myslim si ze tolko zabavy co je tam, ziadne ine forum neposkytne...
Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba k nově registrovaným na tomto foru
http://tuning-klub.sk/ si chcel povedat nie ...
-
karimartin
Zdravím,
další blázen z Prahy se hlásí - chci dát dohromady 180/200sx TypeX na nějaké to vyblbnutí o víkendu - něco lehčího, více hravého než je můj daily Golf 6. Procházím net celé dny a zatím hledám nějaký slušný základ, nejlépe s hotovou kastlí apod - v plánu je body kit, hodit to do celolaku, vyramovat.
další blázen z Prahy se hlásí - chci dát dohromady 180/200sx TypeX na nějaké to vyblbnutí o víkendu - něco lehčího, více hravého než je můj daily Golf 6. Procházím net celé dny a zatím hledám nějaký slušný základ, nejlépe s hotovou kastlí apod - v plánu je body kit, hodit to do celolaku, vyramovat.
Plním si sny, plánuju 180/200sx Kouki Type X
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
-
karimartin
Jasne, znam.
Ja rikam, ze kdyz se chce tak jde vsechno
bude to beh na delsi trat ale pujde to!
Ja rikam, ze kdyz se chce tak jde vsechno
Plním si sny, plánuju 180/200sx Kouki Type X
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
O tom zadna, budu drzet palce 
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Aktivoval jsem během dvou týdnů zase pár nových profilů/nicků, tak jen pro připomenutí, proč tu toto vlákno vůbec je
Díky 
Čau čau,
hlásí se blázen z Jihlavy, který auto zatím nemá, ale plánuje co koupit a potřeboval by s tím trochu poradit .
hlásí se blázen z Jihlavy, který auto zatím nemá, ale plánuje co koupit a potřeboval by s tím trochu poradit .

-
OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Jde především o cenovej rozsah ! Pak ti tady hodně lidí něco doporučí ale musíš vědět kolik chceš utratit ! Hlavně nezapomeň na rčení : Když máš opici musíš mít na banány ! Takže si rozlož peníze na nákup auta a provoz ...
[img]http://i234.photobucket.com/albums/ee247/OndraS13/Beznzvu-6.jpg[/img]
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tady se nikomu radit co koupit nebude, od toho jsou jiná témata na fóru. 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
tak já se jmenuju Alex, je mi 22let, jsem z Děčína. Registrovala jsem se po návštěvě autodromu v Mostě, kde jsem poznala pár členů a měla ze všech oči navrch hlavy!
V Tchořovicích jsem se o kouzlu JDM a lidí kolem jen přesvědčila
Do aut jsem se zbláznila cca v 17ti kdy jsem se k ni tak nějak konečně poprvý dostala a víceméně od začátku mě to táhne jedině k japoncům, momentálně mám Mazdu 323f BG na takový to denní ježděníčko.. Do budoucna plánuju nějakou zadohrabavou bestii a naučit se driftovat, proto jsem se taky registrovala, protože až se rozhodnu co, tak budu potřebovat spoustu rad a zkušeností druhých
Zatím se hodlám tady jen kochat a účastnit se srazů jak to půjde
dodatečně děkuji za přijetí 
tak já se jmenuju Alex, je mi 22let, jsem z Děčína. Registrovala jsem se po návštěvě autodromu v Mostě, kde jsem poznala pár členů a měla ze všech oči navrch hlavy!
- PsychoBilly
Registroval jsem se proto že mám rád Japonské vozy , rad si tady počtu a někdy sem občas i něco plácnu
Hlavně sosám inspiraci a informace 
Vítej Alex...323f BG? Hmm tak ni rád vzpomínám, měl jsem tuhle mrkačku v černé barvě před 10ti roky a super svezení, než ji ukradli
Tak ať jezdí a přeji pak dobrej výběr v drift káře a nahoď nějaké foto do showroomu 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
-
Brian O'Conner
Jako pár nových nademnou kolegů jsem se zde registroval, protože mám rád japonský auta, od mala se mi líbili a obdivoval jsem našláplý eva a rezy (především taky hlavně R34). Nicméně jsem po udělání řidíčáku projel pár BMW, koncernu, teď chvilku i CTR, která už je fuč.
