Poradíte mi?

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 15:30

a nevis, kde bych mohl pujcit S2000? V RX-8 jsem jel a ani po ni netouzim tak, jako po S2000... :?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 24 bře 2009, 15:37

vždy ti jí nabízel eso ne?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 16:35

ja se neptam na nabidku k prodeji, ale k pronajmu... Ikdyz je pravda, ze se na to muzu Esa zeptat taky... :D

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar » 24 bře 2009, 17:37

o S2000 bohužel nevim.
SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 24 bře 2009, 17:47

tak to jo, já z toho co ti psal tady na fóru pochopil, že ti jí nabízel na vyzkoušení :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

maca

Příspěvek od maca » 24 bře 2009, 17:52

riderhenry píše:ja se neptam na nabidku k prodeji, ale k pronajmu... Ikdyz je pravda, ze se na to muzu Esa zeptat taky... :D
tak delej ze si kupec ze se chces svest a pak mu rekni ze si to nevezmes :D

Znamej si S2000 nedavno nekde pujcil, uvazoval o jeji koupi, ale asi si koupi Zko a MB SL500 (to se to nekdo ma kdyz si muze koupit oboji)
GXE10

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 18:11

no ja jsem se s nim tak nejak bavil a moc nadseny nebyl, pak jsem se mu nedovolal... zkusim jeste nadhodit, jestli by auto nepujcil na par dnu za nejaky financni obnos, ale moc sanci tomu rozhodne nedavam... :D

ze jsem kupec uz moc delat nemuzu, protoze jsem mu jasne rekl, ze bych auto kupoval dystak az "za nejaky cas"... :x

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 18:13

jo a jeste bych malem zapomnel - nemohl bych predstirat kupujiciho, na to jsem moc poctivy! :lol:

maca

Příspěvek od maca » 24 bře 2009, 18:17

ja nevim me by asi stejne nebavilo jezdit v pujcenym, to radsi vubec nez v cizim a navic kdyz to neni moje tak bych se bal ze se s tim neco stane a bude to problem
GXE10

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 18:24

tak ja jsem s tebou za jedno, ale mne jde oto, jestli mam setrit na S2000 nebo ne, a k tomu bych se s autem rad nejak seznamil, bohuzel nad marketingem ceskych zastupcu automobilek zustava rozum stat (alespon nedavno nebyl v CR jeidny predvadeci vuz S2000), takze nezbyva jina moznost...

maca

Příspěvek od maca » 24 bře 2009, 18:28

tak to chapu ale ja myslim ze S2000 by mela sednout kazdymu
GXE10

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 24 bře 2009, 18:49

riderhenry píše:no ja jsem se s nim tak nejak bavil a moc nadseny nebyl, pak jsem se mu nedovolal... zkusim jeste nadhodit, jestli by auto nepujcil na par dnu za nejaky financni obnos, ale moc sanci tomu rozhodne nedavam... :D

ze jsem kupec uz moc delat nemuzu, protoze jsem mu jasne rekl, ze bych auto kupoval dystak az "za nejaky cas"... :x
No to se mu nedivim...precejenom se zivi prodejem aut a na nejake vyletni vyjizdky asi nema cas ani naladu. Ja bych svoje auto nepujcil ani za vetsi fin. obnos...Ono ukazat "jak auto jede" neco stoji, kdyz zapomenu na spotrebu okolo 30l pri plnem nasazeni, je zde porad riziko nehody, pokuty (v mem pripade by to bylo vetsinou o papiry) a taky samozrejme opotrebeni vsech veci, hlavne brzd a gum. Par lidi jsem uz takhle povozil a po shodnoceni co z toho mam (resp. o co mam mene) jsem vyvodil, ze s roli "taxikem pro zabavu" koncim :) A nejhorsi je ze plati, pokud svezes jednoho, prijde 10 dalsich :)

Situace dnes neni nejruzovejsi a za diky si nikdo nic nekoupi :D Taky proto 350z na den vyjde 5 litru. Ono kdyz clovek autum rozumi a spocita se veskere naklady, kryti rizika atd, tak to neni zadna astronomicka cena...prece byste nechteli 350z za 1tis/den...za jak dlouho by se to investorovi asi vratilo, kdyz musi platit havarijko, gumy, brzdy + ostatni dily a kupu dalsich veci no a samozrejme ze to jeste musi zdanit. :D

Pujcovnu s S2000 bych neprovozoval (ani s RX8), tam staci aby nejaky de*il dal na studeno 9k rpm a muzes sypat 100.000 za engine.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 19:15

infinity: mas naprosotu pravdu, ale je to taky o duvere. ja nechci vedet, co to auto umi, ale chci se s nim seznamit... Ale to neni tak podstatny. 5000/den za Ztko je dobra cena, normalne stoji 5000/hodina u Boxtera apod., coz je uz ale, dle meho nazoru, hodne.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 24 bře 2009, 19:22

no vzhledem k tomu, ze ojety boxster koupis cca od 10-12 tis eur, tak sazba 5000/hodina je slusnej extrem
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

feferonka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feferonka » 24 bře 2009, 20:09

