Paul Walker Memorial 2014 / BRNO - Masarykův okruh 30.11.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Paul Walker Memorial 2014 / BRNO - Masarykův okruh 30.11.
30. listopad
v 11:00–21:00
FB událost: https://www.facebook.com/events/7263263 ... pe=regular
Největší setkání v ČR a nejexkluzivnější spanilá jízda ve Střední Evropě pro fanoušky zesnulého herce Paula Walkera a příznivce životního stylu v rytmu ručičky tachometru.
Program akce:
11:00 - 14:00
- příjezd vozidel na externí největší parkoviště u areálu Masarykova okruhu. Každé vozidlo bude jednotlivě odbaveno na vjezdu - chystáme pro Vás památeční srazové samolepky s cenou 50,-Kč/kus, z jejichž ceny se uhradí náklady na pořádání této mega akce a zbytek výtěžku bude odeslán na nadaci Paula Walkera (roww.org) společně s několika památečními předměty z této akce, které Vám budou představeny a samozřejmě se spoustou fotografií a videí, které obletí celý svět. Naším cílem je odeslat na nadaci min. 1.000,- dolarů. Podotýkám, že koupě srazovky je dobrovolná a bude jich omezený počet. Každý kdo si tuto srazovku zakoupí, obdrží zároveň slosovatelný kupon do charitativní tomboly, ve které budeme losovat několik velmi hodnotných cen věnovaných sponzory a partnery akce. Každý vůz bude na vjezdu očíslován buď zeleným číslem (při koupi srazovky) nebo červeným číslem. Vozy se zeleným číslem se budou moci zúčastnit první části spanilé jízdy, která se pojede přímo po závodním okruhu.
Po celou dobu bude k dispozici i stánek s občerstvením.
Zde bych rád poprosil účastníky, aby nenechávali všichni příjezd až na poslední chvíli a začali se sjíždět skutečně již od jedenácté hodiny, abychom stihli odbavit všechny vozy a také, aby na Vás vyšly srazovky.
14:00 - 15:00
- řazení kolony a pomalý přesun z parkoviště na závodní dráhu.
15:00 - 16:00
- spanilá jízda po závodním okruhu, kterou je potřeba zajet ještě za denního světla jak kvůli natáčení (zajištěno focení a natáčení z helidronu), tak kvůli bezpečnosti. POZOR!!! Jedná se o klidné pomalé objetí jednoho kola v jednořadu za "safetycarem". V žádném případě není dovoleno z bezpečnostních důvodů jakékoliv "blbnutí". Buďme rádi, že bylo vedení Masarykova okruhu svolné k této jízdě v takto pozdním datumu. A byli bychom rádi, aby spolupráce pokračovala i v dalších letech. (Upozornění: na závodním okruhu se na nehody nevztahuje povinné a havarijní pojištění!!!)
16:00 - 18:00
- návrat kolony zpět na parkoviště
18:00 - 19:00
- charitativní tombola, vzpomínkový ceremoniál (zapalování svící), promítání videí a fotografií s Paulem. Vypuštění lampionů štěstí s Vašimi vzkazy za Paulem do nebe. (Shledali jsme efektivnější provést vzpomínkový ceremoniál přímo v místě pořádání akce než u Olympie, protože parkoviště Masarykova okruhu máme k dispozici legálně a plynulost jízdy k Olympii není vzhledem k aktuálním uzavírkám s jistotou zajistitelná.)
19:00 - 21:00
- spanilá jízda směrem Brno Olympia, postupné rozloučení se a rozpuštění. Kdokoliv se může kdykoliv během jízdy odpojit. Ti, co dorazí až k Olympii s námi ještě pro Paula do nebe odpálí malý ohňostroj.
Celá akce je koncipována tak, aby veškerá účast byla dobrovolná. Pokud se někdo nebude chtít účastnit spanilé jízdy na okruhu, ať již z časových důvodů, či jiných, může se dostavit klidně v pozdějších hodinách. Pokud by na druhou stranu někdo nemohl setrvat až do pozdních hodin, může se s námi rozloučit např. již po tombole.
Prosím všechny, aby se v průběhu akce chovali ohleduplně a zodpovědně a dbali pokynů organizátorů. Pokud bude mít kdokoliv nějaké dotazy, neváhejte se na mne obrátit. Čeká Vás skutečně nádherná akce a mým přáním je, aby na nás Paul mohl být hrdý, že v malé zemi kdesi uprostřed Evropy jsou lidé, kteří na něj vzpomínají a jsou schopní to dát najevo takovýmto způsobem.
