Formule 1

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Amigo

Příspěvek od Amigo » 04 lis 2008, 19:28

riderhenry píše:Nezlob te se na me, ale tady ty "strategicky" manevry v ramci F1 me vylozene vytaci. To se zavodama fakt nema nic spolecnyho...
presne tak, mrda me kdyz se pravidla dovysvetluji a upresnuji az kdyz se to hodi, kdyz se body rozdavaji az po zavode u stolu atd... porad vidim v potrestani Hamiltona podraz, takze uz jen proto aby bylo spravedlnosti ucineno zadost jsem rad ze vyhral hamilton, ikdyz ja mu fandil od zacatku

jagy

Příspěvek od jagy » 04 lis 2008, 19:32

Ja jsem fandil Schumimu.. kolikatej dojel? :D
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 lis 2008, 22:32

Sveho casu jsem fandil Hakinanovi, nebo jak se jmenoval... :P
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 04 lis 2008, 22:41

riderhenry píše:Sveho casu jsem fandil Hakinanovi, nebo jak se jmenoval... :P
jooo mikovy sem taky dycky fandil...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 lis 2008, 22:47

V te dobe se to ale projevovalo tak, ze jsem mel jeho auto na Tyco autodraze... :lol: Holt jsem jeste mlaaaad. :oops:

Davidoff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidoff » 04 lis 2008, 22:58

riderhenry píše:Sveho casu jsem fandil Hakinanovi, nebo jak se jmenoval... :P
jj Mika Hakinnen byl frajer s velkym F :wink: ¨pamatuju si nejednu hadku u nas doma :twisted: mama a ja McLaren a otec s bratrem Ferrari :D to bych vam pral videt :lol: :lol:
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 04 lis 2008, 22:59

Davidoff píše: jj Mika Hakinnen byl frajer s velkym F :wink: ¨pamatuju si nejednu hadku u nas doma :twisted: mama a ja McLaren a otec s bratrem Ferrari :D to bych vam pral videt :lol: :lol:
hehe :lol:

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 04 lis 2008, 23:00

tywe lidi...nevim kdo na to nekoukal...koukali jste na opakovane zabery na netu? asi ne co. byt tam takovej Sato nebo Montoya tak H a V by tak lehce nepustil ani kdyby mel praskle 4 gumy. A zrovna posledni kolo, v poslednim sektoru (resp zatacce,ze) byla stopa uz temer sucha, takze kdyby jel jako zavodnik a ne jako bagr, co vytahuje formule z kacirku, tak si to 4te misto udrzi. proste by najel do stopy (tim by neumoznil predjeti) a na rovince by ho nikdo nedohnal...:roll: jenze on uvidi za sebou H a v a vyjede skoro na travu aby ho predjeli...copak je to zavodeni?

Nechci branit ferrari, uz hned jsem rekl, ze si to projeli sami, massa by si to zaslouzil vice a blabla, ale vykon glocka v posledni zatace mi prisel naprosto nazavodni.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 lis 2008, 23:01

No otec taky musel vzdycky Shumachera, bratr taky, akorat mladsiho... 8)

Davidoff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidoff » 04 lis 2008, 23:13

infinity píše:tywe lidi....
jak rikas ferrari si za to muze samo, a at uz to s Glockem bylo jakkoliv tak se to stejne nedozvime :wink:
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]

Nio

Příspěvek od Nio » 05 lis 2008, 07:04

Fandím Toyotì ale sklamali-neschopnost týmu-vèetnì jezdcù mi fakt trhá nervy.Prakticky jsem letos nevidìl ani jeden závod-není se na co dívat-furt to samý dokola.Toyota je jeden z nejvíce investujících týmù ale výsledky žádný-podle mýho by se mìli vìnovat radìji rally-to jim vždy šlo a byli jednièky-dnes sláva znaèky zaniká jak v rally tak i v F1.Škoda
[url=http://toyoty.nolimit.cz/]stránky o mé Karolínce zde[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=mXEXakVNiuY]a nìjaký videiko tu[/url]
MADE IN JAPAN-žádný sOpel od sousedù
EPC: http://www.repart.ru/_pages/toyota/

Amigo

Příspěvek od Amigo » 05 lis 2008, 10:37

infinity píše:tywe lidi...nevim kdo na to nekoukal...koukali jste na opakovane zabery na netu? asi ne co. byt tam takovej Sato nebo Montoya tak H a V by tak lehce nepustil ani kdyby mel praskle 4 gumy. A zrovna posledni kolo, v poslednim sektoru (resp zatacce,ze) byla stopa uz temer sucha, takze kdyby jel jako zavodnik a ne jako bagr, co vytahuje formule z kacirku, tak si to 4te misto udrzi. proste by najel do stopy (tim by neumoznil predjeti) a na rovince by ho nikdo nedohnal...:roll: jenze on uvidi za sebou H a v a vyjede skoro na travu aby ho predjeli...copak je to zavodeni?
tak to jsou teda argumenty... Vzpomen si jak pri nejakem predchozim zavode zaclo uplne na konci prset a jak tam nekdo (tusim s toyotou co prezul na mokro a ostatni dojizdeli na slickach) predjel v poslednim kole 4 (nebo tak nejak) formule... to taky bylo urcite fingovane a vsichni mu uhybali do kacirku ze?
A ze v poslesnich zatackach byla temer sucha stopa... tyvole to je zas co jako? se podivej jak tancily formule v Sennovych esickach... tam byla taky "temer" sucha stopa a kolik formulek tam udelalo hodiny, nebo aspon dostalo smyk?
dalsi vec je ze kdyz se slickem jedes po mokru, tak nejenze na picu odvadi vodu, ale taky ta guma schladne, takze potom chvili trva nez tomu muzes nalozit kdyz je povrch zase suchy...
infinity píše:copak je to zavodeni?
aspon se to odehrava na trati, zato ferrari rado "zavodi" i u stolu s FIA... a to uz je ultra hnus velebnosti!
infinity píše:Nechci branit ferrari, ...
nechces, ale branis je :-)

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 06 lis 2008, 18:26

Davidoff píše: jak rikas ferrari si za to muze samo, a at uz to s Glockem bylo jakkoliv tak se to stejne nedozvime :wink:
uzavrel bych to tim, ze si to meli pohlidat a nenechat ztratu 7bodu na posledni zavod :wink:
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Amigo

Příspěvek od Amigo » 06 lis 2008, 19:00

infinity píše: uzavrel bych to tim, ze si to meli pohlidat a nenechat ztratu 7bodu na posledni zavod :wink:
ja bych dodal alternativni konec: nebyt FIA tak v poslednim zavode nemelo ferrari o titul mistra sveta vubec sanci bojovat... precejen mame demokracii a lide jsou radi kdyz si muzou vybrat to co jim vyhovuje 8)

Odpovědět