http://www.youtube.com/watch?v=0hhbGcTQKEc
NA vs. Turbo Battle....
Moderátoři: Amigo, riderhenry
NA vs. Turbo Battle....
Naposledy upravil(a) Gregy dne 10 pro 2008, 21:50, celkem upraveno 1 x.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
veskerej respekt pro japonce nejen ze maj nejlepsi masiny na svete ale oni je doskazou i setsakramentsky rychle ridit ,krute videjko hosy .. ja osobne mam respekt pro oboje na i turbo..
volvo s40 2.4i automat ...
To by byl hukot.Nìjakej okruhPrezident píše:Zajímavý, keichi sice dojel poslední ale auto z jeho dílny vyhrálopekny video škoda že ta s2000 byla serie
![]()
už by mìl nìkdo pumpnout EU o dotace a takovejhle okruh by to tu chtìlo
... co? ...
nehlaste se všichni
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
jasne a nejlepe neco na vychode republiky. Prece jenom lidi z Ostravska a okoli to maji na okruh dost daleko, at se pak ministerstvo nedivi, ze jim v noci nekdo jezdi 200 v meste.
Jinak ja mam nohu dost malou (40), ale zatim jsem to moc netrenoval
Ale musim se to naucit 
Jinak ja mam nohu dost malou (40), ale zatim jsem to moc netrenoval
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
at se neidvi ze lidi jezdi 200? Zajimavy nazor... Plno statu okruh nema vubec a jeste vic jich ma min v pomeru k poctu ridicu. Jeslti je pro nekoho problem jet 100 nebo 200 km na okruh, tak by asi stejne nemel dost penez na to, aby si na nem mohl zajezdit a zaplatit jak jizdu, tak i naklady s ni spojene...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
No a na druhou stranu kolik maj okruhù v japonsku nebo anglii na poèet øidièú? dyt tam maj nìjakou tra doslova v každé dìdinì.riderhenry píše:at se neidvi ze lidi jezdi 200? Zajimavy nazor... Plno statu okruh nema vubec a jeste vic jich ma min v pomeru k poctu ridicu. Jeslti je pro nekoho problem jet 100 nebo 200 km na okruh, tak by asi stejne nemel dost penez na to, aby si na nem mohl zajezdit a zaplatit jak jizdu, tak i naklady s ni spojene...
Jasnì máme tu Most, Brno, Sosnu, "Mejto", ale kam si mùžeš kdykoli zajet a zajezdit si? nebo uspoøádat nìjakou akci? Nikam! a nebo jo ale zaplaíš jak mourovatej.
Chtìlo by to nìco pohodovýho a pojmout to tak jo pøijeï zajezdi si a aspon dáš pokoj na ulici. uplnì by staèilo nìco se 6 ti zatáèkama o rozloze fotbalovýho høištì u každýho vìtšího mìsta. To by bylo nìco.
Ja vim zas utopie
Ten slovenskej okruh bude paráda ale aby to tam nebylo jak u nás na okruzích 1-2x mìsíènì na hodinu.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Prezident: Tak proc to nepostavis a nevydelas na tom miliony? Tohle stezovani je prece o nicem, ve vetsine statech se maji hur, to ze existuji 3, 10 nebo 50 statu, kde se maji lip, neznamena, ze se mame spatne.
Tohle je typicka ukazka Prazskeho mysleni - musi mit vystaviste na urovni Brna, nejlepe vetsi a lepsi, ikdyz to nema co delat s dobrym ekonomickym zamerem, zcela logicky. Musi mit okruh, ikdyz Brnensky je vyhlaseny, jezdi se na nem Moto GP - dalsi investice o nicem... Osobne by mne samozrejme nevadil okruh v Praze, ale logiku to teda rozhodne zadnou nema (ze strany mesta urcite ne).
Tohle je typicka ukazka Prazskeho mysleni - musi mit vystaviste na urovni Brna, nejlepe vetsi a lepsi, ikdyz to nema co delat s dobrym ekonomickym zamerem, zcela logicky. Musi mit okruh, ikdyz Brnensky je vyhlaseny, jezdi se na nem Moto GP - dalsi investice o nicem... Osobne by mne samozrejme nevadil okruh v Praze, ale logiku to teda rozhodne zadnou nema (ze strany mesta urcite ne).
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja nevim ale nemyslím si že by se na tom dalo vydìlat. Max tak na údržbu.
Já nic takovýho dìlat nechci nemám na to znalosti a zkušenosti a už vùbec ne odvahu ztrácet tím èas. Mì šlo o okruhy typu to co vidíš na tom videu a jemu podobnejch, prostì betonem oddìlená start line od pit line a pak pár zatáèek žádný tribuny garaže, a podobný pitchoviny. Jen na vybití závodnickejch choutek.
A to jak tu popisuješ pražský myšlení je dobrý
mì pobavilo, ale nepøišlo mi že by se to tu nìjak rozvádìlo. Od pøíøody je èlovìk líný tvor tak by chtìl mít všechno za barákem
proto øíkám nìjakej malej ke každýmu vìtšímu mìstu.

Já nic takovýho dìlat nechci nemám na to znalosti a zkušenosti a už vùbec ne odvahu ztrácet tím èas. Mì šlo o okruhy typu to co vidíš na tom videu a jemu podobnejch, prostì betonem oddìlená start line od pit line a pak pár zatáèek žádný tribuny garaže, a podobný pitchoviny. Jen na vybití závodnickejch choutek.
A to jak tu popisuješ pražský myšlení je dobrý