viac menej zhodou nahod a bez nejakeho enormneho zhanania mi v garazi pribudol Lancer EVO 6 Tommi Makinen v striebornej farbe. Auto posledne dva roky stalo v garazi a nakolko predosly majitel a velmi dobry znamy disponuje/disponoval dvoma kusmi EVO 6, jedneho sa rozhodol posunut. U mna v garazi zas stalo nevyuzite pomerne raritne BMW Z3M Coupe a tak slovo dalo slovo a vozy sme si vymenili.
Po Celice zpred 10 rokov je to de facto moj druhy japonec. Nie som nijak zatazeny alebo orientovany na japonske vozy, mam ale rad sportove a znacne specificke a ojedinele vozy. EVO 6 ma dostalo svojou lahkostou, preciznou ovladatelnostou a surovostou. Je to viacmenej rally auto na kazdy den.
Nieco malo k autu, jedna sa o original LHD Tommi Makinen s original TME EU papiermi. TME naraznik, predne sedacky a budiky boli vsak implementovane do uz vyssie spomimaneho druheho EVA a tak ma moj "mysiak" obdrzal OMP sedadla so striebornou zadnou castou (nerusi koncepciu a celkovy dizajn), naraznik z EVO 6 RS a budiky z EVO 6 RS.
Nieco blizsie k upravam, ktore uz prebehli napisem neskor, zatial par foto nizsie.