Pohoda chill, v Brně oběd v indické restauraci (dobrý žraso ), krátká procházka a pak návrat na okruh. Chtěl jsem dát více jízd, ale při zakoupení první jsem se ostýchal brát víc, když jsem nevěděl co auto... No a pak už s křížkem po funuse, takže jen dvě, 14:30 a 17:30. Ono to je docela dobře, turba či válce žerou olej, takže po stintu dolívačka a být jich víc, neměl bych čím mazat Bohužel převodové ústrojí tropí neplechu, čtyřka jde přes zuby ať se snažím jak se snažím, prostě je náladová. Trojka se začíná přidávat... Takže docela prodlevy v řazení, ve výsledku to bude imo kolem 1sec ztráta. Zajetý nej čas v první jízdě 2:39,4 , gumy po stintu předek asi 2,7bar, zadek 2.8 ... Takže ještě musím najít jaké tlaky mi vyhovují atp, velká seznamovačka s technikou věcí okolo, teprve se učím Druhá jízda nižší tlaky ale paradoxně nej čas o 2 sec (!) pomalejší, nicméně více aut a nikdo nic nedával zadara , tudíž těžko říct jak to vlastně u mne je. Plus jsem dával ještě většího bacha na převodovku a hlavně jsem to nechtěl točit do extrémů kvůli mizícímu oleji. No, uvidíme časem, teď stejně bude chvíli klid a bude se dělat, jak pevně doufám, dílna. Potom to rozjedem
Peco, jsem to blbě formuloval, jak jsem uviděl Vette, začalo mi šrotovat, jestli to nejsi náhodou ty a lekl jsem se, abych neudělal nějakou kravinu. Běžně, když kouknu do zrcátka, tak mne nic moc nevyleká, ale tady jak jsem se zamyslel a ztratil koncentraci...
Fajne akce, odnesl jsem si dobrou náladu takže z mé strany vše ok. A pokořen čas v odlehčené BMW plečce s rozdílem hmotnosti cca 600kg a výkonostním rozdílem cca 80hp
Dík za přijetí su rád že jsem se nakonec dokopal k tomu za váma přijet, ale zatím jsem jen potichu obdivoval a užíval atmosféry, no z některých aut mně spadla huba až na zem (300zx a mk3) . Časem sem plánuju taky něčím přispět (zatím stock nb 1.6 takže nic zajímavého ).
k tomu času jen že na 12let staré lisované tmě ve předu, které se vrch od vrchu víc drolily na zadku Nexen 9000 .. Vrchy mě moc bavily ale příště zkusím i okruh, jen to chce pořádné gumy a nějakou tu vteřinku příště snad i uberu
Hezky jste si tu uzili! Ja debil zil z buhvijakeho duvodu (moc prace, takze posledni dobou forum moc nestiham ) v predstave, ze akce je az 19.4. To by se z toho jeden po...
Tak aspon gratulace k peknym casum!
Sevas, po tažkom víkende kedy sme v sobotu ráno prišli z chlastačky o 3:30, potom sme stávali o 6:30 a odchádzali na raceshow pri Levicách som sa tešil na ten vrch, konečne to auto dostávam do ruky, volné jazdy fantázia, Brno je pre mňa zábavnejšie jak Slovakiaring, kde Pondelek idete rovno a Úterek zatáčáte, čiže ma už sa musím priznat začínajú bavit aj okruhy, samozrejme nie jazdit čisto, to som skúšal prvé tri jazdi do vrchu a nič moc, S2k má na tých AD08 neskutočne čitatelnú hranu a to ma bude asi bavit dlhodobejšie, lebo to neni zrovna lahké. Potom som mal čerstvé EBC a bluestuffy platničky a brzdí to neskutočne, stále brzdím skoro, inak sa divím, že nikoho nenapadlo investovat do transpondérov jak to majú na ringu, bolo by po problémoch a meralo by mi to aj volné jazdy.
Mám to do Brna docela kus cesty, takže sem vyrazil už někdy kolem 5 ráno abych byl na 8 na místě
Už při příjezdu mě trošku zarazila zmatenost orgnizátorů, ale to nemá smysl řešit.
Za chvíli se na místě začali objevovat známé tváře, pro některý bylo evidentně překvapení, že "ten blázen zase přijel na druhou stranu republiky"
Každopádně k věci. Brno pro mě byla velká neznámá, protože jsem tu na dromu v životě nebyl, takže sem vůbec nevěděl co od trati očekávat a fakticky mě přakvapilo, jakej krpál to byl dolu ke startu závodů do vrchu, to se fakt z různejch fotek nebo videí nezdá. Začali sme teda jezdit vrchy a hned v první jízdě sem si malinko šáhnul i mimo trať Co byla další věc, kterou sem trošku nepochopil bylo umístění cílový fotobuňky takříkajíc přímo na ráně z výjezdu ze zatáčky. Celkem jsem stih zajet 6 jízd (z toho 4 korektně změřený) poslední jízda, kterou mě pořadatelé posunuli do závratných výšin pořadí jsem ve skutečnosti zajel za cca 1:33.4. Nejrychlejší jsem opravdu měl předposlední jízdu za 1:32.027.
