willy2.0 podruhé - CTR vs Clio

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 05 lis 2009, 20:03

Pavel260 píše:to ja nedokazu dostat ani z mx5ky a klidne to reknu
Pavle, tady na tom foru asi hodnì málo lidí dokáže ze svého auta dostat maximum. Takže jsme máèka a nuly a asi to musíme prodat a jezdit ve Fóbii 1.2 HTP....jo ještì nìjakou rádiofku a tašky k temu a plato vajec dozadu.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 05 lis 2009, 20:04

tak ja to taky klidne priznam, ale i tak by me urcite bavilo ridit i mnohem silnejsi auta, rekneme S2000, ktera je mnohem narocnejsi atd.

Michelin: Ja si myslim, ze o Willym jsem si tu uz udelali vsichni obrazek sami. Mozna ho znas "jinak", ale tady fakt psal obcas strasne kraviny (to, ze pise dost nesrozumitelne atd. mi az tak nevadi - kazdemu neco nejde...).
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 05 lis 2009, 20:10

tak sem si ten sloh precet a je videt ze vecina z vas to necetla, protoze tam clio do nebe rozhodne nevyzdvihuje...

Jinak nechapu proc by mel willy dostat ban, zrovna ted na nikoho neutocil nikoho neurazel...
piss factory

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 05 lis 2009, 20:13

Jasne ja tu nejsem tak dlouho, takze nevim co tady provedl nebo ne. ;)
Taky si myslim ze az tak moc mistr sveta neni, potoze kdyz clovek o sobe napise: "opravdu dobrého jezdce(mùj pøipad)at vám ukáže jak na to..." tak to vetsinou dost brzo osklive zahodi.
Ale zase hodne veci co rika je pravda...
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 05 lis 2009, 20:27

tak ja ted nekomentuju primo tenhle ten konkretni prispevek, ale spis ty predchozi... A asi se nikdo nemuze divit, ze to nema nikdo chut cist - nejde az tak o tu delku, ale spis o cetnost tak dlouhych prispevku, ktere jsou casto opravdu o nicem...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 05 lis 2009, 20:37

Obrázek
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 05 lis 2009, 20:58

Michelin píše:Taky si myslim ze az tak moc mistr sveta neni, potoze kdyz clovek o sobe napise: "opravdu dobrého jezdce(mùj pøipad)at vám ukáže jak na to..." tak to vetsinou dost brzo osklive zahodi.
Což se taky stalo. Willy zrušil své CTR 7g, které do té doby do nebes vynášel (dùkazem budiž pøíspìvky na typer.cz). Od té doby je milovník Clia. Ony vùbec willy-thready na typer.cz jsou velmi výživné.

jagy

Příspěvek od jagy » 05 lis 2009, 21:12

Michelin píše:Majitel CTR si z toho mohl vzit to ze jeho auto je hrozne prijemne ovladatelne na limitu a podvozek ho podrzi i kdyz udela blbost. atd. kdo chce psa bit, bic si vzdycky najde. Nebo tak nejak se to pise :lol:
Zacit u sebe: hmm no jak to napsat. Podle me 90% procent lidi nikdy nedokaze vyuzit potencial, ktery mu auto nabidne. Takze trenovat, trenovat, trenovat.
Ja to ale nechapu, proc by mel majitel CTR cist takovy sloh? On asi z nejakeho duvodu to CTR koupil, ma urcite plany a neco si o tom nastudoval sam. Nejake srovnani muze Willy preci dat do pokecu a nedavat to do tematu o CTR, ktere bigjohn zakoupil.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 21:12

[quote="Michelin"]Jasne ja tu nejsem tak dlouho, takze nevim co tady provedl nebo ne. ;)
Taky si myslim ze az tak moc mistr sveta neni, potoze kdyz clovek o sobe napise: "opravdu dobrého jezdce(mùj pøipad)at vám ukáže jak na to..." tak to vetsinou dost brzo osklive zahodi.
Ale zase hodne veci co rika je pravda...[/quote