Takže zde se hodlám inspirovat, obdivovat, pokecat s členy a snad brzy dorazit na nějakej sraz.
Nicméně mohl bych sem šoupnout nějaké fotky starší rozestavěné 5G na amatery.
A taky bych si s vámi příště zajel GT6

EDIT: Vzhledem k nicku, neznamená to, že jsem se zbláznil z toho co se stalo pro mě obdivovaného P. Walkera, ale tento nick mám už od mladých let, když jsem poprvé viděl FaF1, používám ho na některých fórech a ve hrách
Takže zde se hodlám inspirovat, obdivovat, pokecat s členy a snad brzy dorazit na nějakej sraz.
Nicméně mohl bych sem šoupnout nějaké fotky starší rozestavěné 5G na amatery.
A taky bych si s vámi příště zajel GT6
EDIT: Vzhledem k nicku, neznamená to, že jsem se zbláznil z toho co se stalo pro mě obdivovaného P. Walkera, ale tento nick mám už od mladých let, když jsem poprvé viděl FaF1, používám ho na některých fórech a ve hrách
Jmenuji se Martin, jsem z Chrudimska, o tomto fóru vím už dlouho ale teprve teď jsem se rozhodl zaregistrovat. Mám moc rád japonská auta i nějaké ty věci kolem, jen pro zajímavost mám i japonského psa (Shiba inu - Jessie). Co se týče auta, jsem majitelem Hondy Civic 4g Turbo.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Hezky, foukany Civic...
Sup s nim do showroomu! 
Zdravim vsechny, jsem Vitek je mi 22, tihnu spiz k nemcum ale japonce mam taky rad a ted se chystam na nissana pulsara nx, casem o nem mozna bude i topic...
Ahoj,
jmenuju se Denis a do tohoto Fora jsem byl přizván z Fora MKIV.cz kde se už bohužel moc lidi nepohybuje. Jak se dá odvodit mám taky Japonce,i když ne zrovna JDM(evropská verze). Jedná se o Toyota Supra MKIV Twin turbo s několika ůpravami (hlavně motor),výkon v KW neznámý. Rád bych vložil foto ale hlásí mi to :Soubor je příliš velký. Maximální velikost je 256 KiB. Nevíte co stím? a jak si přidám profilovku, poradte prosím.
Díky Denis
jmenuju se Denis a do tohoto Fora jsem byl přizván z Fora MKIV.cz kde se už bohužel moc lidi nepohybuje. Jak se dá odvodit mám taky Japonce,i když ne zrovna JDM(evropská verze). Jedná se o Toyota Supra MKIV Twin turbo s několika ůpravami (hlavně motor),výkon v KW neznámý. Rád bych vložil foto ale hlásí mi to :Soubor je příliš velký. Maximální velikost je 256 KiB. Nevíte co stím? a jak si přidám profilovku, poradte prosím.
Díky Denis
Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
Vítej, profilovku si pořidáš tak, že klikneš nahoře v levo na uživatelský panel, záložka profil, pod ní avatar a tam vložíš nějakou fotku a ta fotka musí být upravena na max 100*100pixelů (nejméně 20*20pixelů). Upravit to jde v jakémkoliv prográmku pro úpravu fotek, já používám na to běžné upravení a zmenšování kvality (to potřebuješ na to vložení fotek do showroom) ACDSee, ale jsou i daleko lepší, já to používám jen na prohlížení a upravování kvality a velikosti, což stačí 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Pak je jeste druhy zpusob, nahraju to sem http://tinypic.com/, dam resize na avatar 100x75, a pak si to uz jen stahnu resiznute.

Nissan Primera - VEcko fplynu
Moc díky, ten odkaz na zmenšení fotek fungoval suprově:)
Youtube channel:
Ahoj. Jmenuju se Pepa, je mi skoro 40 a mám problémy s alkoholem.