*
A s tímto postem souvisí ještě jedna záležitost......abychom skutečně vytvořili atmosféru Fast and Furious, tak mám pro Vás ještě navíc soutěž týkající se tohoto vzpomínkového večera. Rádi bychom přímo před klubem v ohraničeném prostoru dali šanci třem krásně vytuněným kárám se předvést v plné kráse. Takže od této chvíle posílejte fotografie svých nablýskaných mazlíčků, se kterými jedete na sraz, do zpráv těchto stránek - https://www.facebook.com/pages/RIDE-or- ... 4933027817 - a my vybereme podle uvážení,lajků a komentářů tři z Vás, kteří budou mít tu čest stát přímo uprostřed Starobrněnské ulice před klubem a navíc každý vítězný majitel vozu získá vstup pro sebe a další tři společníky zdarma a k tomu konzumačku na bar v hodnotě 500,-Kč!!! Těším se na Vás, bando!!!
Organizátor akce: Michal Müller -> https://www.facebook.com/michal.muller.790
v 11:00–21:00
FB událost: https://www.facebook.com/events/7263263 ... pe=regular
Největší setkání v ČR a nejexkluzivnější spanilá jízda ve Střední Evropě pro fanoušky zesnulého herce Paula Walkera a příznivce životního stylu v rytmu ručičky tachometru.
Program akce:
11:00 - 14:00
- příjezd vozidel na externí největší parkoviště u areálu Masarykova okruhu. Každé vozidlo bude jednotlivě odbaveno na vjezdu - chystáme pro Vás památeční srazové samolepky s cenou 50,-Kč/kus, z jejichž ceny se uhradí náklady na pořádání této mega akce a zbytek výtěžku bude odeslán na nadaci Paula Walkera (roww.org) společně s několika památečními předměty z této akce, které Vám budou představeny a samozřejmě se spoustou fotografií a videí, které obletí celý svět. Naším cílem je odeslat na nadaci min. 1.000,- dolarů. Podotýkám, že koupě srazovky je dobrovolná a bude jich omezený počet. Každý kdo si tuto srazovku zakoupí, obdrží zároveň slosovatelný kupon do charitativní tomboly, ve které budeme losovat několik velmi hodnotných cen věnovaných sponzory a partnery akce. Každý vůz bude na vjezdu očíslován buď zeleným číslem (při koupi srazovky) nebo červeným číslem. Vozy se zeleným číslem se budou moci zúčastnit první části spanilé jízdy, která se pojede přímo po závodním okruhu.
Po celou dobu bude k dispozici i stánek s občerstvením.
Zde bych rád poprosil účastníky, aby nenechávali všichni příjezd až na poslední chvíli a začali se sjíždět skutečně již od jedenácté hodiny, abychom stihli odbavit všechny vozy a také, aby na Vás vyšly srazovky.
14:00 - 15:00
- řazení kolony a pomalý přesun z parkoviště na závodní dráhu.
15:00 - 16:00
- spanilá jízda po závodním okruhu, kterou je potřeba zajet ještě za denního světla jak kvůli natáčení (zajištěno focení a natáčení z helidronu), tak kvůli bezpečnosti. POZOR!!! Jedná se o klidné pomalé objetí jednoho kola v jednořadu za "safetycarem". V žádném případě není dovoleno z bezpečnostních důvodů jakékoliv "blbnutí". Buďme rádi, že bylo vedení Masarykova okruhu svolné k této jízdě v takto pozdním datumu. A byli bychom rádi, aby spolupráce pokračovala i v dalších letech. (Upozornění: na závodním okruhu se na nehody nevztahuje povinné a havarijní pojištění!!!)
16:00 - 18:00
- návrat kolony zpět na parkoviště
18:00 - 19:00
- charitativní tombola, vzpomínkový ceremoniál (zapalování svící), promítání videí a fotografií s Paulem. Vypuštění lampionů štěstí s Vašimi vzkazy za Paulem do nebe. (Shledali jsme efektivnější provést vzpomínkový ceremoniál přímo v místě pořádání akce než u Olympie, protože parkoviště Masarykova okruhu máme k dispozici legálně a plynulost jízdy k Olympii není vzhledem k aktuálním uzavírkám s jistotou zajistitelná.)
19:00 - 21:00
- spanilá jízda směrem Brno Olympia, postupné rozloučení se a rozpuštění. Kdokoliv se může kdykoliv během jízdy odpojit. Ti, co dorazí až k Olympii s námi ještě pro Paula do nebe odpálí malý ohňostroj.