Chlapáku pøeèti si tu vìtu ještì jednou...tím jezdcem sem nebyl já,psal sem,aby vám to ukázal nìkdo kdo umí,jezdí závody,u mì to byl bývalý mistr republiky v pøedokolkách(Clio Wiliams,Maxi"!a Megane Maxi")...NE JÁ PROBOHA.
A pøesnì jak si napsal a co sem napsal i já, trénovat trénovat trénovat a na nic si nehrajme a neøešme šponování výkonù...
Hlavnì zaèít u sebe!
pak kdo je tady namistrovanej...já ne,necejtím to tak,pokoru mám velkou a kéž bych umìl nìkdy aspon,jako ten vysloužilej skorodùchodce,kterej mì tehdy povodil nádhernì
Jinak opìt mi pøijde úsmìvné,že mám velebit Clio,proboha obì auta sou top,bud to ètìte nebo...ale nepøekrucovat a hledat hùl na mì!:))
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 05 lis 2009, 21:34, celkem upraveno 1 x.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 21:21

ondrascz píše: Což se taky stalo. Willy zrušil své CTR 7g, které do té doby do nebes vynášel (dùkazem budiž pøíspìvky na typer.cz). Od té doby je milovník Clia. Ony vùbec willy-thready na typer.cz jsou velmi výživné.
To mr.Ondráš
Potrefená husièka se ozvala:-)Nevelebím,nepøekrucuj,tohle se mi hroznì líbí...Hele nehodlám se hádat,vypsal sem nìco co si o tìch autech myslím,tak sem to mìl dát do pokecu(bohužel sem moc nechodím,tak jednou za mìsíc)takže se omlouvám,že mì hned nedošlo,že to nemùžu hodit prostì kamkoliv,myslel sem,že zadebatujem...Jako kdyby to mìlo tady extra øád,tak prosím,nemusíte hned hlásit.Nemusíte vyhrožovat Banem"...staèí to øíct normálnì,bez urážek a posmìškù.
Znovu øíkám,to co sem v tom dlouhým slohu popsal a vypsal,kdo chce holdovat týhle koncepci a chce jedno z tìchto top aut,je tam myslím si,hodnì zajímavýho...kdo není ještì v obraze,bude tøeba èasem,ale není dùvod urážet...tak na to prostì nereaguju ne.
Ondraši,proè.Prostì ješitnost.
Hele sem nohama na zemi,nìco málo sem pochytil...poslední tøi roky se vozím v tìhlech autech,málokomu se povede mít Sporta a CTR,vydøel sem si na to,pøítelka mì podporuje v tomhle,sem normální kluk...když chci a mám tyhle cenìný zkušenosti,chci je nìkomu pøedat,at si udìlá další èlovìk nìjakej obraz at ví s èím poèítat.
Neèekal sem,že místo toho narazím na posmìšky a urážení...upøímnì tohle nechápu a nepochopím.Ale naštestí sou i vyjímky a když kritiku,tak vìcnou...není problém,víc hlav víc ví.Ale žádný posmìšky apod.tohle dìlaj dìti.
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 05 lis 2009, 21:43, celkem upraveno 3 x.

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 05 lis 2009, 21:23

Jo takhle :lol: tak to sem blbe pochopil... :oops:
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 21:39

ondrascz píše: Což se taky stalo. Willy zrušil své CTR 7g, které do té doby do nebes vynášel (dùkazem budiž pøíspìvky na typer.cz). Od té doby je milovník Clia. Ony vùbec willy-thready na typer.cz jsou velmi výživné.
Jinak tì ještì poprosím èlovíèku,já své auto nezrušil,když nevíš jak to bylo proboha mlè!mlè!
nikomu nepøeju,aby mìl takovou smùlu a usnul v autì za 300tis,v autì který miluje a ve chvíly kdy procitne potká ještì auto,který ujede.Našla mì paní v bezvìdomí,navíc sem se nepásal,jel sem pomalu...vedle na Recaru sem mìl drahej notebok a foták,dohromady za nemalou èástku pro mì,nebyl dùvod ject rychle a navíc nikdy nehoním auto studený
bylo ráno,naspal sem cca 3hod a prostì usnul.Tak tì prosím mlè.mlè,ty ani nevíš jak smutnì sem o to auto pøišel,nikomu tohle nepøeju.Nejsem povoláním syn,takže znova od zaèátku vše.víš pane
to je šílený,kolik se najde zlomyslnejch lidí na tìch forech
opravdu to nemá cenu psát nìkam!

