jake pridavne budiky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: jake pridavne budiky
slo mi spis o teplotu oleje...tlak tam mam seriove merenej na budikach
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
to jo. ale jde podle plotu. lepsi je pridavnej budik. taky je planuju. domluvime se na icq 

ale dělajíNightmare píše:doufám že už u nich zůstanu. (Prosport gauges) akorát jsou z USA a nedělají metrické jednotky..
jinak jsi s nimi spokojený? jsou přesné?

No to jo, ale jen ty Premium, coz stoji 2x vice a jen v jedne barve, kterou nechci. takze to radeji zkousnu PSI a °F, jednou si to prepocitam a pak uz vim co se deje.
Jestli jsou presne.. to ti nereknu, nemam zadne "referencni" na porovnani, ani me presne hodnoty nejak netrapi. Mam je na to abych videl ze se treba zacala zvedat teplota, nebo klesa tlak oleje jak se zahriva olej.. ale jestli ma 85stupnu nebo 90 je myslim nepodstatne. Chtěl jsem nějaké budíky co sednou k interieru a nebudou vypadat úplně pouťově a ukazovat blbosti, na to jsou myslim idealni
. A cena i s dopravou do CR neni nejak vysoka, urcite lepsi volba nez vseliake "JOM, FK, RAID, 7color,atd atd" ale pokud chces fakt dobre budiky tak DEFI, HKS, a podobne znacky
Jestli jsou presne.. to ti nereknu, nemam zadne "referencni" na porovnani, ani me presne hodnoty nejak netrapi. Mam je na to abych videl ze se treba zacala zvedat teplota, nebo klesa tlak oleje jak se zahriva olej.. ale jestli ma 85stupnu nebo 90 je myslim nepodstatne. Chtěl jsem nějaké budíky co sednou k interieru a nebudou vypadat úplně pouťově a ukazovat blbosti, na to jsou myslim idealni
323F BA 2,5V6 - hezké a příjemné auto
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
mam doma uz delsi dobu STRI tlak turba a teplota oleje.takze bych dokoupil pak tlak oleje...vali se to doma,tak proc to nevyuzit...
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
tyhle levne budiky jsou vice mene na okrasu.
bud funguji spatne uz od zacatku nebo odejdou po roce dvou.
jestli budik tak jedine asi defi a podobne ktere maji uz vlastni ridici krabicku a da se tomu duverovat.
ja jsem od toho upustil a vemu rovnou chladic.
bud funguji spatne uz od zacatku nebo odejdou po roce dvou.
jestli budik tak jedine asi defi a podobne ktere maji uz vlastni ridici krabicku a da se tomu duverovat.
ja jsem od toho upustil a vemu rovnou chladic.
93´Rx-7 FD
Si na zacatku premyslel o stack ne? O tech bych si rozhodne nedovolil rit ze delaji smejd.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
je fakt ze na ty stack jsem nasel vice mene chvalu. moc lidi je ovsem nema. urcite to nebude spatny kup. mozna jsem to napsal moc ostre ale konkretne ty raid budiky i STRI ta levnejsi varianta X-line a pak vsemozne dalsi co se daji sehnat kolem dvou tisic ve vysledku nic moc. rucicky hopsaji, pripadne meri po ruznu vselijake hodnoty jednou tak podruhe zas mene. vychazim z toho co jsem si vyguglil jako postrehy majitelu.
nekdo by nakonec mohl rict lepsi takhle nez dratem do oka takze je to na vyberu kazdeho soudruha
"you get what you pay"
nekdo by nakonec mohl rict lepsi takhle nez dratem do oka takze je to na vyberu kazdeho soudruha
93´Rx-7 FD
Raid mi prijde skoro to samy jak JOM, to opravdu jsem videl dost a nektery spis jenom priblizovali hodnoty nez ze by byli presny.
V evu mam Defi, ale jenom proto ze tam byli pri koupi.
Osobne kdybych chtel kupovat budiky jdu do stacku
Vdo neni spatny, ale stack je o tridu jinde.
Ale jak rikas kazdeho volba
V evu mam Defi, ale jenom proto ze tam byli pri koupi.
Osobne kdybych chtel kupovat budiky jdu do stacku
Ale jak rikas kazdeho volba
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
hele kluci me bylo od jednoho znamyho mechanika doporuceno tohle: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0717174060 jenze moc se mi tomu verit nechce. on je daval uz do nekolika aut a prej meri presne. nevim no 