Celá akce je koncipována tak, aby veškerá účast byla dobrovolná. Pokud se někdo nebude chtít účastnit spanilé jízdy na okruhu, ať již z časových důvodů, či jiných, může se dostavit klidně v pozdějších hodinách. Pokud by na druhou stranu někdo nemohl setrvat až do pozdních hodin, může se s námi rozloučit např. již po tombole.
Prosím všechny, aby se v průběhu akce chovali ohleduplně a zodpovědně a dbali pokynů organizátorů. Pokud bude mít kdokoliv nějaké dotazy, neváhejte se na mne obrátit. Čeká Vás skutečně nádherná akce a mým přáním je, aby na nás Paul mohl být hrdý, že v malé zemi kdesi uprostřed Evropy jsou lidé, kteří na něj vzpomínají a jsou schopní to dát najevo takovýmto způsobem.
*
A s tímto postem souvisí ještě jedna záležitost......abychom skutečně vytvořili atmosféru Fast and Furious, tak mám pro Vás ještě navíc soutěž týkající se tohoto vzpomínkového večera. Rádi bychom přímo před klubem v ohraničeném prostoru dali šanci třem krásně vytuněným kárám se předvést v plné kráse. Takže od této chvíle posílejte fotografie svých nablýskaných mazlíčků, se kterými jedete na sraz, do zpráv těchto stránek - https://www.facebook.com/pages/RIDE-or- ... 4933027817 - a my vybereme podle uvážení,lajků a komentářů tři z Vás, kteří budou mít tu čest stát přímo uprostřed Starobrněnské ulice před klubem a navíc každý vítězný majitel vozu získá vstup pro sebe a další tři společníky zdarma a k tomu konzumačku na bar v hodnotě 500,-Kč!!! Těším se na Vás, bando!!!
Organizátor akce: Michal Müller -> https://www.facebook.com/michal.muller.790
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
Re: Paul Walker Memorial 2014 / BRNO - Masarykův okruh 30.11
roflEmvique píše: ...Největší setkání v ČR a nejexkluzivnější spanilá jízda ve Střední Evropě pro fanoušky zesnulého herce Paula Walkera a příznivce životního stylu v rytmu ručičky tachometru...
...mega akce...
...charitativní tombola, vzpomínkový ceremoniál (zapalování svící), promítání videí a fotografií s Paulem. Vypuštění lampionů štěstí s Vašimi vzkazy za Paulem do nebe...
...s námi ještě pro Paula do nebe odpálí malý ohňostroj...
...Čeká Vás skutečně nádherná akce a mým přáním je, aby na nás Paul mohl být hrdý, že v malé zemi kdesi uprostřed Evropy jsou lidé, kteří na něj vzpomínají a jsou schopní to dát najevo takovýmto způsobem...
...abychom skutečně vytvořili atmosféru Fast and Furious...
Charlie killer

P.W. bude z tech TDIcek skakat stestim do stropu rakve.
Nechci se dozit dne kdy umre Lada Hruska.
Nechci se dozit dne kdy umre Lada Hruska.
97' R33 GTST Mspec2

On se zabije kvůli tomu že jede s kámošem jako prase a všichni mu tu budou pomalu stavět pomník... mě poser... A když zabijou policistu nebo vojáka tak nikdo ani necekne... 
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
-
Beaver
No má plusové body za to, že neřídil. Já bych navrhoval udělat mu spanilou jízdu Skylinů, jejichž byl fanoušek. Jenom teda nevím jestli se PJ bude táhnout přes celou ČR jen proto, aby tam odjel jedno kolo sám 
Ještě EROBeaver píše:No má plusové body za to, že neřídil. Já bych navrhoval udělat mu spanilou jízdu Skylinů, jejichž byl fanoušek. Jenom teda nevím jestli se PJ bude táhnout přes celou ČR jen proto, aby tam odjel jedno kolo sám
A pak že tady není sranda. 
-
Beaver
Já asi minutu vážně uvažoval, že bych se zúčastnil, ale viz. co psal Mickael - ten výsledek bude prostě fraška co nemá s Walkerem zbla nic společného a zbyde po ní jenom pachuť sazí na jazyku.
otevřu si láhev, zapnu FaF, zavzpomínám, jaký to byl dobrý herec a je to. Nicméně ta akce nemusí být špatná, neviděl bych všechno hned tak pesimisticky.. třeba to bude fajn
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Ano, souhlas. Pokud se to ale má týkat aut a motorismu všeobecně, tak jsou určitě jiné osobnosti dávno po smrti, co by si zasloužili daleko větší pocty než je Paul Walker. Když odskočím k motorkám, tak je to třeba pocta Simoncellimu každoročně v Brně na okruhu, to má smysl si myslím. Je to jen můj názor, stejně jako ty vaše výše napsané, tak doufám, že tu nezačne solid flame.Bohuš píše:On se zabije kvůli tomu že jede s kámošem jako prase a všichni mu tu budou pomalu stavět pomník... mě poser... A když zabijou policistu nebo vojáka tak nikdo ani necekne...
Akce fakt super , minulej rok sem věděl tak o 10 lidech co tu jízdu jeli bez papíru

Ale fakt 1.2HTP tam bude dost
Jen tak , planuje se někdo účastnit?
Ale fakt 1.2HTP tam bude dost
Jen tak , planuje se někdo účastnit?
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Jen pro zajímavost.. Na tom prvním sraze byly asi 4 nabouraný auta. Můžete hádat proč.. 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

-
Beaver
No buď lidi v mraku sazí ztratili orientaci nebo jim náhodně sepnul VTEC a poslali to do auta před sebou
Každopádně kdo tam budete tak to vyfoťte, ať se pak můžu taky pokochat tou "atmosférou Rychle und Zběsile" 
Osobně se zúčastním, už jen ze zajímavosti
Dle mě to nemůže být tak tragické, ovšem věřím, že tam bude spousta trotlů. Fotky bude tvořit mladá, tak pak hodím odkaz.
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Trotlů se nezbavíš, TDI power taky ne
... nicméně má to na startosti zodpovědný člověk a vše bude třeba při jízdě na okruhu dobře ošetřené(auta budou číslované ap.)... kdo nemá nic lepšího na práci tak si myslím to nebude špatná záležitost... 
Hlavně nikoho nenutím, spíše je to pro nás výzva pozvednout tam vozový park
Ti co nemají zazimováno pokecat a pak třeba někam společně před odjezdem dom skáknout 
Každému dle chuti.
Hlavně nikoho nenutím, spíše je to pro nás výzva pozvednout tam vozový park
Každému dle chuti.
Beaver píše:nebo jim náhodně sepnul VTEC a poslali to do auta před sebou
93´Rx-7 FD
-
Beaver
Tak jsem zatím viděl pár fotek a nezklamalo to - memorial made by Oktávky s poklicema, VW Polo, vytuněná modrá Felicia kombi s racing křídlem a bílým zadním nárazníkem, atd. Já být Paul Walker, tak asi lezu ven z hrobu a jdu si nechat dodatečně změnit jméno 
Byl jsem tam taky pokecal jsem s jedním majtelem 200sx a vcelku vpoho. Sraz jako takoví nebyl špatný až na tu zimu a zástup vw a škoda atd., prostě nic moc, ale furt lepší než sedět doma 
Mazda rx8
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Mazda mx5 nb - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Nissan 350z - PRODÁNO
Nissan s13 - PRODÁNO
Mazda mx5 na - PRODÁNO
Nissan Skyline r33 - PRODÁNO
Mitsubishi Lancer Evolution VIII - PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - PRODÁNO
Nissan 200sx S13 PRODÁNO
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja na taketo akcie chodit nemozem .. ja nemam tuningove auto...
Paľka som neznal, mam to nepojazdne, daleko ..
..a hlavne som sa o tom zase dozvedel neskoro ..
Paľka som neznal, mam to nepojazdne, daleko ..
..a hlavne som sa o tom zase dozvedel neskoro ..
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, Ten Dym Ignoruj klasicky prevladal a demence nekterych lidi taky...
Ale aspon jsem nesedel doma na prdeli nebo u dymky 
-
Beaver
Já jsem pracoval a něco jsem i vydělal, takže pro mě to byl veskrze úspěšný den a absence nelituju
Navíc co jsem se dočetl, tak tam pár lidí prý dělalo zhovadilosti a je možné, že vedení okruhu díky tomu na podobnou akci už pro jistotu příště hodí bobek.
Jelikož jsem předpokládal, že tam přijedou individua (zatím jsem slyšel, že se tak stalo) tak jsem o účasti vůbec neuvažoval a nelituji toho.
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Já viděl video z nějaké křižovatky, když jste jeli spanilku. Tak jsem se dlouho nezasmál...
Nějakej frajírek chtěl odbočit bokem, dal moc velký kontra a tak tak do ubrzdil.
Po chvíli další blbeček, bokem - Prásk do auta, co čekalo v protisměru na světlech. 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95

Ten vlasatý týpek je totální kretén... Dělá jak kdyby za to mohl ten policajt... Celkově ti lidi vypatlaní... A ještě mu nadávat...
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.