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 05 lis 2009, 21:48

willy2.0 píše:To mr.Ondráš - Potrefená husièka se ozvala:-)
Skuteènì? Dovedeš mi vysvìtlit èím jsem potrefen?
willy2.0 píše:Ondraši,proè.Prostì ješitnost.
Proè co? Na co se mì vlastnì ptáš? Obtížnì dekoduji tvá sdìlení
willy2.0 píše:takovou smùlu a usnul v autì za 300tis,v autì který miluje a ve chvíly kdy procitne potká ještì auto,který ujede
Ano, tato mìstské legenda bude typer scénu bavit ještì hodnì dlouho
willy2.0 píše:navíc sem se nepásal
správnì, to überšofér nemusí

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 21:56

[quote="Michelin"]Jo takhle :lol: tak to sem blbe pochopil... :oops:[/quo

V pohodì,o nic nejde.
Jde prostì o to,že sem neutrální.
Že tady se všichni modlej k japoncùm...web je JDM,ale proè se na tomhle zarazit",nepøijmout jinej názor,pohled?....chápu sou to skvìlá a neobyèejná auta,nìkteré sou vìtšinou top ve svý tøídì...a je jasný že s renaultem tady narazím,s tím do toho jdu.ale proè mít pøedsudky,hanit nìco co sem nevyzkoušel a navíc auto které je až moc dobré ve své tøídì,ne li nejlepší asi...
CTR patøí k top pøedokolkám,ale nemodlím se k nìmu,stejnì jako ke Cliu.
Beru to jako dvì top auta.
Nad nì není do dvou litrù.Clio beru jako krále je to celek" k nìmu teprv beru konkurenta který mu sekunduje a má jakoby v nìèem navrch a v nìèem strádá,je malièko nevyvážený ale pøitom furt super...CTR".
Ne CTR není top pro mì(není to celek)ale dá se to vylepšit naštestí byz za peníze jak jinak"...Je to furt,ale top pøedokolka(lepší než zbytek pseudo sport.pøedokol...furt lepší než Golf GTI,MPS mazda apod.) a vyhovovala by mi jako závodnièka a bude zas jednou...tam patøí,na rally a kopce...
Vím jaké výhody,nevýhody maj obì auta,co od nich èekat
A o tom byl ten sloh a jestli pak se tohle doètete,na hondaclubu,typer...nedoètete.Budou si stát za svým.Budou pøesvìdèený o své pravdì,o tom k èemu se modlej.
Moje pravda jakou sem vám nabídl je,že nemám vyhranìné jedno auto,že sou dvì vlastnì je jich víc...nepohrdu klidnì Hyundaiem nebo Citroenem,když udìlaj auto který funguje!!!
Obì auta sou skvìlá a každé se hodí na trošku nìco jinýho.
Chápete?
Chtìl sem,aby bylo jasný,že když chce nìkdo hodnì rychlou a upovídanou pøedokolku,dobrej pomìr zábavy a výkonu,volí Clio