Koukám klucííí,že tu probíráte ceny pùjèoven a pravdìpodobnì i tu moji.Jsem ráda,že se na to díváte takto rozumnì.Byla jsem ale i naøèena z toho,že to mám pøedražený(pouze jeden potencionální zákazník,kterým se nakonec nestal).Srovnával pùjèování Zet s autopùjèovnou Alimex a Fabkou.A nemohla jsem mu zaboha vysvìtlit,že náklady na Fabku a Zetko jsou výraznì odlišné.Chtìl slevu.Neustoupia jsem a øekla mu,že sem nakonec ráda,že zrovna on si Zet nepùjèí.. :lol:
Pronájem vozu Nissan 350Z www.strictcomp.cz

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 bře 2009, 22:30

debil... :lol:

Eso semnou asi nemluvi.... Esooooo!!!!!!!! :evil:

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 25 bře 2009, 10:15

riderhenry píše:debil... :lol:

Eso semnou asi nemluvi.... Esooooo!!!!!!!! :evil:
Tak mu nepis SMS, ale rovnou zavolej.... Ale jak tu bylo psano, myslim, ze na pujceni nepristoupi... z toho smrdi pruser :roll:
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz

www.girlstuning.com

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 bře 2009, 12:33

Hele, ja mu volal uz nekolikrat, v SMS jsem se ptal, kdy mu mam zavolat, abych se dovolal! :D Vim ze to smrdi, ale treba se domluvime, alespon mi to prej! :wink:

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 25 bře 2009, 17:37

riderhenry píše:Hele, ja mu volal uz nekolikrat, v SMS jsem se ptal, kdy mu mam zavolat, abych se dovolal! :D Vim ze to smrdi, ale treba se domluvime, alespon mi to prej! :wink:
Jestli si chces jen zajezdit, tak je to zrejme ztrata casu... ale jo, ja Ti to preju :D

www.girlstuning.com

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 bře 2009, 20:35

takhle bych to nerikal, ja akorat prece nemuzu koupit auto, aniz bych se v nem nesvezl. Nechci auto kupovat ted, ale ted bych se rozhodoval, jestli vrazet penize do Mazdy, nebo ne, na cemz zavisi prave tohle rozhodnuti, jeslti mi rozumis. A nevidim jediny duvod, proc bych na konci sezony, za rok nebo treba i za tri nemohl kontaktovat vas s tim, ze bych rad nejakou S2000. Nebo se snad nezivite prodejem ojetych aut z EU?

Snad se mu dovolam, predpokladam, ze s tebou nema smysl nic resit... :wink:

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 25 bře 2009, 20:50

tak to mas blby, auto rozhodne nepujcim a chtel bych videt toho kaskadera ktery jo....infiniti to celkem vystihl....asi budes muset na nejake honda forum a zkusit stesti, zda ti nekdo pujci auto abys vedel jestli o nej mas mit zajem....hodne stesti....
a jeste blbejsi mas to, ze sis myslel ze s zabickou to nevyresis, nebot kdybys ji presvedcil, tak kvuli jejim krasnym (nejen) ocim bych se mozna nechal presvedcit :D
sannycars-motorsport

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 bře 2009, 21:23

no ja jsem zvykly na ledascos, u nas je docela zajimavy pristup, v Nemecku ti seriozni prodejce pujci auto na vikend... stejne tak predvadeci vuz... prisel si o potencionalni obchod, jinak to rict nejde... :wink:

Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 25 bře 2009, 21:38

350Z
PS: Ale Mustang by se mi taky libil :D
Naposledy upravil(a) Milhaus dne 25 bře 2009, 23:20, celkem upraveno 1 x.

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 25 bře 2009, 21:48

riderhenry píše:no ja jsem zvykly na ledascos, u nas je docela zajimavy pristup, v Nemecku ti seriozni prodejce pujci auto na vikend... stejne tak predvadeci vuz... prisel si o potencionalni obchod, jinak to rict nejde... :wink:
Tak si to skoc projet do Nemecka a my Ti to pak dovezem :lol: A ted vazne... vypravel mi kamos, ze jel omrknout auto - kouknul na motor - a ze to projedou, ridil majitel... a najednou plesk - otevrela se kapota a rozbila predni okno... no skoda min. 5 tis. a ted majitel tvrdil, ze kapotu zaviral kamos... kamos tvrdil opak... pekne neprijemne... jak by ses postavil k tomu, kdyby Ti na eSku ustrelila prdel a rozbils ho?

www.girlstuning.com

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 bře 2009, 22:10

Tak pochybuju, ze cekas jinou odpoved, nez ze bych to zaplatil, to by ti ostatne dopredu rekl i ten, ktery by to potom nezaplatil. Ja bych pochopitelne dal do zastavy moje auto, minimalne... Ale je to vase vec, ja vam do podnikani mluvit nebudu, ja se jen zeptal. Mam na to jiny nazor, mozna je to tim, ze jsem mladsi a blby, nebo tim, ze mam vrozeny lepsi pristup k zakaznikum. Auto bych si od vas urcite dovezt nenechal, paklize mate takovy pristup, to je snad pochopitelne - ostatne takhle to funguje v podnikani obecne. Do Nemecka bych si to samozrejme skocil projet, ale jaksi postrada smysl pujcovat si auto na vikend z Nemecka a absolvovat 4 cesty. Nechci byt prehnane kriticky, ale i to, ze se nemuzu dovolat a pak mi neodpovi Eso na smsku asi taky neni nejlepsi marketingova strategie... :lol: Mrzi me to, nechci ted vypadat, jako ze kritizuji, protoze jsem nastvany, ale jiste veci (prave ta komunikace a ton, jakym to tu Eso napsal - to mas blby apod.), me docela dost prekvapily...

Odpovědět