Vsak si to vavris urcite stavel jen pro sebe (jokeMattyno píše:Vavris si tu projížďku dával, jde vidět, že to tam zná a má tu mx5 v ruce. Příští sraz dáme na sněhu
Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Nissan Primera - VEcko fplynu
vlezl nevlezl, reklamace se neberou 
Focus RS 2.0T, #1121 / 4501
presne tak 
celica super cas na kratke
docela skok
celica super cas na kratke
93´Rx-7 FD
speedy_s : mám HSD TT tuším že jsou 6/4 auto mám jako daily takže jsem nic tužšího nechtěl, musím stejně nahoru mám ramena ve špatných úhlech i přesto že jsem dával vyšší čepy :/
Vavris : no trochu jsem pořezal bočnice na pneu sedřel barvu z podběhů a ohnul lemy na blatnících, na přímém slalomu celkem jo, ale když se přejíždělo na druhou stranu nebo otáčelo tak jsem pokaždé brzdil zatíženým kolem o kastli a lemy takže se to nedalo ani ovládat a trhalo volant z ruky
jinač dík za to, že si mě hezky povodil je neuvěřitelné, co ta malá mrcha dokáže v zatáčkách, měl jsem co dělat abych v nich udržel krok, budu to tam muset trochu najezdit
Sakul: ani nevím že jsem některý s těch měřených dojel
Vavris : no trochu jsem pořezal bočnice na pneu sedřel barvu z podběhů a ohnul lemy na blatnících, na přímém slalomu celkem jo, ale když se přejíždělo na druhou stranu nebo otáčelo tak jsem pokaždé brzdil zatíženým kolem o kastli a lemy takže se to nedalo ani ovládat a trhalo volant z ruky
jinač dík za to, že si mě hezky povodil je neuvěřitelné, co ta malá mrcha dokáže v zatáčkách, měl jsem co dělat abych v nich udržel krok, budu to tam muset trochu najezdit
Sakul: ani nevím že jsem některý s těch měřených dojel
RS13
Projížďka fajn, akorát byl zoufale hustý provoz a já byl dost připosraný z vlhkosti a absence zadních gum - čímžto bych se rád omluvil Tomkovi, že mu do kopce na Bílou zacláněla v cestě nějaká Miata. Chce to příští rok vyrazit někdy přes týden k večeru, anebo o víkendu ráno... Obzvlášť kolem Šance je to na hovno, když člověk dojede Felicii, tak ji s trcohou smůly předjede až v Hamrech 
sakul: Tomek si na sebe sám ušil bič, úplně původně měl pneu nastavené tak, že mu málem nevyšel rejd - 2x jsme to rozšiřovli
Příště by to chtělo nastavět spíš nějaký skid pad než slalom... a odbrousit ty zbytky plotu...
alex: Aha, možná společně se zvednutím by pomoh ještě tužší stabík... Ale z toho přímého slalomu jsem měl vážně pocit, že autu se do zatáček vyloženě chce a funguje tak, jak bych si od lehké zadokolky představoval.
sakul: Tomek si na sebe sám ušil bič, úplně původně měl pneu nastavené tak, že mu málem nevyšel rejd - 2x jsme to rozšiřovli
alex: Aha, možná společně se zvednutím by pomoh ještě tužší stabík... Ale z toho přímého slalomu jsem měl vážně pocit, že autu se do zatáček vyloženě chce a funguje tak, jak bych si od lehké zadokolky představoval.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Vavris píše:Projížďka fajn, akorát byl zoufale hustý provoz a já byl dost připosraný z vlhkosti a absence zadních gum - čímžto bych se rád omluvil Tomkovi, že mu do kopce na Bílou zacláněla v cestě nějaká Miata. Chce to příští rok vyrazit někdy přes týden k večeru, anebo o víkendu ráno... Obzvlášť kolem Šance je to na hovno, když člověk dojede Felicii, tak ji s trcohou smůly předjede až v Hamrech
sakul: Tomek si na sebe sám ušil bič, úplně původně měl pneu nastavené tak, že mu málem nevyšel rejd - 2x jsme to rozšiřovliPříště by to chtělo nastavět spíš nějaký skid pad než slalom... a odbrousit ty zbytky plotu...