Když chce nìkdo spíš závodnièku a smíøí se s vyšší cenou a cenama za úpravy,bude CTR skvìlou volbou a opìt ti to vše vrátí" a budeš spokojenej....protože víš,že lepší to bejt nemùže:)
Kdo tvrdí,že velebím Renault a mám psát na renault,neète moje pøíspìvky.
A chce jen urážet nesmyslnì.
Michelin a Ryba sou tady zatí jediný,kdo tohle pochopily...Nikdo nestojí o to,když jde s kùží na trh,aby ho nìkdo urážel takhle...mám jiný názory,ale sem na to sakra hrdej...
...
Mám spoustu testù asi 40kg od roku 00...speedy,autocary...
nechtìl sem vìøit tomu,jak v nich kritizujou CTR nìkdy,musím øíct až pozdìji,kdy ho hodnì zaèli srovnávat s Cliem....
Já na nìm nenašel až tolik chyb který by mì vedli ke zjištení,že Clio je úplnej král(tohle doslova vždy napsali a chápu to svým zpùsobem maj pravdu,ale nebudu tohle tvrdit...prostì jejich nadšení plyne z toho,že je to celek,špièka auto na okrsky...Ale pro mì má kouzlo i CTR protože je to prostì zase fajn a lepší auto na závodìní",má potenciál moc pro mì a bude vždycky prostì malinko rychlejší).
...CTR je sice nekomunikativní a není dobrý na okrsky až tak(podvozek),ale je to skvìlý auto na závody prostì.Skvìlý.
Obì auta mám rád.Jedno,nebo obì si za èas postupnì zas koupím a moc se na to tìším,moc si ty auta užiju,obì sou vyjímeèný moc,zbytek tøídy je prùmer....
CTR,Clio nadchne tak...tak moc,že kamaridi který maj silný 4koly,nebo Mka baworáky...nechápali a do veèera mi psali,co,že ten pøedohrab je za koncepci,co že si to nechá líbit,kde se bere ta rychlost...v zatáèkách:)
Pro mì sou to poslední dvì poøádný pøedokolky a i new Clio-nástupce toho co sem mìl,je z tìch dvou poøád dobrý...zatím si furt drží dobrou povìst nadále...CTR8g bohužel ne...Tohle mì na Hondici mrzí,sportovní auta úplnì odpískali:(Tady mùže na RS nadávat kdo jak chce,ale od nich mùžeš mít skvìlý Twingo RS,Clio RS,nebo Megan RS...Co nabídne Honda ted?je to strašná škoda a doufám,že to v Hondì lidem dojde a zaènou zas dìlat skvìlá sport,auta.
Užívejte tyhle dvì pøedokolky,nabídnou hroznì moc...hroznì moc,víc než si øada lidí mùže myslet...Sám sem nechápal,nikdy nezapomenu na to,jak mi klíštì vyrazilo dech,nikdy bych to do toho auta neøekl.A CTR je dobrej tandem k tomu,kterej nabídne rychlost trošku jinou a jinak,ale....obì auta tì nenechaj ve štychu.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 22:20

