopředu že jsem zklamanej i štatnej zároveň. Nachystané laminátové blatníky neseděli vubec jak měli a ja jsem zavrhl možnost si s tim pohrát takže kdo je bude chtít na Z rád mu je daruji nebo nechám za nějakej uplatek
. Štastnej že se mi podařilo namontovat a zprovoznit jiné božní blinkry a moc se mi to líbí.
prahy dole

blatníky dole

Nový boční znak

Zároveň jako blinkr

Zítra ma DPD dovest jeden z posledních dílů takže v sobotu a v neděli se na to zase vrhnu
Natahala se kabeláž a zprovoznil jsem přídavné budíky prosport serii halo

Dnes začala opět rozborka. Musím říct dopředu že jsem zklamanej i štatnej zároveň. Nachystané laminátové blatníky neseděli vubec jak měli a ja jsem zavrhl možnost si s tim pohrát takže kdo je bude chtít na Z rád mu je daruji nebo nechám za nějakej uplatek
prahy dole

blatníky dole

Nový boční znak

Zároveň jako blinkr

Zítra ma DPD dovest jeden z posledních dílů takže v sobotu a v neděli se na to zase vrhnu
Balíček ready na montáž
i to konečně trochu odtajním (čekám ještě jeden balíček
)
zabalený jak mrtvola

a tohle je ono už se na to mooooc těším

v sobotu a v neděli to zkusíme dopasovat a když bude vše ok tak v pondělí jede auto do lakovny a pokud bude mít klepmíř čas tak snad příští pátek už bude auto ready. Takže Brno zatím vypadá slibně.
zabalený jak mrtvola

a tohle je ono už se na to mooooc těším

v sobotu a v neděli to zkusíme dopasovat a když bude vše ok tak v pondělí jede auto do lakovny a pokud bude mít klepmíř čas tak snad příští pátek už bude auto ready. Takže Brno zatím vypadá slibně.