Návrh nových stránek, nové funkce, nové sekce

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Chcete nové stránky?

ano
17
100%
ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 17

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Návrh nových stránek, nové funkce, nové sekce

Příspěvek od Ryba » 24 kvě 2008, 20:45

Po konzultaci s libasem nabízim kompletní pøedìlání stávajících stránek jdm-meeting.cz. De o to, že mi pøijdou momentální stránky nepøehledný a špatnì èitelný(bílej tuènej text na èernym pozadí). Udìlal sem grafickej návrh, jak bych si vzhled stránek pøedstavoval.

Vše co je v návrhu by bylo pak na stránkách, takže tøeba komentáøe ke èlánkùm, výpis nejbližších akcí, auto týdne keré by se vybíralo ze sekce naše auta o kterou tak prosila žabièka:) Fotky v hlavièce by se mohly mìnit, a už tøeba jednou za týden, nebo napøíklad pro každou sekci jiná... Položky v menu nejsou koneèný, to samé levý sloupec. Tady by jste si mohli øíct sami, co by jste na stránkách rádi a co by jste naopak vynechali.

Tak a tady už zmínìnej grafickej návrh:

http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm.png

a tady ukázky s rùznýma fotkama v hlavièce:
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm1.png
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm2.png
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm3.png

Tak, teï de oto jestli se vám bude návrh líbit a jestli by jste takovou zmìnu uvítali.

wibra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wibra » 24 kvě 2008, 20:54

pekny pekny, ale vsude sou HONDY :lol: :lol: :lol: lepsi by tam byli NISSANy :P :P ne, delam si prdel, ten navrh je peknej a me se velice zamlouva

jagy

Příspěvek od jagy » 24 kvě 2008, 21:04

Parada.. moderni styl, prehledny, libivy.. :wink: Mnohem lepsi, nez stavajici. Jen auto tydne.. tolik tech aut tady neni. Takze spis auto mesice?
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 24 kvě 2008, 21:20

Super (nee, že by ty gregyho nebyli hezký) ale tohle se mi moc líbí...a dostali mì obzvl᚝ fotky "skupinová s ATRs v popøedí" a pak pohled do Gregyho motoru 8)

ad auto èehokoliv. Navrhoval bych auto dne :wink: Vždy pøeci nejde o soutìž (teda pokud to chápu dobøe) jen prostì by jeden den mìl nìkdo své auto na hlavní stránce v malém obrázku. Ikdyž by se to tøeba po mìsíci opakovalo (nee ve stejném poøadí), tak myslím, že by to bylo lepší, než to brát vyloženì jako soutìž co je na TF :wink: A pokud jako soutìž, tak auto týdne :wink: V souèasnej dobì je v showroomu témìø 50 aut, takže by to vystaèilo na rok :wink: pøi autu mìsíce by nìkdo èekal 4 roky na zvolení :D:D:D A navíc všichni doufáme v rozrùstající se poèet aut. 8)

2 Ryba: Ty šplhoune jeden :twisted: :twisted: :twisted: Proèpak si dal jako auto týdne Libasovo céro, nooo???? :lol: :lol: :lol: Na druhou stranu je od Tebe šlechetné, že si tam nedal svojí mazdu , to by bylo opravdu trapné (Joke of course) :D

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 24 kvě 2008, 22:00

super, sem rád, že sou zatim kladný ohlasy:)
ad auto týdne: ano, myslel sem to spíše jen jako obrázek týdne kde by bylo auto nìkoho z èlenù na který když by se kliklo tak by se dostal èlovìk na detailní popis.... Takže tak jak to øikal sensei. A asi pravda, že by to mohlo bejt i dennì, dobrej napad.

wibra: samozrejme ze by tam byly fotky vsech moznejch aut, akorat tohle sou vsechno fotky z jdm meetingu a nejak sem fotil skoro samí hondy - asi prirozena deformace:)

jagy

Příspěvek od jagy » 24 kvě 2008, 22:13

ok, muze byt.. proste by tam byl profil, fesacke foto, popis auta, uprav,.. to by slo. 8)
GR Yaris

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 kvě 2008, 22:21

Hodne pekny, souhlasim! Ikdyz bych na autoe tydne, dne, nebo mesice mozna mel vetsi sanci nez na sprintech, tak by to porad nebyla sance velika... :lol:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 25 kvě 2008, 00:16

tak zmena stranek proc ne... ale "nelibi" se mi ze na uvodni strance by byly 2 hondy, precejen nejsme honda club... idealni by bylo, kdyby se obrazek v zahlavi nacital nahodne z nekolika predem danych obrazku, proste ze by pokazde kdyz otevrete web, byl obrazek v hlavicce jiny...

warrior

Příspěvek od warrior » 25 kvě 2008, 07:05

s amigem plne souhlasim!
toyota celica

Omnitec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omnitec » 25 kvě 2008, 08:00

Já si nemùžu pomoct,ale o moc radši èernej design....po veèerech už chodim jen na web,protože když otevøu forum,tak by mi to bílý pozadí vysvítilo oèi...