Bohuzel muj pripad
Na pristi sraz, mi to snad uz nebude varit a vezmu pro jistotu plnou
diky vsem za ucast a organizaci srazu, konecne mi to vyslo, ze jsem byl v OV tak jsem po x mesicich i vyjel provetrat auto...s fwd jsou tyhle male slalomy vzdy utrpeni, ale neda se nic delat 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
vavris a infiniti jsou vazne skromni chlapci 
Focus RS 2.0T, #1121 / 4501
Na té krátké si kluci teprve zahřívali gumy a chystali se na dlouhouMeTaN píše:presne tak
celica super cas na kratkedocela skok
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
právěže docela masakr, jak se ta jeden a půl tunka protahovala takovou kozí dráhou...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Taky jsem si pěkně mákl abych ten tank v malé rychlosti navedl správným směrem. Za to ty sis to spletl v jednom kole s drift showVavris píše:právěže docela masakr, jak se ta jeden a půl tunka protahovala takovou kozí dráhou...
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
A Vavris masakr
damn... budu muset více trénovat a méně blbnout 
MX-5 NB 1.8, LSD, 1999, http://mx-5.biz/viewtopic.php?f=19&t=663
ale hovnajs, řídím jak tatar, nevím co furt všichni máte...
Koukám Tome (Vavris) že jsi je zavedl na kopec? To je dobře, jen ať je nás více, rád bych někdy porovnal nějakou rychlejší předokolku s mx-5. Ani né tak do toho kopce
, ale od šance po bílou bych fakt chtěl vidět jak by to dopadlo!! No nic, já už spím (mazda), takže zase někdy v dubnu. A to už bude čtyřklapka a snad svody a ještě možná pár drobností jako třebu ecu 
Hehe, myslím, že bys nebyl brzda 
No nevím s mými "90" koníky v plné polní si myslím že bymi focus, supra, celda, integra, SX, asi ujeli. Ale pokud píšeš že bych nebyl brzda, tak bych rád na jaře přeci jen to srovnání podniklVavris píše:Hehe, myslím, že bys nebyl brzda
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak ale musim videt a slyset v akciMiata píše:to už bude čtyřklapka a snad svody a ještě možná pár drobností jako třebu ecu
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
[/quote]
Tak to pak ale musim videt a slyset v akci
[/quote]
Uslyšíš a uvidíš v akci 90 mazdích plnokrevníků. Jinak čtyřklapku už mám doma, jen přečkat zimu a někdy v únoru začít dávat dohromady. Chci to dělat při jednom i ty svody a možná Megasquirt ecu.
Tak to pak ale musim videt a slyset v akci
Uslyšíš a uvidíš v akci 90 mazdích plnokrevníků. Jinak čtyřklapku už mám doma, jen přečkat zimu a někdy v únoru začít dávat dohromady. Chci to dělat při jednom i ty svody a možná Megasquirt ecu.
jen s klapkou a výfukem se na 120 nedostane 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Lanin: Koně nějak neřeším. Jestli to přidá se svody 5 koní tak budu rád. Je mi to jedno. Vavris by ti mohl vyprávět jak jezdí 90k... Každopádně tvoje slova zní jak by jsi mě snad chtě vyzvat na souboj
No dobrá!
Osobně neřeším jak auto startuje z 0-100, je spousta aut co mi zmizí, ale jakmile se objeví zatáčky, tak nejde o výkon...
No...nechci pichat do vosiho hnizda, ale to taky neni uplne podle me pravda...at muze miata (ci jakekoli jine auto) sedet jak chce, na normalnim okruhu typu most/brno nema bez vykonu sanci. Nebo staci treba 0,5-1 km prudsi stoupani a 2x vykonnejsi auto ujede o deset pendolin. Tim jenom chci rict, ze vykon/grip/brzdy by meli byt aspon trosku v rovnovaze...Miata píše:Osobně neřeším jak auto startuje z 0-100, je spousta aut co mi zmizí, ale jakmile se objeví zatáčky, tak nejde o výkon...
Stavet auto na grip bez vykonu je asi stejne jako stavit nejakou 500ps bestii bez brzd...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Infinity: nejezdím na okruh
jezdím po klasických zapadlých okreskách v horách, které dokonale znám a to je můj revír
Jasně že na okruhu budu v prdeli, ale chtěl jsem tím říct že nejde jen o výkon a zrychlení v přímce. Dnes je spousta "rychlých" řidičů se 180k TDI, který jedou vocpodu a mají přední náhon a tyhle auta se prostě nemůžou rovnat na zatočené silnici s mojí MX-5.
Tak co? Kdy uděláme Mošnov? Mám nějaké gumy z loňska, které potřebujou umřít 
Ja bych zas mohl prijet jen jako divak a casomeric.

PS: Jestli zas nekde budete chtit jet, reknete to predem a ja naberu alespon plnou.
PS: Jestli zas nekde budete chtit jet, reknete to predem a ja naberu alespon plnou.