Opravdu sem byl celkem překvapenej, když se ke mě průběžně dostávalo info, že jsem ve skupině do 2500ccm na prvním místě
Potom jsem ještě na trať vyrazil do volné jízdy číslo 2, která překvapivě z mojeho pohlednu nebyla nijak extra přecpaná autama jak pár lidí okolo předpovídalo. Několik aut sem dojel já několik aut dojelo mě, ale jak sem zvyklej z Mostu na silnej provoz, taky tady celkem klídek
Tahle volná jízda bylo vlastně poprvé, co sem trať jel ve správném směru, předtím jen ty vrchy v protisměru takže sem nečekal, žádnej super čas. Nakonec bylo nejrychlejší 3. kolo za 2:47.38 což beru jako ok na první zkušenost s tratí
Video z volné jízdy č.2 (14:30-14:55):
Abych toho neměl na neděli málo, tak sem po vyhlášní výsledků závodů skočil do auta a rychle jel ještě do Prahy abych stihl jeden Mazdasraz Cesta ok až na 10km kolonu před Prahou, takže sem z toho srazu stih jenom konec, ale aspoň něco, domu sem dorazil asi v 10 večer a za chvíli padnul jako mrtvola
Celkovej výčet dne: 750km, 1pohár, zadní destičky na škvarek, jedna výbojka v xenonu ko a pneu eště jakštakš přežívaj. Takže takovej normální víkend
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Zhodnocení akce z mého pohledu..: Při prvním pokusu do vrchu se mě stala z auta ekologická katastrofa, protože jsem si nacucal do sání olej i přes catch tank když jsem dlouho držel točky do kopce... takže byli za mnou cloudy, že jsem si říkal, že je konec.. tak jsem vylil oil catch tank a na druhý pokus jsem ještě po startu stejně nacucal zbytek a opět zajel hovno čas... ovšem 3.-5. pokus jsem zajel čas 1:30:352 a vše už fungovalo jak mělo!
Ve svý kategorii 9. místo... přitom kdybych se přihlásil do vyšších (2500ccm3 nebo 3000ccm2) tak jsem skončil první, respektive druhý... holt v kategorii 2000ccm3 se jezdí bomby!
Celkově 37. z 83.... ovšem organizace AMD Brno stála za tak velký hovno, až to hezký není.. nic se nestíhalo.. ve všem byl chaos.. a jako třešničku na dortu mě na výsledkách přejmenovali na Pavla Tichého pitomci! Hlavně to rozdělení do kubatur bych nekomentoval... )
Volná jízda už pak proběhla klasicky na plný pecky a vše fungovalo taky jak mělo.. Federal 595 RS-R se osvědčily.. na okruhový full slick však i tak ztrácí v průměru cca. 3 sekundy na kolo..ale zase jsou veselejší v zatáčce. Best lap tentokráte jen 2:45:002. Motor mám pocit mě taky začíná poslední dobou více omezovat co se týče max. otáček.. Tentokráte už jsem musel kvůli oleje stanovit limit pod 8k ot.
Onboardy:
Volná jízda 15:30 až 15:55
Nejrychlejší stint do vrchu
Pár těch přepalů do přetáčivosti na volné jízdě.. holt Federaly nejsou to co full track slicky
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
Peca píše:Tak asi záleží na variantě SK Ringu, ale jakožto domácí to samozřejmě rád slyším
Ještě ses nepochlubil s časem, dovolím si tipnout 2:34-2:36
Serus, ani var.5 ma tak nebaví, čas som nemeral, nemám rád dotykové telefóny a v tablete nemám tú aplikáciu, normálne okruhy majú transpondery, účel jazdy bol full fun factor!
jančo: bohužel Brno je v tomhle kapánek pozadu, snaží se dělat akce pro masy ale žádný prvek není dotažený do konce. Další problém (pro nás autaře) je orientace na moto..
Taky mám nějaké videjko: Jelikož mi ale selhala nevím proč kamera do auta, natočilo to jen 12minut jízdy a to nejlepší samozřejmě ne. Ale kámoš co jel zamnou taky točil, tak něco málo sestříhal
Peca píše:jančo: bohužel Brno je v tomhle kapánek pozadu, snaží se dělat akce pro masy ale žádný prvek není dotažený do konce. Další problém (pro nás autaře) je orientace na moto..
ono je to taky tim ze aut prijede na akci 10-20 ale motororek prijede 100
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Ahoj,taky sem dám video. Jel sem 4 a 6 jízdu. V první jízdě sám , trošku sem se ještě učil s pokrácenou převodovkou . Nejlepší čas v tom provozu 2:37.7 https://www.youtube.com/watch?v=8rlEb4bXCMY a druhá jízda se spolujezdem a menší závod proti polskému ek9 k20 https://www.youtube.com/watch?v=U2tmGm5IQGg . Za mě spokopjenost, Auto fungovalo perfektně. Jo pneu byli slick Matador D15 staré a z pulky sjeté ,ale pořád to funguje.