Já jsem pro menší úpravu Gregyho webu...pøidat ty fotky, auto týdne, možná jinej font...

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 25 kvě 2008, 08:03

Amigo píše:tak zmena stranek proc ne... ale "nelibi" se mi ze na uvodni strance by byly 2 hondy, precejen nejsme honda club... idealni by bylo, kdyby se obrazek v zahlavi nacital nahodne z nekolika predem danych obrazku, proste ze by pokazde kdyz otevrete web, byl obrazek v hlavicce jiny...
však tak je to myslený, obrázek do hlavièky by se naèítal náhodnì, stejnì tak jako auto týdne/dne. to že sou tam teï jenom hondy je jen tím, že jich na jdm srazu bylo asi nejvíc a fotky co by se kompoziènì hodily do hlavièky mì vyšly akorát s hondama...

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 25 kvě 2008, 08:21

V jednej vìci má Omni pravdu. Veèer v pokoji nesvítim a ta bílá barva neni to pravý oøechový. Na druhou stranu, když sem psal ten první pøíspìvek bylo skoro pùl jedenáctý a nìjak extra mì ta bílá barva nevadila....

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 25 kvě 2008, 10:26

Tak koukam ze se tady kujou pikle :-) No muzu vas potesit, uz jsem zacal delat novej design webu, pravda ze ten stavajici me uz omrzel a je to moc jednoduchy, souhlasim s tim ze to chce neco profesionalnejsiho trochu. Ale rad bych zustal spise u tmavsiho designu s bilym fontem rozhodne. Dále bych chtel udelat rozlozeni webu neco ve stylu jak udelal Ryba. Takze uvidim co z toho vyleze, piste zatim sve pripominky, bude se snazit je realizovat

Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 25 kvě 2008, 11:00

jagy píše:Parada.. moderni styl, prehledny, libivy.. :wink: Mnohem lepsi, nez stavajici. Jen auto tydne.. tolik tech aut tady neni. Takze spis auto mesice?
a nebo spise FOTO tydne :wink:
PS: Jsem taky pro tmavsi design

Amigo

Příspěvek od Amigo » 25 kvě 2008, 11:20

ne jednu stranu mate s barvou webu pravdu, je ovsem treba pamatovat na to ze z fyzikalniho hlediska je nemozne zaostrit na nektere barvy soucasne (treba pripad cerveneho pisma na cernem pozadi, atd) takze at budete delat cokoli, porad uvidite pismo rozmazane...
ikdyby se nemenil design stranek, aspon tohle by chtelo fixnout

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 25 kvě 2008, 11:32

Tak sem udìlal eštì tøi barevný varianty pro ty, kterejm se nelíbí hodnì bílí.
zmìnìno pozadí na šedé nebo èerné
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm-bw.png
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm-gw.png

Komplet v èerné
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm-b.png

Ale stojim si za tim, že bílej text na èernym pozadí je 100% ménì èitelnej jak èernej text na bílim pozadí. Lidi sou zvyklí èíst prostì tmavý text na bílim pozadí a asi to má nìjakej dùvod proè se takhle tiskne 99% knih...

Amigo

Příspěvek od Amigo » 25 kvě 2008, 11:36

Ryba píše:Tak sem udìlal eštì tøi barevný varianty pro ty, kterejm se nelíbí hodnì bílí.
zmìnìno pozadí na šedé nebo èerné
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm-gw.png

Komplet v èerné
http://www.rybaak.cz/download/layoutjdm-b.png

Ale stojim si za tim, že bílej text na èernym pozadí je 100% ménì èitelnej jak èernej text na bílim pozadí. Lidi sou zvyklí èíst prostì tmavý text na bílim pozadí a asi to má nìjakej dùvod proè se takhle tiskne 99% knih...
souhlasim s tebou... cerne na bilem je proste osvedcena klasika
ten tmave sedy navrh jeste jde, ale cim vic je to do cerna, tim hure se cte ten cerveny text

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 25 kvě 2008, 11:54

toto je dobrý kompromis myslím, stránky by urèitì ožili, je to dobøe rozvržené, navrhoval bych auto týdne, kde by se tøeba i hlasovalo a na konci roku podle poètu hlasù by se vyhlásilo auto roku JDM webu :-), ale to až by byla vìtší návštìvnost, protože takhle bychom si navzájem jen klikali hlasy, samozøejmì z každé IP jen jednou
jinak k tomu záhlaví, že se tam vyskutují jen Hondy, to se mi taky nezdá samozøejmì, jenže je fakt, že hondistù bylo v Bechyni nejvíc, takže zatím není víc motivù, je potøeba pøilákat víc lidí, to bude mít efekt dál na vìci spojené s webem, návštìvnost na srazech, reklamu atd., a myslím, že tento styl stránek mùže být docela velký kopanec kupøedu
Zajímá mì jak to nakonec dopadne, stávající styl se mi také líbí, nejvíc asi ta hora s tím domem, ten motiv nemá chybu....ovšem nové je nové, nechtìl bych urazit ani jednu stranu, další fakt je ten, že Ryba se nabídl a myslím, že mùžeme oèekávat aktivní web díky èerstvým aktualizacím atd.