Spitfire píše:Obrázek
Jinak tohle je dost dobrý,dost mì to pobavilo fakt :lol: :lol: :lol: seš vtipnej :lol: ..kde si to stáhl??

Amigo

Příspěvek od Amigo » 05 lis 2009, 22:34

Willy, nikdy jsem te nijak neodsuzoval, ale uz me to prestava bavit... 99% lidi s tebou nesdili tvuj nazor a ty ho budes porad dokola omilat + historky kolem tve bouracky uz vsichni cetli hodnekrat v hodne verzich, tak si to proste nejak preber a zdrz se clio oslav v CTR topicu, je z toho vzdycky akorat flame a dalsi thread v pokecu.
clio asi neni marne auto, ale vsechno ma sve meze ;-) clio, ctr i trpelivost adminu na forech
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Raimok

Příspěvek od Raimok » 05 lis 2009, 22:57

8) MATRIX
CELICA ST202, SS, ´94 :-)

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 05 lis 2009, 23:37

Amigo píše:Willy, nikdy jsem te nijak neodsuzoval, ale uz me to prestava bavit... 99% lidi s tebou nesdili tvuj nazor a ty ho budes porad dokola omilat + historky kolem tve bouracky uz vsichni cetli hodnekrat v hodne verzich, tak si to proste nejak preber a zdrz se clio oslav v CTR topicu, je z toho vzdycky akorat flame a dalsi thread v pokecu.
clio asi neni marne auto, ale vsechno ma sve meze ;-) clio, ctr i trpelivost adminu na forech
Ten sloh není o cliu...
pakliže si myslíš,že je o nièem,smaž tohle téma.mrzí mì,že sem se snažil.
asi sem fakt,jen na svý vlnì... :lol:
ale doufám,že min.Ryba a Michelin vìdí o èem byla øeè.Nikoho a nic sem,jako vždy nemìl v úmyslu urážet,ne jako jíní bohužel...namísto toho,aby radši psali svoje skuteèný prožitky,nebo vyvraceli a dali svoje hodnocení,poznatky...a nebo prostì to jen pøeèetli a nepsali urážky z ješitnosti,nebo blbosti...to pak pøevahuje nad tím,s èím sem zaèal vlastnì psát.Napíšu vìcnì vìci,místo toho,ale pak øešíme háky,je to dokola furt,nechápu to...jen pár vyjímek-naštestí,to sme fakt tak natvrdlej národ?jo,holt stejný jako když Klaus nepodepsal najednou lis.smlouvu je to hned vyvrhel....pro vìtšinu,ale kdo do toho vidí víc,musí vìdìt,že neremcá a koná a že to nemyslí zle nýbrž chce pomoct a na nìjaký ego sere,to jde stranou.Blbý pøirovnání,ale je to podobné...
Já mám svoje zkušenosti a nikdo s nima nesouhlasí,protože neví o èem je øeè,to je jasný a nebo nemusí souhlasit,ale pak at vyvrátí to co píšu,at neuráží..to se ani jednou nestalo,jen omílání toho co kdo nìkde vyèetl na forech...Ale vìøím,že sou i vyjímky a ten zbytek,by mìl vìøit aspon nìèemu co píšu a ne urážet místo toho poøád a poøád,víš Amigo...èabas
PS:nech si ty historky,pokaždé sem to napsal jak to bylo,nemusím se nìkomu ospravedlnovat,ale když pøijdeš o to co je tvoje druhá láska a pak ti nìjakej zpominutím debi...napíše,že sem to nìkde rozvìsil a dobøe mi tak pomalu,to zamrzí.To je obrázek èeskýho národa.Ty diskuze nemaj cenu,øada chudákù a závistivcù...lidí pøipravených ne naslouchat a mít toleranci,ale ublížit a kolikrát co nejbolavìjš,tìhlech chudákù je mi líto(nemyslím tebe Amigo)...zamyslete se vy sami nad sebou...
poprosím tì,smaž tohle téma,byl to poslední pokus,nemá to cenu.
Nebo nech jen ten sloh a zamkni téma,do té doby nikdo nikoho neurážel

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 06 lis 2009, 07:59

Když se mi JDM fórum složí tak za litr dám všechny willyho pøíspìvky dokupy a udìlat z toho pìkný pdf na památku vèetnì grafického zpracování a porovnání nìkolika urban legends na téma willyho bouraèka s CTR. Pro hardcore fans je možné dodat i v tištìné podobì.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

Kubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubosh » 06 lis 2009, 09:19

Tak když už je to na smazání tak se taky vyjádøím. Willy v tom slohu vcelku slušnì porovnával obì auta s pohledu uživatele a rozhodnì nenadržoval ani jednomu ale kdyby nìjaké podobné srovnávání mìl psát každý co s tím autem kdy jel tak to tu pìknì zasekáme a navíc srovnání bylo napsáno už ponìkolikáté. A teï Willy ruku na srdce s tím jak se do tebe všichni naváží a jsou na tebe zlí, zrovna spitfirovy jsi napsal, že by mohl byt rád kdyby øídil aspoò trošku jako ty, což mì pøijde hooodnì sebevìdomé když ani nevíš jak øídí.

zam3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zam3k » 06 lis 2009, 10:45