Jj máš pravdu. Teď sem se o to trochu víc zajímal, protože mi v hlavě raší takovej nápadNightmare píše:S univerzálnosí bacha, jsou různé čidla. Rozhodně se lišily čidla tlaku u budíků EQUUS, pak u VDO a nakonec jsem koupil PROSPORT a tam mají dokonce různé čidla i mezi jednotlivými řadami budíků - low end/hi end.
www.jfperformance.cz
uz je neprodavajiPeca píše:Já kupoval budíky Raid HP v brněnském renocaru tuším za cca 900kč/ks...
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
STRI je kvalita z japanu, zpracovani perfektni, kvalitni cidlaKaCzaba píše:mam doma uz delsi dobu STRI tlak turba a teplota oleje.takze bych dokoupil pak tlak oleje...vali se to doma,tak proc to nevyuzit...
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Napojil jsem na STRIbudik raid cudlo a nejak mi ti nejde....budik ukazuje vicemene porad nejaktch 50.
Bud cidlo nekomunikuje,a nebo to mam zle zapojene.cidlo ma dva draty.tudiz jeden jsem ukostril a druhy dovedl di budiku.je asi fuk,ktery z tech dvou dratu na cidle ukostrim,ne?kazdy ma jinou barvu.bilou a cernou.....
Bud cidlo nekomunikuje,a nebo to mam zle zapojene.cidlo ma dva draty.tudiz jeden jsem ukostril a druhy dovedl di budiku.je asi fuk,ktery z tech dvou dratu na cidle ukostrim,ne?kazdy ma jinou barvu.bilou a cernou.....
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
KaCzaba: v manuálu i čidla raid píšou, že je černý drát kostra a bílý signál pro budík.
Jestli máš doma multimetr, tak jde to čidlo proměřit, protože s teplotou by se ti měl měnit jeho odpor.
Jestli máš doma multimetr, tak jde to čidlo proměřit, protože s teplotou by se ti měl měnit jeho odpor.
www.jfperformance.cz
O.K. diky za radu.az se dostanu do garaze tak to omrknu zda to nemam opacne.
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
-
TomasFuk123
A co treba britska SPA , kvalitni a delaji take 2 v 1 takze usetris misto .
http://www.spa-uk.co.uk/design/gauges/
http://www.spa-uk.co.uk/design/gauges/
Mitsu Lancer Evo 8 USDM - Lovin' IT
Premyslim o techto:
http://www.greddy.com/products/electron ... lectronic/

52mm, cerne, tlak oleje a jeho teplota, jeste dat dohromady cidla jo a nejake love
http://www.greddy.com/products/electron ... lectronic/

52mm, cerne, tlak oleje a jeho teplota, jeste dat dohromady cidla jo a nejake love
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
petan: akorát se mi u ních nelíbí tento popisek: Discontinued
já osobně pujdu do tohodle http://zilvia.net/f/interior-exterior/3 ... pping.html
já osobně pujdu do tohodle http://zilvia.net/f/interior-exterior/3 ... pping.html
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
a já mám objednaný budíky na tlak a teplotu oleje od Auto meter, ale tu nižší řadu... Tak jsem zvědavej jak budou fungovat....
V tom baleni za 180USD je uplne vse? Cidla, apod.? Jake jsou na to reference? Libi se mi to cenove a taky tim, ze to ma X veci v jednom a klidne to muzu kamkoliv schovat.speedy_s píše:petan: akorát se mi u ních nelíbí tento popisek: Discontinued
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jagy: přesně tak v ceně je vše a zatim co jsem četl od lidí co si to koupili, tak jsou z výrobku nadšeni 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
tak tohle se mi hodne libi.. pokud by to nekdo objednaval dejte vedet. mit jeden velky budik na jednu vec uz se asi moc nenosispeedy_s píše:jagy: přesně tak v ceně je vše a zatim co jsem četl od lidí co si to koupili, tak jsou z výrobku nadšeni
vypada to super, pod budiky jako delane.
93´Rx-7 FD
To je moc pekny. Skoda ze to neumi teplotu oleje. Ale to se da celkem obejit ze se do oleje zapoji to vodni cidlo 
A pak nechapu proc maj model tlak, teplota, volty a teplota, otacky, volty. Kdyby ten voltmetr aspon na jedno nahradili za neco uzitecnejsiho.
A pak nechapu proc maj model tlak, teplota, volty a teplota, otacky, volty. Kdyby ten voltmetr aspon na jedno nahradili za neco uzitecnejsiho.
Mi prijde, ze mas v tom trosku zmatek, protoze nic takoveho tam nepisou.