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 25 kvě 2008, 12:39

Tak ten první z tìch barevných (ten který se líbí Libasovi jako ideál kompromis) se mí líbí také nejvíc :wink:

Amigo

Příspěvek od Amigo » 25 kvě 2008, 12:40

Sensei Jirka píše:Tak ten první z tìch barevných (ten který se líbí Libasovi jako ideál kompromis) se mí líbí také nejvíc :wink:
souhlas s klukama, me se taky libi nejvic, jen bych mozna nedal cerny okraj, ale dal bych tomu stejnou bravu jako ma lista s menu... mohlo by to pusobit celistvejsim dojmem

Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 25 kvě 2008, 12:59

Me napadlo, ze kdyz je ve foru, naznak toho slunce, tak ze by nebylo spatny to mit i na webu, jednou se mi, si myslim docela povedla, jedna fotecka, tak jestli by jste to tam zkusili :oops:
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 293kg2.jpg

jagy

Příspěvek od jagy » 25 kvě 2008, 13:22

Ja jsem jednoznacne pro prvni design, jak jsou tam tmave barvy a pripadne bily text, tak je to opravdu strasne na cteni.
GR Yaris

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 25 kvě 2008, 14:04

Jeste bych k tomu neco napsal. Pri vzniku tohoto webu jsem puvodne chtel pridat ruzne sekce jako nase auta, vic clanku z ruznych oblasti atd, ale s libasem jsme se dohodli (respektive to bylo jeho pøání) aby na webu byli jen galerie a nejaky plan akci, jinak vse ve foru. Najednou se tu zacina vsechno menit, kazdy by najednou chtel vsechno na webu. Tomu se samozrejme nebranim, taky bych to uvital, to bych kecal kdybych rekl ze ne. Ale jelikoz webove stranky si myslim opravnene jsou muj napad na kterem jsem se s libasem dohodl na prvnim JDM srazu a rovnez domena je moje takze bych se taky rad ujal te planovane zmeny, na ktere uz se mimochodem nejakou dobu pracuje. Samozrejme privitam veskere navrhy a rady k webu co se tyka vzhledu a obsahu.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 25 kvě 2008, 14:25

2 gregy:
-trochu te chapu ze mas tenhle web rad a ze do neho investujes svuj cas a taky penize za domenu... ale precijen pokud mam byt obektivni, tak musim uznat ze web jsi pozvedl z niceho pres predchozi verzi o peknych par levlu do soucasne podoby, ale pokud tu je moznost nechat rybu zase pozvednout web o nejaky ten stupinek vyse, nebranil bych se tomu.
- to co jste s libasem na prvnim jdm srazu dohodli je fajn, nejak se rozhodne muselo zacit a prvni krok byl treba, ale jdeme kupredu. Pribyva clenu a web uz nejakou tu dobu bezi, takze je cas zhodnotit co a jak funguje a co komu vyhovuje, to ze jste si rekli ze vse bude na foru, neznamena ze to tak bude naporad, proste si myslim ze bychom nemeli zkostnatet a trvat mermomoci na tom co bylo dohodnuto v pocatcich a je treba se posunout dopredu
- rybuv layout se mi libi hodne... barevne schema bud bile, nebo pokud touzite tak moc po te tmave, tak v tom pripade ten tmave sedo/cerny
- tvuj layout neni spatny, jeho nejvetsi slabina je ale prave citelnost cerveneho/bileho pisma na cernem pozadi
- pokud na necem pracujes, asi by nebylo marne davat postupne nejake vysledky a nechat cleny pripominkovat, tak aby se web vyvinul do podoby ktera bude sedet vetsine, rozhodne asi neni uplne to prave hodit mezi lidi az hotovou vec

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 kvě 2008, 14:41

Nejlepsi by asi bylo, aby se hlavne vsichni v klidu dohodli! :wink: Rybuv navrh se mi samozrejme libi, je super, ale kdyz to do tedka delal Gregy a za domenu plati, asi by to melo jit pres nej, napr. nejaka forma spoluprace, tak bych to videl ja...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Odpovědět