Celica TA40-1UZF(G)E 4.0
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
Ahoj všichni,
jmenuju se Michal a jsem (bohužel) z Prahy, tak mě moc nekamenujte. Je to už nějaký čas, co jsem se tu registroval, tak jsem si řekl, že by bylo dobré se tu alespoň představit, abych tu nebyl jako další leklá ryba. Sem na fórum mě dostal kolega z práce, tady na fóru r4ms3s. Přišel k nám do práce, měl místo hned naproti mě, netrvalo dlouho a přišli jsme na to, že sdílíme stejnou posedlost jménem auta.
Co se týče aut, tak jsem jich od udělání řidičáku projezdil docela dost, ale na poměry tohodle fóra to, myslím si, bude slabý standard. Jednalo se převážně o koncernovky, nějaký Fordy a teď jsem relativně spokojeným vlastníkem Oktávky RS TDI z roku 2007, bez chipu, bez úprav, která mě denně vozí a často jezdí dálky. Musím se přiznat, japonce jsem nikdy nevlastnil, ale vždycky mě to k nim táhlo a jen co přišel r4ms3s k nám do práce, začalo to dlouhosáhlým plánováním. Nejprve bylo mým favoritem Subárko WRX STi 2003, ale od toho jsem docela rychle upustil, protože bych si sice koupil opici, ale už bych měl tak na půlku banánu, což bych rozhodně nechtěl.
Poté přišlo na řadu další vybírání a padla volba na Mazdu MX-5 NB. To je můj stávající favorit a podle mě asi to nejlepší, co by pro mě jako pro začátečníka v japoncích a v úpravách obecně mohlo být, co se týče poměru cena/výkon/zábava/vzhled/potenciál auta. Zatím bohužel nejsou finance ani na auto samotné, natož na úpravy, tudíž jsem pořád ve fázi plánování, shánění informací, rad a tak obecně. Samozřejmě budu rád za jakékoliv potenciální rady (tímto bych rád poděkoval za ty dosavadní riderhenrymu). Takže díky za přijetí a budu se těšit na spoléčné "fórování" s váma všema.
jmenuju se Michal a jsem (bohužel) z Prahy, tak mě moc nekamenujte. Je to už nějaký čas, co jsem se tu registroval, tak jsem si řekl, že by bylo dobré se tu alespoň představit, abych tu nebyl jako další leklá ryba. Sem na fórum mě dostal kolega z práce, tady na fóru r4ms3s. Přišel k nám do práce, měl místo hned naproti mě, netrvalo dlouho a přišli jsme na to, že sdílíme stejnou posedlost jménem auta.
Co se týče aut, tak jsem jich od udělání řidičáku projezdil docela dost, ale na poměry tohodle fóra to, myslím si, bude slabý standard. Jednalo se převážně o koncernovky, nějaký Fordy a teď jsem relativně spokojeným vlastníkem Oktávky RS TDI z roku 2007, bez chipu, bez úprav, která mě denně vozí a často jezdí dálky. Musím se přiznat, japonce jsem nikdy nevlastnil, ale vždycky mě to k nim táhlo a jen co přišel r4ms3s k nám do práce, začalo to dlouhosáhlým plánováním. Nejprve bylo mým favoritem Subárko WRX STi 2003, ale od toho jsem docela rychle upustil, protože bych si sice koupil opici, ale už bych měl tak na půlku banánu, což bych rozhodně nechtěl.
Poté přišlo na řadu další vybírání a padla volba na Mazdu MX-5 NB. To je můj stávající favorit a podle mě asi to nejlepší, co by pro mě jako pro začátečníka v japoncích a v úpravách obecně mohlo být, co se týče poměru cena/výkon/zábava/vzhled/potenciál auta. Zatím bohužel nejsou finance ani na auto samotné, natož na úpravy, tudíž jsem pořád ve fázi plánování, shánění informací, rad a tak obecně. Samozřejmě budu rád za jakékoliv potenciální rady (tímto bych rád poděkoval za ty dosavadní riderhenrymu). Takže díky za přijetí a budu se těšit na spoléčné "fórování" s váma všema.
BlaXpirit: tady Miat pár najdeš, hodně informací získáš na forum.MX-5.biz. Ale pochybuju že by si to fórum doteď přehlédnul
. Jinak hodně štěstí k realizaci snu