Kubosh píše:Tak když už je to na smazání tak se taky vyjádøím. Willy v tom slohu vcelku slušnì porovnával obì auta s pohledu uživatele a rozhodnì nenadržoval ani jednomu ale kdyby nìjaké podobné srovnávání mìl psát každý co s tím autem kdy jel tak to tu pìknì zasekáme a navíc srovnání bylo napsáno už ponìkolikáté. A teï Willy ruku na srdce s tím jak se do tebe všichni naváží a jsou na tebe zlí, zrovna spitfirovy jsi napsal, že by mohl byt rád kdyby øídil aspoò trošku jako ty, což mì pøijde hooodnì sebevìdomé když ani nevíš jak øídí.
Willy je mistr svìta=>Jen ještì nejezdí závody(vrchy,okruhy),protože to o autì nic nevypovídá....a ani do rally se moc nehrne,když ty okresky vypovídaj za vše nejvíce a on je prostì nejlepší jezdec na svìte ježdìním na hranì potenciálu auta.Hold mnoho jezdcù svìtové tøídy samy tvrdí,že nedokáží jet na hranì auta a potenciál aute je tìžké docílit.

Willy bež jim poradit a až docílíš výsledkù,tak nám je sem nahod pls
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 06 lis 2009, 11:45

tak se pripojim i ja :)
obe auta znam jen z dohledu tak jsem se koukl na topgear kde obe predstavovali. nakecali toho hodne ale vysledek je takovy ze na okruhu jezdi v zatackach obe auta po trech kolech a stix (jejich profi jezdec) zajel s obema autama temer na vterinu stejny cas na kolo :)
vic nevim :) cili obe auta jsou sikovne, a co se tyce utoku na tebe willy, nejvice asi lidem vadi fakt, ze srovnavas auta v topicu kde se predvadi hodnice.
cetl jsem vsechno co jsi tady o tomhle tematu napsal, jelikoz vim prd a moje prvni auto je zadokolka FD tak me zajima jak vam to jezdi.
Myslim si, ze v pohode ale zaloz tema clio vs ctr a tam to bude ok.
93´Rx-7 FD

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 13:04

dìkuju za další ohlasy,pdf.je dobrej nápad!
nezlobte se,že sem ztrácel èas...mùj i váš,klidnì to smažte.Chápu,že vás to vìtšinou nezajímá.
Myslel sem,že je dobrý vìdìt,jak se ti tyhle dvì auta na limitu chovaj...že tøeba budeš vìdìt,že když se ti CTR v kilu pade utrhne,dá se to furt øídit...ne jako u jinejch pøedokol,kde vyletíš ven...o tom to bylo,charakterizovat obì auta.Sou tu jen cluby,který chválí to svoje,motor a apod.já to popsal zcela tak na co ty auta hlavnì sou.Na pìkný svezení...
Jinak pár kopcù sem jel,úspìšnì a rally pøijde spitfire,srdcem sem závodník a už ted mám deficit,je to velká láska...urèitì se s tím,ale nebudu nìkde chlubit a plácat o tom,je to prostì životní styl.
opravdu budu rád,když to smažete a zrušte mi úèet...

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 06 lis 2009, 13:10

zam3k píše: Willy je mistr svìta=>Jen ještì nejezdí závody(vrchy,okruhy),protože to o autì nic nevypovídá....a ani do rally se moc nehrne,když ty okresky vypovídaj za vše nejvíce a on je prostì nejlepší jezdec na svìte ježdìním na hranì potenciálu auta.Hold mnoho jezdcù svìtové tøídy samy tvrdí,že nedokáží jet na hranì auta a potenciál aute je tìžké docílit.

