Provrtaná nádrž

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Myjokard
Kontaktovat uživatele:

Provrtaná nádrž

Příspěvek od Myjokard » 10 kvě 2016, 10:08

Čau někdo mi provrtal přes noc nádrž, vzal si část benzínu a zadělal to dřívkem. :smt075 :smt021 Řešli ste už někdy něco podobného? Má smysl kvůli tomu volat policii? Jde to zalepit, nebo je třeba vyměnit celou nádrž?

Bubaak

Re: Provrtaná nádrž

Příspěvek od Bubaak » 10 kvě 2016, 15:10

Nádrž plech, plast?
Policii zavolej, ale nic ti nedaj, pokud ho nechytnou
Nejlepší je to provařit (teda nej, nej je koupit nadrž), dnes už se vaří i plasty (ale u plechových ti to může zevnitř reznout, časem), nebo tuto funguje http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/lo ... tycinka-1/
Obchod neznám a nehledal jsem ani levný, ale pro představu... Je to dvousložková "plastelína"
Toyota MR2 SW20

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 10 kvě 2016, 18:18

Máš teda pikantní problém,nezávidím. Policie asi nic moc nevyřeší. Raději řekni, kde parkuješ auto a co máš za auto, aby si kdyžtak ostatní mohli dávat pozor.

mari

Příspěvek od mari » 10 kvě 2016, 20:55

plech zapájet CuSi3 (TIG/MIG)

Janec

Příspěvek od Janec » 10 kvě 2016, 21:03

setkal jsem se s plastovou nadrzi, menili jsme ji v praci za novou. Nikomu se nechtelo ten plast svaret a nejsem si jist jestli lze svaret, nektere druhy nejdou.
na plechovou nadrz lze pouzit neco jako loctite je to bezpecnejsi nez svarovani. Idealni by bylo kdyby byl pristup i z vnitrni strany po vyjmuti plovaku/cerpadla. Na motorkovou nadrz jsem pouzil nejakou dvouslozku s primesi hliniku a zatim OK

Myjokard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myjokard » 18 kvě 2016, 08:52

Zatím jsem to moc neřešil. Jelikož to mám do práce kousek. Na nákup jsem zkusil jet s tím klacíkem, ale chvílema to kape. Už bych to ale chtěl dát od kupy, abych na to nemusel myslet. Nádrž je plechová. Říkal jsem to ještě v okolí a známej co dělal nějakej čas automechanika, mi poradil, že tam mám dát šroub a utáhnout to. Pár lidí mi řeklo, že je to dobrý nápad a pár zase že to nijak neopravím, protože v létě až bude horko, tak bude nádrž hodně natlakovaná a veškeré pokusy o lepení prý ten tlak prorve. Jaký je Váš názor na ten šroub?

angličák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od angličák » 18 kvě 2016, 09:00

A co třeba nýt? Zanýtovat tu díru spolu s lepidlem. Já sem takto opravoval plastové i kovové nádrže, protože se takto čerpá benzín asi všude a drželo to. U jednoho zákazníka sem nakonec i oplechoval plastovou nádrž i s hadici od hrdla, protože mu to vrtali furt a furt....
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD

Myjokard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myjokard » 18 kvě 2016, 09:10

A zachránilo ho to oplechování před tím vandalem co mu to pořád dělal? Nebo mu to dělal i později? Říkám si, že tohle normální člověk nemůže dělat. Je to kolik práce a nervů ho to stojí, aby získal těch pár korun za benzín. Leda by to dělal někdo, aby mě vyloženě nasr*l.

angličák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od angličák » 18 kvě 2016, 12:12

To bylo na přání majitele, dekl se dal níže než nádrž a pak byl kupodivu klid. Ten jedinec předtím i řezal hadici od hrdla, ta se pak musela omotat pletivem a takové srandy :D
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD

Odpovědět