Tak kde začít... Auto jsem začal hledat už někdy v lednu 2012 a po předchozích zkušenostech s Hondama od kamarádů bylo jasné, že mé auto bude japonec. Celica se mi líbíla už dlouho ale před deseti lety by mě nikdy nenapadlo, že bych někdy mohl být jejím majitelem

Cesta k ní ale nebyla tak příma...vlastně ani nebyla v plánu.. byl jsem rozhodnutý pro mazdu rx8... tak jedinečné auto.. prostě mazlík pro pěkné dny který se jen tak nevidí...něco už jsem veděl ale i tak jsem zkusil mrknout na mazda forum pro další informace a nebyla to chyba...dost lidí mi tam pomohlo...imo velmi příjemná komunita...pokud si dobře pamatuju, tenkrát se mě tam ujal machbuster.. okamžitě nabídl rady po telefonu a případnou pomoc při výběru a toho si do teď moc vážím. V té době jsem se vlastně seznámil i s Libasem který zrovna hledal taky to same auto

paradoxně jsme oba skončili u jine značky xD ale to odbíham....No a tak jsme hledali a našli pár kousků.. bylo fajn pak probírat auta u kterych jsme oba byli...ale ani to mě nějak nerozhoupalo a tak jsem hledal dál...objevila se ve výběru i Integra o které mi Libas řekl... ale držel jsem se toho, že bych rád zase o neco mladší auto, než bylo mé momentalní... všechno to trvalo dost dlouho...co se mi líbílo, to jsem si zajel vyzkoušet až nakonec zbyla jen celica... do Č. budějovic (inzerát doteď na netu) jsem vyslal kamaráda od strejdy co mel zrovna kolem cestu aby se na ni podival a i přes to že prej byla v pěkném stavu tak on i ostatni doma kroutili hlavou proč že chci vyhodit tolik penez za tak staré auto..vždyt za to bych mohl mít o dost mladší oktavku nebo bmw....fuck them all! chtěl jsem si ji vyzkoušet

Nakonec jsem se ale do budějic ani nedostal.. pár kiláků od Hodonína v Břeclavě se objevila jedna černa celica ts a tak jsem se na ni jeden den přijel podívat, druhý den zase ale s kamarádem se zkušenostma, prolezli sme ji, projeli a koncem týdne, v srpnu pár dní před narozeninama už jsem si vezl domů dáreček

byla od prvního majitele, se serviskou a vším pekně doloženým,po běžných investicích.., 120tis. km...celkově mi to auto tak krásně sedlo...lift mě úplně dostal a ja nemohl jinak
nevýhodou č.1 byl ten fakt, že auto nemělo české papíry(vyřízení se ale nakonec ukázalo jako maličkost)
a nevýhodou(nebo výhodou?:D) č.2 bylo že předchozí majitel šel údajně po výkonu a tak nechal instalovat novou sportovní řídící jednotku..(opět vše doloženo i fakturou atd..pro zajimavost 1500e ) díky ní by měl být umocněn i boost od 6tis. otáček
takže jsem auto koupil s udávaným výkonem 188kw.. pravda nebo kec.. popravdě težko říct... ale ať je v ní cokoliv, je jedíná v okolí a je moje... jede skvěle a nic se na ní nepokazilo... pravda... najel jsem tak 3 tisíce ale stejně...
pro jistotu jsem instaloval budiky na tlak a teplotu oleje..
ikdyž jsem tady na fóru už delší dobu a poctivě pročitám, až tímto představením bych vás chtěl všechny pozdravit a doufám že se někdy i potkáme na nějakém srazu