Willy bež jim poradit a až docílíš výsledkù,tak nám je sem nahod pls
Další potrefená husa..je vtipný jak se ozejvaj,ti kteøí mì onehdy napoprvý sjeli a umìli urážet.Meleš blbosti zas,nejsi ty ten se civikem 1.6?:))radši trénuj
Já sem na zaèátku popsal perfektnì obì auta...po té nejdùležitìjší stránce.
Nebudu a nechci øešit hádky,je to newerendingstory:))napíšu nìco a hned se vozvou ti,kteøí maj prostì potøebu nìkoho øešit...ale o tohle nestojím,chci se bavit o autech...je to furt dokola,vždycky odrážím posmìšky,nadávky a pak sem sprostej i já,ale o tohle nestojím,budte lepší lidi,dejte si facku,at se vám nìkterejm rozsvítí...typický èecháèkové...
Naštestí sou tu i výjimky,nehážu všechny do jednoho pytle,sou tu vyjímky...
V životì potkáš hodnì blbcù,ale na forech je to denní chleba,dlabat na to:))
sbohem

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 06 lis 2009, 13:47

rad sa ako odpadlik od JDM aut zapojim:(nie ze by sa mi najlepsie JDM prestli pacit len musim mat zial hlavne uzitocne auto a tretie "zabavne" by som neobhajil). Som jedna z "devek" automobilizmu a som ochotny ako malo koho poznam pripustit ze snad aj SUV znacky XYY moze dat nieco "Vodicovy" ktoremu su vlastne pojmy: cit v riadeni, reakcie na pohyb volantu, mechanicka spatna vazba, odozva plynu... a tieto vlastnosti hladaju viac menej u akehokolvek auta. Preto v ramci moznosti je druhe auto v rodine u nas C-Max (najvodickejsia rodinna piksla). Vdaka potreby uzitocnosti som odisiel od vlastnostami velmi podobneho auta ako Clio od Peugeot 306gti6 ku Leon Cupra R a hovorim ze nie som vobec nespokojny, ale zaroven aj slepy hluchy a ochrnuty keby som bol tak poznam ze som siel smerom mensej zabavnosti a smerom mensieho strhavania pozornosti vodica na to co sa deje pod kolesami auta, co "hovori" motor... Ale aby som sa domotal k pudlu veci. V ramci hladania som skusil vselico aj Clio aj CTR. Ale s jednym musim polemizovat, willy napisal si:

"..CTR je,už pro hotovìjší lidi",postrádá cit v øízení a celkovì mu nevìøíš..." je to divna formulacia aj ked ale budis, asi rozumiem co si chcel povedat, ale jedno je napisane vyslovene spatne, ze CTR "postrádá cit v øízení". Teraz ma nechytaj za slovicka ze si nenapisal ze Clio je v tomto smere lepsie, ale z kontextu je to to iste ako keby si to napisal a ja tvrdim ze to ani moc pravda neni, resp Clio neni rozhodne to auto ktore by v tomto nejak excelovalo. Jazdi uzasne to nespochybnujem, ale citu v riadeni mala viac este moja rodinna Primera a 306gti6 rozhodne (ktory mimochodom tiez dost pekne jazdi bokom aj ked ma horsi pomer hmotnost/vykon). Toto neni len moj nazor a ked si uz natolko objektivny skus to aspon napisat tak aby to davalo jednoznacnejsi vyznam. Este raz opakujem Clio Sport by pre mna pri volbe atmo 2,0l cisto na zabavu, bolo skoro jednoznacnou volbou takze toto riesit nemusis, ide mi len o tuto jednu vlastnost (v tomto pripade). ja osobne preferujem rychlost nad jazdenim bokom preto by som clio upravil aby ho menej pretacalo, urcite tym to auto neni rychlejsie a bezpecnejsie uz vobec nie. Ma ale obrovsku vyhodu ze je lahke, 306gti6 sa eliminaciou "pruznosti" a samonatacania zadnej napravy stala neutralnejsia ale hlavne rychlejsia, preto sa to aj pre race upravy hlavne na okruh aj robi na nej. Ja si tiez nemyslim ze jedina spravna cesta je aby ta nahanal zadok, vyhodou rychlej predokolky je prave to ze pusti prvy predok a dobra a rychla len pri velmi hrubom zaobchadzani pusti zadok. Tiez si nemyslim ze je nutne sa pozvazovat za lepsieho jazdca len na zaklade toho ked sa "nebojis" tej pretacavosti.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 06 lis 2009, 15:27, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno