Svody na MX5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak vkladam jenom prubezne info (kdyby nekdo resil podobny problem a tuhle diskuzi cetl) - clovek co stavy vyfuky kousek od Vyskova (kontakt mam) ma same dobre reference (dva kamaradi co jezdi vrchy mi dali kontakt na kluka, co stavi hodne dobry systemy a kdyz jsem cislo vytocil, zjistil sem, ze je to jedna a ta sama osoba, jaka se tady probirala...
), nerez system je schopnej postavit do 20 000, zeleznej s pochromovanim vyjde na takovych cca 10 000 - 15 000. Vsechno to dela sam, takze by to mohlo byt poctivy... Na prelomu zari a rijna by se na tom melo zacit pracovat.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
je to komplet, se svody. Kdyz prijedes s autem, ktery nezna, tak nakresli navrh. Tlumis bud udela na zakazku, nebo nejaky doporuci. Nicmene cena je za komplet od motoru az po tlumic. Mela by to byt relativne legalni (s katem). Urcite pred upravou zajdu na brzdu (zadny vykon negarantuje, ale chci mit zmereny vykon serioveho auta, abych pak mohl porovnavat, a tady v Brne to stoji max. 500). Doporucili mi ho kamaradi, tak by to nemel byt zadnej amater.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
slusna cena, ja to mam urobene, ale do buducna (auto nevzdryi navzdy) sa taky kontakt moze zist, posli mi ho prosim cez PMriderhenry píše:je to komplet, se svody. Kdyz prijedes s autem, ktery nezna, tak nakresli navrh. Tlumis bud udela na zakazku, nebo nejaky doporuci. Nicmene cena je za komplet od motoru az po tlumic. Mela by to byt relativne legalni (s katem). Urcite pred upravou zajdu na brzdu (zadny vykon negarantuje, ale chci mit zmereny vykon serioveho auta, abych pak mohl porovnavat, a tady v Brne to stoji max. 500). Doporucili mi ho kamaradi, tak by to nemel byt zadnej amater.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: