poskozeny lak - odletujici kaminky

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
nosalis
Kontaktovat uživatele:

poskozeny lak - odletujici kaminky

Příspěvek od nosalis » 26 dub 2010, 20:21

tak sem ted nedavno zjistil, ze Zetko je docela hodne nachylne na odletujici kaminky ... mam vepredu na kapote snad 20 bilych tecek (vetisna je velikosti ani ne 1mm .. ale nektere jsou trochu vetsi) .. a vzhladem k tomu, ze mam cerne auto, tak to jde videt (pri pohledu zblizka)

tak premyslim, jestli to ma smysl nejak resit .. byt je mi jasne, ze to bude zachvili zase

rikal sem si, ze bych koupil cernou tuzku, co se pouziva na opravu takovychto drobnosti

vite nekdo, kde by se nechala sehnat v Praze?

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 27 dub 2010, 08:59

jo tužka nebo štìteèek, každopádnì to stejnì vidìt bude, ale furt lepší než bílý teèky...já jsem si vždycky nechával barvu míchat na Bìlohorský (jakoby smìrem na Strahov, po pravé stranì) ikdyž jednou se mi teda brutálnì netrefili :roll: ale vìtšina lidí si je tam pochvaluje

Winie

Příspěvek od Winie » 27 dub 2010, 09:15

tak tak. vem si cislo barvy, skoc nekam kde michaj barvy do tuzek a oni ti to namichaj, pak jen vylestit a pohoda. ale osobne bych to neresil. stejne to bude znova.
Obrázek

nosalis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nosalis » 28 dub 2010, 17:11

no sem si prave rikal, ze bych se s tim mozna vyhral, opravil to, a pak nechal auto potahnout ochrannou folii .. hm .. ale kdo vi .. mozna se na to fakt vykvaknu

holt asi problem kupe karoserie

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 28 dub 2010, 17:34

já jsem si koupil modrou leštìnku od Sonaxu, míchám jí s jedním americkým voskem, který se mi osvìdèil, že neskuteènì odpuzuje vodu a teèky se zmenší a metr od auta není vidìt nic :D
je ale fakt, že ten vosk je neskuteènì dementní na aplikaci. Je schopnej vysrážet na sobì snad i vlhkost vzduchu a musí se nechat poøádnì zaschnout. v nedìli jsem lítal kolem auta bezmála 7 hodin....ale že se leskne potvora :D
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 29 dub 2010, 05:54

opravit a potáhnout èumák bezbarvou folií

známýmu na CTR po 80tis pomalu slezla barva z kapoty, tak to øešil takto a je klid
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

nosalis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nosalis » 29 dub 2010, 08:18

nemate nekdo kontakt na dobrou firmu, co by to udelala?? :)

asi to bude fakt nejlepsi reseni.. jinak samozrejme jde spis o princip .. ty tecky nejdou videt pokud clovek nestoji primo u auta .. ale proste kdyz muzu udelat neco proto, aby to auto dele vypadalo v dobrem stavu, tak to rad udelam :)

Koudy

Příspěvek od Koudy » 29 dub 2010, 11:27

Já mám pùvodnì bílou dodávku, potaženou celou krom støechy èervenou folií.
Je na tom tak 2 roky a za tu dobu, prakticky pøi každodenním ježdìní, zaèíná dost blednout, ztrácí úplnì pružnost, praská a odlupuje se v ohybech a spojích. První zima byla v pohodì ani škrábnutí, ale letošní už na kapotì x prùstøelù od kamínkù, pøitom to potažení stálo nìco kolem 13k a byla fakt pìknì udìlané.

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 29 dub 2010, 12:17

Koudy píše:Já mám pùvodnì bílou dodávku, potaženou celou krom støechy èervenou folií.
Je na tom tak 2 roky a za tu dobu, prakticky pøi každodenním ježdìní, zaèíná dost blednout, ztrácí úplnì pružnost, praská a odlupuje se v ohybech a spojích. První zima byla v pohodì ani škrábnutí, ale letošní už na kapotì x prùstøelù od kamínkù, pøitom to potažení stálo nìco kolem 13k a byla fakt pìknì udìlané.
tak to te pekne natahli, ja lepil fabie IPAKUM stim, ze varovali ze jezdi hodne do mycky (auta musi reprezentovat) tak aby to vydrzelo. uz to drzi patym rokem, stale je potkavam. vsechno je o vyberu folie. tam se setrit nevyplaci.
prvni rok vypada dobre vsechno pak uz je to horsi.

EDIT: ale v tezsich podminkach odejde kazda folie.. driv nebo pozdeji...
93´Rx-7 FD

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 29 dub 2010, 17:16

na lak to nejede :D

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 30 dub 2010, 09:24

folie bych na auto nedaval, podle me to ma smysl jenom na reklamu. Ale tak mozna jsou i technologie, ktere jeste neznam :)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

nosalis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nosalis » 30 dub 2010, 18:01

tak technologii je spousta .. navic to clovek muze spojit i se zmenou barvy :)

http://www.facemotors.eu/

:hm

kamos si u nich nechal delat tu Audinu .... akorat samozrejme to ma kratce, takze se neda soudit, jak dlouho to vydrzi

Odpovědět